Advocaat Hantum

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Hantum?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Hantum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Hantum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Hantum gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Hantum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hantum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bornwird, Raard en Brantgum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hantum

Het mag duidelijk zijn dat je indien je een advocaat in Hantum zoekt, je grofweg niet in een beste bui bent. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Hantum een vervelende. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Hantum een klus die van belang is. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een individu die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het verstandig is om alles snel achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het laagste uurtarief. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat wel beduidend wat verschil tussen de ene advocaat in Hantum en de andere, op het gebied van tariefstellingen en kennisgebieden. Daarnaast huur je een advocaat veelal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Daardoor is het kiezen van een geschikte advocaat in Hantum een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Hantum je een advocaat vindt die bij jou en je situatie past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hantum
 • Ontslag aanvechten in Hantum
 • Personen- en Familierecht advocaat Hantum
 • Arbeidsrecht advocaat Hantum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hantum
 • Strafrecht advocaat Hantum
 • Letselschade advocaat Hantum
 • Ondernemingsrecht advocaat Hantum
 • Civielrecht advocaat Hantum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hantum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hantum

Men vraagt zich regelmatig af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Hantum een goed besluit is. Het juridische spectrum wijzigt gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een specialist die steevast op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om als voorbeeld een verstandige uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een arbeidsconflict tot een goed eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een contract. Zo goed als iedereen krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Hantum kan je hier ideaal bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Hantum. Dit komt grotendeels door het feit dat iemand hier graag juridisch advies wilt hebben over die specifieke zaak. Voor organisaties of personen met veel vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Hantum is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Hantum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Hantum

Om de juiste persoon in te schakelen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Hantum. Indien je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Hantum. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fatsoenlijk gesprek. Wanneer je een arbeidsconflict eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer aardig van pas.

Als je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of als je bij voorkeur juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste gevallen uitkomen bij advocaten in Hantum. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Hantum vooral gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hantum

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Hantum. Je kunt een jurist in Hantum wel meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel enkele juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in Hantum niet beëdigd en mag vandaar de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit bij een jurist in Hantum een optie.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Hantum de procesvoering feitelijk uit mag voeren. Je wilt simpelweg voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hantum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hantum.

Letselschade advocaat Hantum

Loop je bij een ongeval waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Hantum je begeleiden. Dit kan zijn vanwege een botsing, een ander ongeval, een medische fout of een overige aanleiding. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Hantum je op weg. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Schade aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk veel verder dan enkel het leed wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een medische ingreep. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Hantum is dat hij de gehele procesvoering voor je kan uitvoeren, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Hantum vindt je vrijblijvend, voordelig en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hantum.

Letselschade advocaat Hantum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hantum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Hantum

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van verscheidene advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Hantum krijgt aangewezen. In de aanvraag zul je wel een duidelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Hantum die jij dan werkelijk zoekt. Zo kom je namelijk sneller tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je probleem. Professionaliteit is immers wel enorm fijn voor bij juridische aangelegenheden.

Aansluitend hoef je puur nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is vooral van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hantum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hantum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hantum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Hantum. Ondanks dat een echtscheiding een bijzonder emotionele gelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Hantum hebben bij dit traject. Je zou uiteraard doorgaans even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de diverse soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Hantum? Een juiste kandidaat treffen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het totaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Hantum echt volkomen simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hantum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hantum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hantum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hantum

Meest deskundige jurist van Holland

17 november 2023

Klikte onmiddellijk fijn en heb samen met mijn raadsman een klinkende zege behaald.

- Natasja van de Brink

Echte deskundige in rechtsgebied

11 november 2023

Mijn advocaat had duidelijk veel ervaring in zijn vakgebied. Dat gaf veel geruststelling gedurende het traject..

- Margaretha Molenaar

Door raad en daad bijgestaan

1 november 2023

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Uitstekend!

Snel afgehandeld

- Marco Dijkstra

Eind goed, al goed

29 oktober 2023

Na lang afwachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Ruud de Vries

Eind goed, al goed

10 oktober 2023

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Jacqueline de Koning

We zijn persoonlijk begeleid

3 oktober 2023

Juridische taal glashelder vertaald in het proces. Zeer tevreden met het proces.

- Rutger Bosman

Dreigend ontslag tegengegaan

30 september 2023

Op de valreep oneerlijk ontslag kunnen voorkomen.

- Sabine de Boer

Inhoudelijk en vakkundig.

20 september 2023

De offertes snel na aanvraag binnenshuis en daarom snel en goed rechtelijk advies gekregen.

- Jasper Bosch

Top advocaat gevonden

15 september 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Geweldig.

- Kirsten de Leeuw

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hantum

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/