Advocaat Gerkesklooster

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat uit Gerkesklooster die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Gerkesklooster verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Gerkesklooster – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Gerkesklooster gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Gerkesklooster
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Gerkesklooster, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Stroobos, Burum en Augsbuurt bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Gerkesklooster

Als je een advocaat in Gerkesklooster zoekt, heeft dat over het algemeen een reden. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Gerkesklooster een nare. Toch wil je een passende advocaat in Gerkesklooster zoeken. Je wilt namelijk een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Toch adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Gerkesklooster is namelijk de andere niet en de vakgebieden en tarieven van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Daarnaast huur je een advocaat dikwijls in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Daarom is het zoeken van een goede advocaat in Gerkesklooster een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Juist daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je enorm in je speurtocht naar een goede advocaat in Gerkesklooster. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Gerkesklooster
 • Ontslag aanvechten in Gerkesklooster
 • Personen- en Familierecht advocaat Gerkesklooster
 • Arbeidsrecht advocaat Gerkesklooster
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Gerkesklooster
 • Strafrecht advocaat Gerkesklooster
 • Letselschade advocaat Gerkesklooster
 • Ondernemingsrecht advocaat Gerkesklooster
 • Civielrecht advocaat Gerkesklooster
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Gerkesklooster

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Gerkesklooster

Een advocatenkantoor in Gerkesklooster heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de buurt. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Gerkesklooster helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is doorgaans verlangd, maar zeker als het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je normaliter waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Gerkesklooster heb je altijd een mens die in de omgeving zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe indien je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat meerdere keren zult ontmoeten. Dan is iemand uit je buurt wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Gerkesklooster

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Gerkesklooster

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Gerkesklooster die je ook kunnen begeleiden, los van je probleemgeval. Los van de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Gerkesklooster staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze uiterst competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Gerkesklooster te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins contrast tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat gebrekkig is. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Gerkesklooster je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het inhuren van een advocaat is wel een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je zeer eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers alleen de allerbeste advocaten in Gerkesklooster, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Gerkesklooster

Een jurist in Gerkesklooster mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Gerkesklooster niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn studie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Gerkesklooster, kijk dan allereerst nauwlettend of de procedure die je wilt opstarten ook door middel van een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve vooraf even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is onjuist aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn zeer geschikte juristen en hele slechte advocaten. Maar hoe prima een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettig gezien gewoon niet doen. Hou daar dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Gerkesklooster?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Gerkesklooster.

Letselschade advocaat Gerkesklooster

Loop je bij een ongeluk waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Gerkesklooster je helpen. Dit kan zijn vanwege een botsing, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een andere reden. Een letselschade advocaat in Gerkesklooster helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk behoorlijk verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een operatie. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Gerkesklooster is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan exclusief nog maar te focussen op een voorspoedig herstel. Een voordelige en geschikte letselschade advocaat in Gerkesklooster vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Gerkesklooster.

Letselschade advocaat Gerkesklooster zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Gerkesklooster zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Gerkesklooster

Indien je op je werk tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Gerkesklooster in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Gerkesklooster heeft verstand van diverse arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Uitgerekend daardoor is het slim om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Gerkesklooster.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het soms dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Gerkesklooster.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Gerkesklooster en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Gerkesklooster

Een echtscheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke affaire, ook als je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het van belang dat voor beiden partners een fatsoenlijke overeenkomst wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Gerkesklooster zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Gerkesklooster te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Gerkesklooster is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Gerkesklooster flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Gerkesklooster in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Gerkesklooster in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Gerkesklooster

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Gerkesklooster

Altijd bereikbaar voor aanvragen

17 november 2023

Top bereikbare advocaat gekregen, erg tevreden.

- Niels Schouten

De raadsman was hoogst bereikbaar

12 november 2023

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, heel aangenaam.

- David Jacobs

Advocaat met kennis

1 november 2023

Duidelijk kundige advocaat gevonden. Het hielp gigantisch.

- Irene Kok

Eenvoudig goed

25 oktober 2023

Duidelijk en snel. Dank!

- Jan Hoekstra

Afhandeling was persoonlijk

15 oktober 2023

Juridische taal helder vertaald in het traject. Erg content met het traject.

- Roy Wolters

Vlot een bijpassende raadsman geregeld.

8 oktober 2023

Ongeacht de haast kwestie een raadsman gevonden die uitstekend bij onze kwestie pastte. Top!

- Angela van der Heijden

Echtscheiding ging vertrouwd

1 oktober 2023

Dankzij mijn advocaat geen problemen gehad gedurende de echtscheiding van mijn partner.

- Paul van Dam

Royale schade-uitkering gekregen

20 september 2023

- Eva Peters

Echte expert in rechtsgebied

17 september 2023

Een echte prof gevonden. Dat gaf veel vastigheid gedurende het traject..

- Astrid de Jong

Uitgelichte advocatenkantoren uit Gerkesklooster

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/

Advocaten Lelyveld van

Euroweg 5 A
9351 EM Leek
Nederland

0594 514 001
http://www.vanlelyveldadvocaten.nl/