Advocaat Dwingeloo

Wil jij een ijzersterke advocaat uit Dwingeloo die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Dwingeloo verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Dwingeloo – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Dwingeloo gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Dwingeloo
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 74 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dwingeloo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hoogersmilde, Oranje en Wateren bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Dwingeloo

Zoek je een gekwalificeerde en passende advocaat in Dwingeloo? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Dwingeloo is nog niet zo simpel. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds fijn is, maar verder voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij je situatie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Dwingeloo die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Dwingeloo
 • Ontslag aanvechten in Dwingeloo
 • Personen- en Familierecht advocaat Dwingeloo
 • Arbeidsrecht advocaat Dwingeloo
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Dwingeloo
 • Strafrecht advocaat Dwingeloo
 • Letselschade advocaat Dwingeloo
 • Ondernemingsrecht advocaat Dwingeloo
 • Civielrecht advocaat Dwingeloo
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Dwingeloo

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Dwingeloo

Een advocatenkantoor in Dwingeloo heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de omgeving. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Dwingeloo inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van raadgeving kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra fijn als het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Dwingeloo heb je altijd een persoon die in de buurt zit. Je hoeft dan niet uren in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo handig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Dwingeloo

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Dwingeloo

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in Dwingeloo te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Dwingeloo staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze erg vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Echter is het goed om verschillende advocaten in Dwingeloo te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er behoorlijk onderscheid tussen de tarieven van advocaten. Daarbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Dwingeloo je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het inhuren van een advocaat is namelijk een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je heel simpel het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers exclusief met gekwalificeerde advocaten in Dwingeloo, zodat je zeker weet dat je een kundig individu treft, die jou over het algemeen kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Dwingeloo

Een jurist in Dwingeloo is niet altijd een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Als een jurist in Dwingeloo niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn studie heeft afgesloten, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga van tevoren even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Dwingeloo verricht kan en mag worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar ook de slimste jurist mag bepaalde procedures niet voor je uitvoeren. Hou hier dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Dwingeloo?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Dwingeloo.

Letselschade advocaat Dwingeloo

Een letselschade advocaat in Dwingeloo kan je helpen om een passende schadeclaim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Dit kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een andere aanleiding. Voor het laten dekken van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Dwingeloo je verder. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is dus een veel uitgebreider begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Dwingeloo is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een voordelige en professionele letselschade advocaat in Dwingeloo vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Dwingeloo.

Letselschade advocaat Dwingeloo zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Dwingeloo zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Dwingeloo

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van diverse advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Dwingeloo krijgt toegewezen. In de aanvraag zul je wel een helder plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Dwingeloo die jij dan werkelijk zoekt. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Bekwaamheid is immers wel buitengewoon fijn voor bij juridische aangelegenheden.

Hierna hoef je louter nog maar een consult in te plannen. Door dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelvuldig met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Dwingeloo.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Dwingeloo en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Dwingeloo

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en nare affaire, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden partners een degelijke regeling wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Dwingeloo zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Dwingeloo te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Dwingeloo is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Dwingeloo allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Dwingeloo in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Dwingeloo in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Dwingeloo

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Dwingeloo

Aanrader!

3 mei 2022

Verhelderend advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Jacob van de Veen

Kei in zijn discipline

1 mei 2022

Een vervelende periode afgesloten na het ontstaan van letselschade, maar de schadevergoeding was indrukwekkend, door mijn jurist!

- Marcel Timmermans

Aanrader!

20 april 2022

Een aanrader, een begrijpelijk verhaal en juist advies. Letselschade zaak prima afgehandeld.

- Roel de Koning

Juridische raadgeving

16 april 2022

Ontzettend fijn juridisch begeleiding op maat ontvangen. Dit scheelde enorm veel.

- Diana de Graaf

Prima advocaat gevonden

6 april 2022

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Prima

- Hendrika Peeters

Het rechtelijk onderzoeken van de zaak was noodzakelijk.

30 maart 2022

De rechtszaak is ondersteund door vergaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Pascal van den Broek

Deskundige raadsman

24 maart 2022

Razendsnel de geschikte man gevonden. Bedankt!

- Tom Smeets

Beste advocaat van Nederland

16 maart 2022

Klikte onmiddellijk aardig en heb samen met mijn raadsman een klinkende overwinning behaald.

- Saskia Kuipers

Juridisch gewoon goed

8 maart 2022

De offertes vlot na aanvraag binnenshuis en daardoor snel en goed juridisch advies ontvangen.

- Johanna Jacobs

Uitgelichte advocatenkantoren uit Dwingeloo

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten

Oosterhoutstraat 7
9401 NA Assen
Nederland

0592 317 676
http://www.dswadvocaten.nl/

LM advocaten

Noordersingel 7
9401 JV Assen
Nederland

0592 200 003
https://lmadvocaten.nl/

Schuth & Koelemaij advocaten

Beilerstraat 139
9401 PJ Assen
Nederland

0592 300 555
http://www.sk-advocaten.nl/