Advocaat Denekamp

Ben jij opzoek naar een top advocaat uit Denekamp die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Denekamp verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Denekamp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Denekamp gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Denekamp
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Denekamp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oud Ootmarsum, Tilligte en Lattrop Breklenkamp bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Denekamp

Ben je op zoek naar een juiste en competente advocaat in Denekamp? Het kan moeilijk zijn om de passende advocaat in Denekamp te zoeken voor juridische zaken. Wij snappen dat het flinke aanbod enerzijds plezierig is, maar misschien voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te assisteren met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je speurtocht naar een advocaat in Denekamp. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Denekamp die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Denekamp
 • Ontslag aanvechten in Denekamp
 • Personen- en Familierecht advocaat Denekamp
 • Arbeidsrecht advocaat Denekamp
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Denekamp
 • Strafrecht advocaat Denekamp
 • Letselschade advocaat Denekamp
 • Ondernemingsrecht advocaat Denekamp
 • Civielrecht advocaat Denekamp
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Denekamp

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Denekamp

Een advocatenkantoor in Denekamp heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Denekamp inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van advies kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn als het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Denekamp is dat je altijd iemand in de omgeving hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en veel gedoe indien je voor raad langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Denekamp

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Denekamp

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Denekamp, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Denekamp zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een daadwerkelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om aangelegenheden die niet puur met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Denekamp. Beiden partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft zeker iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Denekamp overwegend gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Denekamp

Een jurist in Denekamp is niet altijd een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Denekamp verricht kan en mag worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn zeer juiste juristen en hele slechte advocaten. Maar hoe fatsoenlijk een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet doen. Hou hier dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Denekamp?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Denekamp.

Letselschade advocaat Denekamp

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Denekamp wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Door enkele stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Denekamp te traceren. Het moet toch wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Denekamp die specialistisch zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Denekamp.

Letselschade advocaat Denekamp zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Denekamp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Denekamp

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Denekamp in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Denekamp heeft verstand van verschillende arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Uitgerekend vandaar is het goed om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Denekamp.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk oplopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Denekamp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Denekamp en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Denekamp

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en nare affaire, ook wanneer je degelijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Denekamp zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Denekamp te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Denekamp is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Denekamp allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Denekamp in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Denekamp in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Denekamp

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Denekamp

Inhoudelijk en bekwaam.

11 november 2023

De offertes snel na aanvraag binnenshuis en daarom snel en prima rechtelijk advies ontvangen.

- Thijs van der Horst

Convenant afgehandeld

2 november 2023

In een paar ontmoetingen werd de convenant zorgvuldig opgesteld zoals ik het voor ogen had. Top!

- Yvonne Koning

Beste jurist van Holland

27 oktober 2023

Klikte onmiddellijk goed en heb tezamen met mijn raadsman een klinkende zege behaald.

- Suzanne Kuijpers

Top advocaat gevonden

13 oktober 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Geweldig.

- Franciscus Willems

Top raadgeving gekregen!

5 oktober 2023

Verhelderend advies gekregen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak prima afgehandeld.

- Patricia de Wit

Voelt betrouwbaar

26 september 2023

Vertrouwde partij ontdekt die me ondersteunt. Top!

- Roel van Veen

Iemand die weet waar hij het over heeft

23 september 2023

In minder dan no-time een deskundige jurist. Bedankt!

- Miranda Verhoeven

Proces keurig begeleid

16 september 2023

Professionele support gekregen tijdens rechtszaak via advocaatkaart. Bedankt!!

- Roy Huisman

Top verlopen

10 september 2023

Vlug de passende persoon ontdekt, aangenaam!

- Dennis de Wit

Uitgelichte advocatenkantoren uit Denekamp

Geerdink Advocaten

Stationsplein 1
7573 AV Oldenzaal
Nederland

0541 521 515
http://www.geerdinkadvocaten.nl/

Onland Advocaten

Steenstraat 14
7571 BK Oldenzaal
Nederland

0541 570 075
http://www.onlandadvocaten.nl/

Bierschenk – Hagemann & Kollegen

Eper Str. 16-18
48599 Gronau (Westfalen)
Duitsland

+49 2562 816850
https://kanzlei-gronau.eu/