Advocaat De Groeve

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in De Groeve?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat De Groeve verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit De Groeve – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat De Groeve gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat De Groeve
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Groeve, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eexterveen, Annerveensche Kan en Oud Annerveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat De Groeve

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in De Groeve zoekt, je doorgaans niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Regelmatig gaan advocaten gepaard met nare incidenten, waardoor het zoeken van een advocaat in De Groeve als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een passende advocaat in De Groeve zoeken. Je wilt wel iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het vlak waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En iemand die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt wellicht dat het slim is om alles vlug achter de rug te hebben en daarom de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat extra offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in De Groeve is namelijk de andere niet en de vakgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Hiernaast huur je een jurist doorgaans in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Daarom is het uitzoeken van een handige advocaat in De Groeve een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je fors in je expeditie naar een praktische advocaat in De Groeve. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden De Groeve
 • Ontslag aanvechten in De Groeve
 • Personen- en Familierecht advocaat De Groeve
 • Arbeidsrecht advocaat De Groeve
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat De Groeve
 • Strafrecht advocaat De Groeve
 • Letselschade advocaat De Groeve
 • Ondernemingsrecht advocaat De Groeve
 • Civielrecht advocaat De Groeve
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat De Groeve

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor De Groeve

Een advocatenkantoor in De Groeve heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in De Groeve helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is meestal gewenst, maar met name wanneer het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in De Groeve is dat je doorgaans een persoon in de nabijheid hebt. Dat is nuttig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe wanneer je voor raad langs wilt gaan. Afhankelijk van de toestand komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit De Groeve

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van De Groeve

Om de juiste persoon in te schakelen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in De Groeve. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in De Groeve. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of indien je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste gevallen uitkomen bij advocaten in De Groeve. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft zeker wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het beëindigen van een tweestrijd, waar advocaten in De Groeve voornamelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist De Groeve

Er zijn scenario`s waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in De Groeve. Op de allereerste plaats is het denkbaar om sommige werkzaamheden te laten doen door een jurist in De Groeve. Er zijn immers veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Desondanks is een jurist in De Groeve niet beëdigd en mag daardoor de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in De Groeve kan je hierbij helpen.

Bekijk vooraf wel iedere keer even of de rechtszaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in De Groeve verricht kan en mag worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in De Groeve?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in De Groeve.

Letselschade advocaat De Groeve

Een letselschade advocaat in De Groeve kan je bijstaan om een passende claim te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dat kan zijn wegens een botsing, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een andere aanleiding. Voor het laten dekken van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in De Groeve je op weg. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade daarom behoorlijk verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de kosten qua herstel of een operatie. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in De Groeve is dat hij de hele rechtszaak voor je kan doen, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in De Groeve vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio De Groeve.

Letselschade advocaat De Groeve zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat De Groeve zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in De Groeve

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in De Groeve in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in De Groeve heeft verstand van talloze arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies daarom is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in De Groeve.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink stijgen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit De Groeve.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit De Groeve en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat De Groeve

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in De Groeve. Uit elkaar gaan is vanzelfsprekend over het algemeen ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in De Groeve wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou uiteraard altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo inlichting aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in De Groeve? Een geschikte kandidaat tegenkomen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in De Groeve echt zeer gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit De Groeve in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit De Groeve in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

De Groeve

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in De Groeve

Tijd voor actie

24 februari 2024

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Geweldig!
Merci

- Jacobus de Koning

Kennis van de wet

16 februari 2024

Naar verwachting, flink wat kennis van zaken.

- Bianca van de Velde

Vlug een kundige professional

4 februari 2024

Na de offertes razendsnel de juiste keuze kunnen maken. Contact volgde vlug.

- Eva Maas

We zijn persoonlijk bijgestaan

27 januari 2024

Juridische taal helder vertaald in het geding. Daarom zeer tevreden met de begeleiding.

- Bianca van de Velde

Geen nummer, humane afhandeling

15 januari 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Fijn.

- Erwin de Graaf

Echtscheiding goed begeleid

10 januari 2024

Ingewikkelde regeling kritisch afgehandeld door advocaat. Dank u wel.

- Arjan van der Laan

Vlot een passende advocaat geregeld.

6 januari 2024

Ondanks de haast kwestie een raadsman gevonden die uitmuntend bij onze kwestie pastte. Top!

- Adriana van den Heuvel

Deskundige raadsman

25 december 2023

Direct de juiste man ontdekt. Dankjewel!

- Melanie Kuipers

Het rechtelijk onderzoeken van de aangelegenheid was noodzakelijk.

19 december 2023

Er is in onze aangelegenheid door de advocaat degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Miranda Kramer

Uitgelichte advocatenkantoren uit De Groeve

D/raad advocaten

Hoofdstraat 87
9601 EB Hoogezand
Nederland

0598 427 111
http://www.draadadvocaten.nl/

Scheffers Advocaten

Gebroeders Wrightlaan 2c
9615 TN Kolham
Nederland

0598 592 303
http://www.scheffersadvocaten.nl/

Helmantel Advocatuur

Noorderstraat 388A
9611 AW Sappemeer
Nederland

0598 820 234
http://www.helmanteladvocatuur.nl/