Advocaat Opeinde

Behoefte aan een ijzersterke advocaat in Opeinde die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Opeinde verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Opeinde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Opeinde gezocht?

Een advocaat in Opeinde vinden

Advocaat Opeinde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Opeinde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eastermar, De Tike en Rottevalle bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Opeinde

Zoek je een professionele en passende advocaat in Opeinde? Het vinden van de allerbeste advocaat in Opeinde is nog niet zo eenvoudig. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de beste advocaat in Opeinde te vinden in het flinke aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij jouw positie, jouw behoefte en jou als individu. Met deze tips is het mogelijk om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Opeinde die je met de meeste mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Opeinde
 • Ontslag aanvechten in Opeinde
 • Personen- en Familierecht advocaat Opeinde
 • Arbeidsrecht advocaat Opeinde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Opeinde
 • Strafrecht advocaat Opeinde
 • Letselschade advocaat Opeinde
 • Ondernemingsrecht advocaat Opeinde
 • Civielrecht advocaat Opeinde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Opeinde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Opeinde

Een advocatenkantoor in Opeinde heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Opeinde inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van advies kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is doorgaans verlangd, maar met name als het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Opeinde heb je altijd een mens die in de omgeving zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe als je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het namelijk voor dat je je advocaat meerdere keren zult ontmoeten. Dan is iemand uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Opeinde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Opeinde

Het is van belang dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Opeinde, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Opeinde zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een werkelijk rechtszaak voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fatsoenlijk gesprek. Als je een arbeidsconflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer goed van pas.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Opeinde. Beide partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft desondanks wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich vooral richten op het oplossen van een aanvaring, waar advocaten in Opeinde hoofdzakelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Opeinde

Een jurist in Opeinde is niet altijd een advocaat. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Opeinde, kijk dan allereerst zorgvuldig of de procedure die je wilt beginnen ook middels een jurist gedaan kan worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn hele juiste juristen en zeer incompetente advocaten. Maar zelfs de allerbeste jurist mag een aantal procedures niet voor je voltrekken. Het is daarom raadzaam om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Opeinde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Opeinde.

Letselschade advocaat Opeinde

Loop je bij een ongeval waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Opeinde je assisteren. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen tevens een andere aanleiding hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Opeinde je op weg. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is dus een behoorlijk breder begrip dan louter de fysieke last die je hebt. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Opeinde is dat hij de hele procedure voor je kan volbrengen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Een voordelige en kundige letselschade advocaat in Opeinde vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Opeinde.

Letselschade advocaat Opeinde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Opeinde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Opeinde

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Opeinde in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Opeinde heeft kennis van talloze arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies daardoor is het goed om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Opeinde.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Opeinde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Opeinde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Opeinde

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Opeinde zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Opeinde te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Opeinde is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Opeinde behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Opeinde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Opeinde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Opeinde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Opeinde

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

27 juni 2024

Snelle en pragmatische reacties gedurende het geding. Tevens vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Sebastiaan van de Velden

Competent en vakkundig.

17 juni 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Christiaan van Dijk

Scheiding tot fijn eindpunt gekregen

10 juni 2024

Dankzij mijn jurist geen problemen gekregen gedurende de scheiding van mijn vrouw.

- Thomas de Vries

Flinke vergoeding gekregen

6 juni 2024

- Irene de Lange

Het juridisch onderzoeken van de zaak was noodzakelijk.

31 mei 2024

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Joyce Timmermans

Heb door mijn advocaat een buitengewoon passend bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had dit zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

24 mei 2024

- Wouter de Leeuw

Snel een bijpassende raadsman geregeld.

15 mei 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Mirjam Vos

Geweldenaar in zijn discipline

11 mei 2024

Een nare periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de compensatie was substantieel, dankzij mijn jurist!

- Joris Schipper

Werkelijke autoriteit binnen rechtsgebied

30 april 2024

Een werkelijke professional getroffen. Dat gaf veel zekerheid tijdens het traject..

- Maurice Smit

Uitgelichte advocatenkantoren uit Opeinde

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Alexialaan 6
8448 TE Heerenveen
Nederland

06 48452413
http://www.vhadvocaat.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/