Advocaat Dedemsvaart

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Dedemsvaart?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Dedemsvaart verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Dedemsvaart – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Dedemsvaart gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Dedemsvaart
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 93 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dedemsvaart, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Rheezerveen, Schuinesloot en Slagharen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Dedemsvaart

Zoek je een gekwalificeerde en geschikte advocaat in Dedemsvaart? Het vinden van de beste advocaat in Dedemsvaart is nog niet zo simpel. Wij begrijpen dat het stevige aanbod enerzijds fijn is, maar ook voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij helpen je om je te helpen met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je expeditie naar een advocaat in Dedemsvaart. Dankzij deze tips is het mogelijk om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Dedemsvaart die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Dedemsvaart
 • Ontslag aanvechten in Dedemsvaart
 • Personen- en Familierecht advocaat Dedemsvaart
 • Arbeidsrecht advocaat Dedemsvaart
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Dedemsvaart
 • Strafrecht advocaat Dedemsvaart
 • Letselschade advocaat Dedemsvaart
 • Ondernemingsrecht advocaat Dedemsvaart
 • Civielrecht advocaat Dedemsvaart
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Dedemsvaart

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Dedemsvaart

Een advocatenkantoor in Dedemsvaart heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Dedemsvaart inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn als het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Dedemsvaart heb je altijd een mens die in de buurt zit. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult tegenkomen. Dan is iemand uit je regio wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Dedemsvaart

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Dedemsvaart

Om de passende personen in te vliegen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Dedemsvaart. Indien je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Dedemsvaart. Het gaat hier dus primair om affaires die niet puur met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde situatie of indien je liever juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Dedemsvaart. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een ruzie, waar advocaten in Dedemsvaart vooral gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Dedemsvaart

Er zijn scenario`s waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Dedemsvaart. Je kunt een jurist in Dedemsvaart wel vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Dedemsvaart niet beëdigd en mag vandaar de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Dedemsvaart een optie.

Verifiëer van tevoren wel over het algemeen even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Dedemsvaart verricht kan en mag worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Dedemsvaart?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Dedemsvaart.

Letselschade advocaat Dedemsvaart

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Dedemsvaart wilt inschakelen, echter dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die geschikte letselschade advocaat in Dedemsvaart te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een vakkundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Dedemsvaart om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Dedemsvaart.

Letselschade advocaat Dedemsvaart zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Dedemsvaart zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Dedemsvaart

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Dedemsvaart in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Dedemsvaart terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Uitgerekend daarom is het verstandig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Dedemsvaart.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Dedemsvaart.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Dedemsvaart en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Dedemsvaart

Een echtscheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en nare affaire, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Dedemsvaart zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Dedemsvaart te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Dedemsvaart is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Dedemsvaart veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Dedemsvaart in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Dedemsvaart in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Dedemsvaart

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Dedemsvaart

Jurist met verstand

10 september 2023

Voelbaar vakkundige advocaat gevonden. Het hielp geweldig.

- Kelly Mol

Advocaat met kennis

28 augustus 2023

Onmiskenbaar kundige jurist getroffen. Dat scheelde geweldig veel.

- Tom Verbeek

Eind goed, al goed

22 augustus 2023

Na weken afwachten gelukkig nu in het gelijk gesteld.

- Elizabeth de Bruin

Geding netjes begeleid

18 augustus 2023

Deskundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Bedankt!!

- Albert Sanders

Afhandeling was super

9 augustus 2023

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Johan de Jonge

Direct een vakkundige prof

25 juli 2023

Na aanvraag van de offertes kwam ik rap in contact met een partij die exact wist wat mijn kwestie benodigd had.

- Claudia Groen

We zijn persoonlijk begeleid

18 juli 2023

Iedere fase werd goed gefundeerd in de rechtbank. Zeer content met het proces.

- Dirk Driessen

Kennis van zaken

16 juli 2023

Naar verwachting, veel verstand van zaken.

- Ramona Blom

Direct de juiste prof getroffen

6 juli 2023

Na de offertes direct de goede keuze kunnen maken. Contact volgde gauw.

- Bastiaan Gerritsen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Dedemsvaart

Advocatenkantoor Grollé

Donau 5 12
7908 HA Hoogeveen
Nederland

0528 232 303
http://www.grolleadvocaten.nl/

Pieters Advocaten

Industrieweg 40
7902 AB Hoogeveen
Nederland

0528 227 766
https://www.padvocaten.nl/

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Spiekampenweg 4
7921 PA Zuidwolde
Nederland

0528 242 669
http://www.wolthersjagersma.nl/