Advocaat Eastermar

Wil jij een betaalbare advocaat in Eastermar die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Eastermar verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Eastermar – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Eastermar gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Eastermar
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eastermar, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kootstertille, Jistrum en Rottevalle bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Eastermar

Zoek je een professionele en verstandige advocaat in Eastermar? Het zoeken van de perfecte advocaat in Eastermar is nog niet zo eenvoudig. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij uitdagend om de allerbeste advocaat in Eastermar te zoeken in het grote aanbod wat er beschikbaar is.

Wij begeleiden je om je te assisteren met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Eastermar. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Eastermar die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Eastermar
 • Ontslag aanvechten in Eastermar
 • Personen- en Familierecht advocaat Eastermar
 • Arbeidsrecht advocaat Eastermar
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Eastermar
 • Strafrecht advocaat Eastermar
 • Letselschade advocaat Eastermar
 • Ondernemingsrecht advocaat Eastermar
 • Civielrecht advocaat Eastermar
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Eastermar

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Eastermar

Een advocatenkantoor in Eastermar heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Eastermar inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van raadgeving kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn wanneer het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Eastermar is dat je over het algemeen een individu in de buurt hebt. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe als je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult treffen. Dan is iemand uit je streek wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Eastermar

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Eastermar

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Eastermar die je verder kunnen helpen, ongeacht je moeilijkheid. Los van de deskundigheid die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Eastermar staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze erg vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desondanks is het verstandig om diverse advocaten in Eastermar te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat slecht is. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Eastermar je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het inhuren van een advocaat is namelijk een enorm persoonlijke bezigheid.

Als je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je direct een bijpassend aanbod. Via ons krijg je immers alleen de beste advocaten in Eastermar, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Eastermar

Een jurist in Eastermar is niet altijd een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Eastermar, kijk dan eerst nauwlettend of de zaak die je wilt beginnen ook met een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn hele geschikte juristen en hele erbarmelijke advocaten. Maar ook de slimste jurist mag bepaalde procedures niet voor je voltrekken. Hou daar dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Eastermar?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Eastermar.

Letselschade advocaat Eastermar

Misschien denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Eastermar voor je te laten beginnen, maar dat kan tevens voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die geschikte letselschade advocaat in Eastermar te vinden. Het moet zeker wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Eastermar die specialistisch zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op onderstaande type vergoedingen:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Eastermar.

Letselschade advocaat Eastermar zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Eastermar zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Eastermar

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Eastermar in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Eastermar heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Derhalve is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Eastermar te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de kosten lopen. Meestal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Eastermar.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Eastermar en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Eastermar

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Eastermar. Scheiden is natuurlijk altijd ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Eastermar wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou natuurlijk altijd nog even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Eastermar? Een geschikte gegadigde treffen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het volledig onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Eastermar echt volkomen simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Eastermar in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Eastermar in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Eastermar

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Eastermar

Goed geregeld.

12 november 2023

Duidelijk en vlot. Dank!

- Bas Gerritsen

Kennis van wetgeving

2 november 2023

Zoals vermoed, enorm kundig.

- Marjolein Hendriks

Dreigend ontslag tegengegaan

23 oktober 2023

Dankzij mijn advocaat de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Dave van de Veen

Juridisch gewoon goed

12 oktober 2023

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de jurist.

- Roel Boer

Persoonlijk bijgestaan

6 oktober 2023

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Prettig.

- Adriaan Martens

Zijn prima bijgestaan in de procedure

25 september 2023

De begeleiding gedurende de procedure was prima en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Pieter Molenaar

Zorgvuldig geregeld

22 september 2023

Had binnen korte periode een goeie offerte op maat, fantastisch!

- Eric Gerritsen

Echtscheiding goed begeleid

15 september 2023

Complexe zaak maar geweldig bijgestaan in de echtscheiding. Bedankt!

- Cindy van de Velde

Simpelweg goed

4 september 2023

Fantastische advocaat, zoals ik had gehoopt.

- Hanneke Hofman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Eastermar

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/

Defenz Advocaten

Zonnedauw 12
9202 PA Drachten
Nederland

088 515 9099
http://www.defenz.nl/