Advocaat Hantumhuizen

Ben jij opzoek naar een top advocaat uit Hantumhuizen die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Hantumhuizen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Hantumhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Hantumhuizen gezocht?

Een advocaat uit Hantumhuizen vinden

Advocaat Hantumhuizen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 86 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hantumhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bornwird, Hantum en Hiaure bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hantumhuizen

Als je een advocaat in Hantumhuizen zoekt, heeft dat gewoonlijk een aanleiding. Meestal is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Hantumhuizen een vervelende. Desondanks wil je een passende advocaat in Hantumhuizen zoeken. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En een individu die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste uurtarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat namelijk aanmerkelijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Hantumhuizen en de andere, op het gebied van prijzen en expertise. Daarnaast huur je een jurist dikwijls in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Derhalve is het uitzoeken van een goede advocaat in Hantumhuizen een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Hantumhuizen je een advocaat vindt die bij jou en je situatie past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hantumhuizen
 • Ontslag aanvechten in Hantumhuizen
 • Personen- en Familierecht advocaat Hantumhuizen
 • Arbeidsrecht advocaat Hantumhuizen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hantumhuizen
 • Strafrecht advocaat Hantumhuizen
 • Letselschade advocaat Hantumhuizen
 • Ondernemingsrecht advocaat Hantumhuizen
 • Civielrecht advocaat Hantumhuizen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hantumhuizen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hantumhuizen

Een regionaal advocatenkantoor in Hantumhuizen kan absoluut oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Hantumhuizen helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn als het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Hantumhuizen is dat je over het algemeen een individu in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de situatie komt het namelijk voor dat je je advocaat een aantal keren zult ontmoeten. Dan is het logischerwijs wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Hantumhuizen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Hantumhuizen

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Hantumhuizen die je ook kunnen helpen, ongeacht je vraagstuk. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw kwesties op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die zeer vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Hantumhuizen.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Hantumhuizen te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins onderscheid tussen de tarieven van advocaten. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Hantumhuizen je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm bepalend, zeker wanneer de drijfveer tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je enorm ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Hantumhuizen, zodat je zeker weet dat je een bekwaam persoon treft, die jou doorgaans kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hantumhuizen

Er zijn situaties waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Hantumhuizen. Op de eerste plaats is het denkbaar om sommige taken te laten uitvoeren door een jurist in Hantumhuizen. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Hantumhuizen een optie.

Controleer vooraf wel over het algemeen even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Hantumhuizen verricht kan en mag worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hantumhuizen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hantumhuizen.

Letselschade advocaat Hantumhuizen

Een letselschade advocaat in Hantumhuizen kan je helpen om een fatsoenlijke schadevordering te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Het kan zijn wegens een botsing, een ander ongeval, een medische misstap of een andere oorzaak. Voor het laten dekken van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Hantumhuizen je verder. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is daarom een veel breder begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Hantumhuizen is dat hij de gehele procedure voor je kan verrichten, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te richten op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Hantumhuizen vindt je vrijblijvend, goedkoop en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hantumhuizen.

Letselschade advocaat Hantumhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hantumhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Hantumhuizen

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Het is uiteraard een fatsoenlijk idee om offertes op te vragen bij de verscheidene advocatenkantoren in de buurt. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Hantumhuizen krijgt toegewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een helder plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Hantumhuizen die jij dan eigenlijk zoekt. Zo kom je namelijk makkelijker tot iemand die je werkelijk kan helpen met je uitdaging. Deskundigheid is namelijk wel enorm fijn voor bij juridische aangelegenheden.

Naderhand hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen. Dankzij dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is voornamelijk van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hantumhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hantumhuizen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hantumhuizen

Een echtscheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en nare affaire, ook als je degelijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat kwesties als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Hantumhuizen zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Hantumhuizen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Hantumhuizen is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Hantumhuizen flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hantumhuizen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hantumhuizen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hantumhuizen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hantumhuizen

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

8 september 2023

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het geding. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Anouk de Jonge

Ineens een aanzienlijke schadeloosstelling toegekend gekregen. Had het zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

31 augustus 2023

- Kim Driessen

Echt een kenner

22 augustus 2023

Via mijn raadsman een sterke zaak opgebouwd en een flinke schadevergoeding gekregen voor opgelopen letselschade.

- Pieter Verbeek

Voortdurend bereikbaar voor aanvragen

18 augustus 2023

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, heel fijn.

- Mariska Janssen

Oprecht prima

11 augustus 2023

Geweldige advocaat, zoals ik had vermoed.

- Michel van Veen

Zijn super bijgestaan in de zaak

30 juli 2023

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Dirk Scholten

Zoals verwacht

17 juli 2023

Offerte was eerlijk.

- Natasja van Beek

Prima advies gekregen!

14 juli 2023

Een aanrader, een helder gesprek en juist advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Sander Schipper

Professionele en bedreven

8 juli 2023

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Martinus Koster

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hantumhuizen

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Anker & Anker

Ossekop 11
8911 LE Leeuwarden
Nederland

058 244 2500
http://www.ankerenanker.nl/

Pro Deo Advocaat Leeuwaarden

Nieuweweg 11
8911 LK Leeuwarden
Nederland

088 584 8868
https://www.pro-deo-advocaten.com/pro-deo-advocaat-leeuwarden/