Advocaat Drachten

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Drachten?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Drachten verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Drachten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Drachten gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Drachten
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Drachten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Beetsterzwaag, Olterterp en Nijega bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Drachten

Zoek je een professionele en geschikte advocaat in Drachten? Het vinden van de allerbeste advocaat in Drachten is nog niet zo simpel. Wij begrijpen dat het stevige aanbod enerzijds aangenaam is, maar echt voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij helpen je om je te helpen met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Drachten. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Drachten die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Drachten
 • Ontslag aanvechten in Drachten
 • Personen- en Familierecht advocaat Drachten
 • Arbeidsrecht advocaat Drachten
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Drachten
 • Strafrecht advocaat Drachten
 • Letselschade advocaat Drachten
 • Ondernemingsrecht advocaat Drachten
 • Civielrecht advocaat Drachten
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Drachten

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Drachten

Een advocatenkantoor in Drachten heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Drachten helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra prettig wanneer het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Drachten heb je altijd een mens die in de nabijheid zit. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe wanneer je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de toestand komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult treffen. Dan is iemand uit je buurt wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Drachten

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Drachten

Onafhankelijk van de oorzaak zijn er meer dan genoeg advocaten in Drachten te vinden. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw problematiek op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die zeer vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Drachten.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Drachten te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of discipline. Hierbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Drachten je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het aannemen van een advocaat is wel een zeer persoonlijke bezigheid.

Als je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je snel een fatsoenlijk aanbod. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Drachten, zodat je zeker weet dat je een bedreven individu treft, die jou over het algemeen kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Drachten

Een jurist in Drachten mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Drachten uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou uiteraard vervelend zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Echter, hoe prima een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij rechtmatig gezien eenvoudigweg niet doen. Het is dus raadzaam om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Drachten?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Drachten.

Letselschade advocaat Drachten

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Drachten wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die goede letselschade advocaat in Drachten te vinden. Het moet namelijk wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Drachten om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Drachten.

Letselschade advocaat Drachten zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Drachten zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Drachten

Heb je een dispuut met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar begeleiding? Het is natuurlijk een fijn plan om offertes op te vragen bij de verscheidene bedrijven in de streek. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Drachten krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je namelijk makkelijker tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je kwestie. En zo ben je bovendien gegarandeerd van deskundig advies op maat.

Dan is een gesprek normaliter de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Drachten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Drachten en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Drachten

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Uiteraard is het van belang dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Drachten zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Drachten te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Drachten is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Drachten behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Drachten in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Drachten in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Drachten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Drachten

Geding tot een prima einde

17 november 2023

Deskundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Stefan Jonker

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

11 november 2023

Er is in onze zaak door de raadsman gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Lisette Post

Uitermate bekwaam

3 november 2023

Een echte pro gevonden. Dat gaf veel zekerheid gedurende het traject..

- Nienke van Beek

Gewoon goed

27 oktober 2023

Vlot en duidelijk afgehandeld. Dank!

- Paulus de Bruijn

Kritisch begeleid van begin tot beëindiging traject

9 oktober 2023

Snelle en pragmatische reacties tijdens het geding. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Simon van de Veen

Meest vakkundige advocaat van Nederland

7 oktober 2023

Ervaarde een geschikte klik met mijn raadsman en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Elizabeth de Bruijn

Het uit elkaar gaan tot goed einde gekregen

26 september 2023

Totaal ontzorgd door mijn advocaat bij scheiding.

- Sabrina Post

Echt een kenner

22 september 2023

Een zware periode afgerond na het ontstaan van letselschade, maar de kostenvergoeding was substantieel, door mijn jurist!

- Catharina Dekker

Een professional die weet waar hij het over heeft

16 september 2023

Binnen no-time een deskundige jurist. Fantastisch!

- Barry Peeters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Drachten

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Alexialaan 6
8448 TE Heerenveen
Nederland

06 48452413
http://www.vhadvocaat.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Miedema te Heerenveen

Fok 76
8441 BR Heerenveen
Nederland

0513 610 001
http://www.advocatenkantoormiedema.nl/