Advocaat Marijenkampen

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Marijenkampen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Marijenkampen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Marijenkampen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Marijenkampen gezocht?

Een advocaat in Marijenkampen vinden

Advocaat Marijenkampen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 82 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Marijenkampen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Paasloo, Basse en Zuidveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Marijenkampen

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Marijenkampen zoekt, je doorgaans niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Veelal gaan advocaten gepaard met nare gebeurtenissen, waardoor het vinden van een advocaat in Marijenkampen als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de juiste advocaat in Marijenkampen een project die belangrijk is. Je wilt wel iemand waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het handig is om alles snel achter de rug te hebben en daarom de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste tarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk aanmerkelijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Marijenkampen en de andere, op het terrein van prijzen en kennisgebieden. Tevens is een advocaat veelal ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Daarom is het uitzoeken van een juiste advocaat in Marijenkampen een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je onwijs in je speurtocht naar een praktische advocaat in Marijenkampen. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Marijenkampen
 • Ontslag aanvechten in Marijenkampen
 • Personen- en Familierecht advocaat Marijenkampen
 • Arbeidsrecht advocaat Marijenkampen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Marijenkampen
 • Strafrecht advocaat Marijenkampen
 • Letselschade advocaat Marijenkampen
 • Ondernemingsrecht advocaat Marijenkampen
 • Civielrecht advocaat Marijenkampen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Marijenkampen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Marijenkampen

Een plaatselijk advocatenkantoor in Marijenkampen kan zeker oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Marijenkampen helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra welkom wanneer het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Marijenkampen is dat je over het algemeen een mens in de omgeving hebt. Dat is nuttig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de toestand komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult treffen. Dan is het uiteraard wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Marijenkampen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Marijenkampen

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Marijenkampen die je ook kunnen bijstaan, ongeacht je kwestie. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw problematiek op te lossen, te verminderen of zo goed mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die heel erg vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Marijenkampen.

Evengoed is het handig om diverse advocaten in Marijenkampen te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of discipline. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat gebrekkig is. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Marijenkampen je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het huren van een advocaat is namelijk een enorm persoonlijke bezigheid.

Wanneer je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je direct een fatsoenlijk aanbod. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de allerbeste advocaten in Marijenkampen, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Marijenkampen

Er zijn situaties waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Marijenkampen. Op de allereerste plaats is het bespreekbaar om bepaalde werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Marijenkampen. Er zijn immers meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Desalniettemin is een jurist in Marijenkampen niet beëdigd en mag vandaar de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Marijenkampen mogelijk.

Controleer vooraf wel altijd even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Marijenkampen verricht kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Marijenkampen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Marijenkampen.

Letselschade advocaat Marijenkampen

Een letselschade advocaat in Marijenkampen kan je bijstaan om een fatsoenlijke claim te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen ook een overige oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Marijenkampen helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk behoorlijk verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een operatie. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Marijenkampen is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan louter nog maar te focussen op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Marijenkampen vindt je vrijblijvend, rendabel en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Marijenkampen.

Letselschade advocaat Marijenkampen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Marijenkampen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Marijenkampen

Wanneer je op je werkplek tegen sommige problemen aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Marijenkampen in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Marijenkampen heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies daardoor is het slim om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Marijenkampen.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de papieren lopen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Marijenkampen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Marijenkampen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Marijenkampen

Het is een van de meest nare dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Marijenkampen zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Marijenkampen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Marijenkampen is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Marijenkampen flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Marijenkampen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Marijenkampen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Marijenkampen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Marijenkampen

Hoge compensatie bij letselschade

11 mei 2022

- Jeroen van der Meer

Scheiding ging fijn

4 mei 2022

Dankzij mijn advocaat geen zorgen gekregen gedurende de scheiding van mijn levenspartner.

- Stefan de Graaf

Domweg correct

1 mei 2022

Hoopte al dat mijn advocaat zo competent zou zijn.

- Ilse de Jonge

Kennis van regelgeving

19 april 2022

Naar verwachting, flink verstand van zaken.

- Robert Prins

Had dit veel eerder moeten doen

12 april 2022

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Peter Janssen

Kennis van regelgeving

8 april 2022

Zoals gehoopt, enorm professioneel.

- Dennis Verhoeven

Echtscheidingsconvenant overeengekomen

28 maart 2022

Convenant was vlug geregeld. Uitstekend!

- Esther Schipper

Zorgvuldig georganiseerd

27 maart 2022

Had in korte periode een passende aanbieding op maat, super!

- Melanie Hoekstra

Betrouwbare advocaat gevonden

17 maart 2022

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Bas van den Broek

Uitgelichte advocatenkantoren uit Marijenkampen

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Alexialaan 6
8448 TE Heerenveen
Nederland

06 48452413
http://www.vhadvocaat.nl/

Advocatenkantoor Miedema te Heerenveen

Fok 76
8441 BR Heerenveen
Nederland

0513 610 001
http://www.advocatenkantoormiedema.nl/

Arie Brink Advocaten

Lyceumstraat 2
8441 PS Heerenveen
Nederland

0513 820 820
http://www.ariebrinkadvocaten.nl/