Advocaat Driel

Wil jij een professionele advocaat uit Driel die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Driel verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Driel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Driel gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Driel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Driel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wolfheze, Doorwerth en Oosterbeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Driel

Als je een advocaat in Driel zoekt, heeft dat gewoonlijk een aanleiding. Regelmatig gaan juristen samen met nare gebeurtenissen, waardoor het vinden van een advocaat in Driel als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de juiste advocaat in Driel een project die belangrijk is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste uurtarief. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat extra offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Driel is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en prijzen van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Bovendien huur je een advocaat doorgaans in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Enkel daardoor al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Driel een serieuze taak.

Precies daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Driel je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Driel
 • Ontslag aanvechten in Driel
 • Personen- en Familierecht advocaat Driel
 • Arbeidsrecht advocaat Driel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Driel
 • Strafrecht advocaat Driel
 • Letselschade advocaat Driel
 • Ondernemingsrecht advocaat Driel
 • Civielrecht advocaat Driel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Driel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Driel

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Driel inschakelen een juiste optie is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al snel een professional vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een geschikte uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Denk hierbij aan een narigheden met het arbeidsloon of bij een gedwongen ontslag. Vrijwel iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Driel kan je hier ideaal bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Driel. Je wilt immers een begeleiding op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor organisaties of particulieren met flink vermogen helpt een fiscaal jurist bijvoorbeeld ook om veel geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Driel toepasbaar voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Driel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Driel

Om de juiste personen in te roepen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Driel. Als je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Driel. Het gaat hier dus vooral om dingen die niet alleen met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist het gesprek aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of wanneer je graag juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste gevallen uitkomen bij advocaten in Driel. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft zeker wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het ontwarren van een conflict, waar advocaten in Driel grotendeels gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Driel

Een jurist in Driel is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Driel verricht kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn zeer geschikte juristen en hele slechte advocaten. Maar zelfs de allerbeste jurist mag een aantal procedures niet voor je verrichten. Hou daar dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Driel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Driel.

Letselschade advocaat Driel

Loop je bij een ongeval waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Driel je begeleiden. Dit kan zijn door een botsing, een ander ongeval, een medische vergissing of een overige aanleiding. Voor het laten betalen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Driel je op weg. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Schade aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk veel verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een medische ingreep. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Driel is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan alleen nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Driel vindt je vrijblijvend, rendabel en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Driel.

Letselschade advocaat Driel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Driel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Driel

Indien je op je werk tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Driel in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Driel terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Derhalve is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Driel te vinden.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de papieren lopen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Driel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Driel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Driel

Het is een van de meest nare dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden partners een eerlijke schikking wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Driel zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Driel te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Driel is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Driel allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Driel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Driel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Driel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Driel

Convenant overeengekomen

1 mei 2024

Convenant was zo geregeld. Super!

- Anna Vos

Rechtelijk gewoon goed

25 april 2024

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk sterk bijgestaan door de advocaat.

- Bastiaan van de Brink

Simpelweg prima

17 april 2024

Uitstekende advocaat, zoals ik had gewenst.

- Paul van Leeuwen

Forse schadevergoeding gekregen

10 april 2024

- Marco van de Berg

Kennis van zaken

6 april 2024

Naar verwachting, veel verstand van zaken.

- Laura Jansen

Convenant afgehandeld

26 maart 2024

Echtscheidingsconvenant was zo geregeld. Prachtig!

- Eva van den Heuvel

Rechtelijk gewoon top

21 maart 2024

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk sterk bijgestaan door de advocaat.

- Albert van Leeuwen

Erg tevreden met onze raadgever

16 maart 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Top

- Björn Jacobs

Prima advocaat gevonden

5 maart 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg content voor de afhandeling na onze botsing. Top

- Eva Peters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Driel

Boer & Van Wees Advocaten

Zijpendaalseweg 47
6814 CC Arnhem
Nederland

026 353 0331
http://www.boerenvanwees.nl/

Advocatenkantoor Mr I P Rietveld

Handelstraat 22
6815 CW Arnhem
Nederland

026 370 2404
http://www.rietveldadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Wattilete

Rijnkade 37
6811 HA Arnhem
Nederland

026 352 8833
http://www.advocatenkantoorwattilete.nl/