Advocaat Dokkum

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Dokkum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Dokkum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Dokkum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Dokkum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Dokkum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 81 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dokkum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bornwird, Hantum en Hiaure bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Dokkum

Ben je op zoek naar een juiste en professionele advocaat in Dokkum? Het zoeken van de beste advocaat in Dokkum is nog niet zo ongecompliceerd. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds fijn is, maar in ieder geval voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je speurtocht naar een advocaat in Dokkum. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Dokkum die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Dokkum
 • Ontslag aanvechten in Dokkum
 • Personen- en Familierecht advocaat Dokkum
 • Arbeidsrecht advocaat Dokkum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Dokkum
 • Strafrecht advocaat Dokkum
 • Letselschade advocaat Dokkum
 • Ondernemingsrecht advocaat Dokkum
 • Civielrecht advocaat Dokkum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Dokkum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Dokkum

Een advocatenkantoor in Dokkum heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Dokkum inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van advies kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra fijn wanneer het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Dokkum heb je natuurlijk een persoon die in de buurt zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Dokkum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Dokkum

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Dokkum, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Indien je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Dokkum. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Wanneer je een arbeidsconflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer fijn van pas.

Indien je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of wanneer je bij voorkeur juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Dokkum. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het oplossen van een conflict, waar advocaten in Dokkum grotendeels gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Dokkum

Een jurist in Dokkum is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Als een jurist in Dokkum niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Dokkum, kijk dan ten eerste goed of de zaak die je wilt beginnen ook via een jurist gedaan kan worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar ook de slimste jurist mag sommige procedures niet voor je voltrekken. Het is zodoende van belang om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Dokkum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Dokkum.

Letselschade advocaat Dokkum

Misschien denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Dokkum voor je te laten beginnen, echter dit kan tevens voor zorgen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die goede letselschade advocaat in Dokkum te vinden. Je zoekt overigens wel naar een vakkundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Dokkum die specialistisch zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder andere op volgende soorten vergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Dokkum.

Letselschade advocaat Dokkum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Dokkum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Dokkum

Indien je op je werkplek tegen bepaalde problemen aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Dokkum in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Dokkum heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Daarom is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Dokkum te vinden.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Dokkum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Dokkum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Dokkum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Dokkum. Ondanks dat een scheiding een uitermate emotionele gelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Dokkum hebben tijdens dit traject. Je zou natuurlijk doorgaans even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo informatie aan te vragen over de gevarieerde soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Dokkum? Een juiste gegadigde vinden is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het finaal onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Dokkum echt geweldig gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Dokkum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Dokkum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Dokkum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Dokkum

Vertrouwde partij

13 mei 2022

Partij ontdekt die overtuigend aanvoelt. Super!

- Angelique Gerritsen

Betrouwbare advocaat gevonden

3 mei 2022

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de raadsman.

- Vanessa Smeets

Goede juridische bijstand

30 april 2022

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Hendrik Mol

Prima begeleid van start tot beëindiging proces

19 april 2022

Vlotte en directe behandeling van de rechtszaak. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Pieter van der Heijden

Geding keurig begeleid

16 april 2022

Deskundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Jeroen de Bruijn

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

10 april 2022

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Eric de Jonge

Verstand van de wet

31 maart 2022

Naar verwachting, behoorlijk kennis van zaken.

- Angela Verhoeven

Uitblinker in zijn vakgebied

24 maart 2022

Dankzij mijn jurist een ijzersterke zaak opgebouwd en een flinke schadevergoeding gekregen voor opgelopen letselschade.

- Marcel van den Bosch

Zijn super bijgestaan in de zaak

15 maart 2022

De afwikkeling tijdens de zaak was super en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Eva van de Velden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Dokkum

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocaat H.A. de Boer Leeuwarden

Voorstreek 103
8911 JM Leeuwarden
Nederland

058 202 3038
https://www.advocatenkantoorhadeboer.nl/

Trip Advocaten & Notarissen

Wiardaplantage 9
8939 AA Leeuwarden
Nederland

058 234 7347
http://www.triplaw.nl/