Advocaat Stroobos

Behoefte aan een ijzersterke advocaat in Stroobos die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Stroobos verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Stroobos – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Stroobos gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Stroobos
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Stroobos, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Gerkesklooster, Burum en Augsbuurt bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Stroobos

Zoek je een professionele en passende advocaat in Stroobos? Het zoeken van de perfecte advocaat in Stroobos is nog niet zo ongecompliceerd. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de perfecte advocaat in Stroobos te vinden in het forse aanbod wat er beschikbaar is.

Wij helpen je om je te assisteren met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Stroobos. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Stroobos die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Stroobos
 • Ontslag aanvechten in Stroobos
 • Personen- en Familierecht advocaat Stroobos
 • Arbeidsrecht advocaat Stroobos
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Stroobos
 • Strafrecht advocaat Stroobos
 • Letselschade advocaat Stroobos
 • Ondernemingsrecht advocaat Stroobos
 • Civielrecht advocaat Stroobos
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Stroobos

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Stroobos

Een plaatselijk advocatenkantoor in Stroobos kan beslist oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Stroobos helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra welkom indien het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Stroobos is dat je altijd nog een mens in de buurt hebt. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Stroobos

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Stroobos

Om de juiste personen in te schakelen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Stroobos. Advocaten in Stroobos zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een werkelijk rechtszaak voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om aangelegenheden die niet zuiver met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een ruzie allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer flink van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Stroobos. Beide partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft echter wat meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Stroobos jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Stroobos

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Stroobos. Op de allereerste plaats is het denkbaar om sommige taken te laten verrichten door een jurist in Stroobos. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Stroobos kan je daarbij helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Stroobos de rechtszaak daadwerkelijk uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Stroobos?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Stroobos.

Letselschade advocaat Stroobos

Misschien denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Stroobos voor je te laten beginnen, maar dit kan ook voor zorgen zorgen. Middels enkele stappen te doorlopen is het echter wel een stuk simpeler om een juiste letselschade advocaat in Stroobos te vinden. Het moet tenslotte wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Stroobos om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Stroobos.

Letselschade advocaat Stroobos zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Stroobos zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Stroobos

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Stroobos in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Stroobos heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Juist daardoor is het handig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Stroobos.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Stroobos.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Stroobos en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Stroobos

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Stroobos. Ondanks dat een scheiding een buitengewoon emotionele situatie is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Stroobos hebben tijdens dit traject. Je zou natuurlijk doorgaans even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Stroobos? Een geschikte gegadigde vinden is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het absoluut onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Stroobos echt enorm simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Stroobos in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Stroobos in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Stroobos

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Stroobos

Werkelijke deskundige in rechtsgebied

30 juni 2024

Een echte prof gevonden. Dat gaf veel geruststelling gedurende het traject..

- Johannes Jacobs

Werkelijke expert in rechtsgebied

25 juni 2024

Mijn jurist had onmiskenbaar veel ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel geruststelling gedurende het traject..

- Jeffrey van den Bosch

Rechtszaak tot een goed einde

19 juni 2024

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Dank!

- Diana de Haan

Erg gelukkig met onze raadgever

11 juni 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg tevreden voor de begeleiding na onze botsing. Prima

- Vanessa van de Veen

Meest vakkundige jurist van Holland

2 juni 2024

Ervaarde een fijne klik met mijn jurist en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Anna Meijer

Deskundige raadsman

28 mei 2024

Gauw de juiste man gevonden. Uitstekend!

- Anna van der Horst

Aanrader!

22 mei 2024

Onbetwistbaar advies ontvangen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak goed afgehandeld.

- Maria Smit

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

12 mei 2024

Er is in onze zaak door de advocaat gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Sebastiaan de Ruiter

Jurist met kennis

9 mei 2024

Ontzettend aangenaam juridisch begeleiding op maat gekregen. Dat scheelde geweldig veel.

- Nienke de Haan

Uitgelichte advocatenkantoren uit Stroobos

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/

Advocaten Lelyveld van

Euroweg 5 A
9351 EM Leek
Nederland

0594 514 001
http://www.vanlelyveldadvocaten.nl/