Advocaat Slagharen

Behoefte aan een top advocaat in Slagharen die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Slagharen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Slagharen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Slagharen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Slagharen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Slagharen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Heemserveen, Rheezerveen en Collendoorn bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Slagharen

Ben je op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in Slagharen? Het kan onaangenaam zijn om de juiste advocaat in Slagharen te zoeken voor juridische dingen. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de beste advocaat in Slagharen te vinden in het flinke aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die past bij je positie, jouw behoefte en jou als individu. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Slagharen die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Slagharen
 • Ontslag aanvechten in Slagharen
 • Personen- en Familierecht advocaat Slagharen
 • Arbeidsrecht advocaat Slagharen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Slagharen
 • Strafrecht advocaat Slagharen
 • Letselschade advocaat Slagharen
 • Ondernemingsrecht advocaat Slagharen
 • Civielrecht advocaat Slagharen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Slagharen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Slagharen

Een plaatselijk advocatenkantoor in Slagharen kan absoluut oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Slagharen inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra fijn indien het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Slagharen heb je natuurlijk een mens die in de nabijheid zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de toestand komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult treffen. Dan is iemand uit je buurt wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Slagharen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Slagharen

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Slagharen die je verder kunnen helpen, los van je probleem. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw kwesties op te lossen, te verminderen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Slagharen staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze erg vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Evengoed is het handig om allemaal advocaten in Slagharen te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of discipline. Hierbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Slagharen je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het aannemen van een advocaat is wel een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je enorm ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers alleen de aantrekkelijkste advocaten in Slagharen, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Slagharen

Een jurist in Slagharen mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Indien een jurist in Slagharen niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn studie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Slagharen, kijk dan allereerst zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook via een jurist gedaan kan worden. En echtscheiding onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus vooraf even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar ook de beste jurist mag sommige procedures niet voor je verrichten. Hou er dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Slagharen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Slagharen.

Letselschade advocaat Slagharen

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Slagharen wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Door een paar stappen te doorlopen is het toch wel een stuk eenvoudiger om een juiste letselschade advocaat in Slagharen te vinden. Het moet immers wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Slagharen die specialistisch zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Slagharen.

Letselschade advocaat Slagharen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Slagharen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Slagharen

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke advies? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van meerdere advocatenkantoren aan te vragen. Alleen zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Slagharen. In de offerteaanvraag zul je wel een duidelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Slagharen die jij dan feitelijk zoekt. Zo kom je immers sneller tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je uitdaging. En zo ben je in ieder geval verzekerd van geschikt advies op maat.

Hierna is een consult doorgaans de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is voornamelijk van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van beslissend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Slagharen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Slagharen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Slagharen

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden partners een eerlijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Slagharen zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Slagharen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Slagharen is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Slagharen flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Slagharen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Slagharen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Slagharen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Slagharen

De advocaat was erg bereikbaar

17 november 2023

Goed bereikbare advocaat gekregen, zeer tevreden.

- Ronald van de Brink

Altijd bereikbaar voor aanvragen

10 november 2023

Goed bereikbare advocaat gekregen, zeer tevreden.

- Wendy Schouten

Doorlopend bereikbaar voor aanvragen

31 oktober 2023

Top bereikbare raadsman gekregen, erg tevreden.

- Maaike Dekker

Heb dankzij mijn advocaat een buitengewoon beschaafd geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Had dit zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

23 oktober 2023

- Matthijs Hermans

Eenvoudig goed

10 oktober 2023

Begrijpelijk en vlot. Dank je wel!

- Iris de Groot

Door raad en daad bijgestaan

2 oktober 2023

Geen woorden maar daden. Door mijn advocaat stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

Aanrader

- Alexander de Lange

Zijn super bijgestaan in de zaak

29 september 2023

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Margaretha Evers

Inderdaad zoals gehoopt

19 september 2023

Aanbod was passend.

- Maarten van Dam

Het rechtelijk uitpluizen van de aangelegenheid was essentieel.

12 september 2023

Er is in onze aangelegenheid door de advocaat gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Wilhelmus Verbeek

Uitgelichte advocatenkantoren uit Slagharen

Advocatenkantoor Grollé

Donau 5 12
7908 HA Hoogeveen
Nederland

0528 232 303
http://www.grolleadvocaten.nl/

Advocaten Schuldink

Kerkpad 1
7771 CS Hardenberg
Nederland

0523 624 362
http://www.schuldink.nl/

Marquant Advocaten

Stelling 8
7773 ND Hardenberg
Nederland

0523 280 220
https://marquantadvocaten.nl/