Advocaat De Tike

Wil jij een professionele advocaat uit De Tike die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat De Tike verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit De Tike – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat De Tike gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat De Tike
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Tike, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eastermar, Sumar en Burgum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat De Tike

Wanneer je een advocaat in De Tike zoekt, heeft dat gewoonlijk een reden. Vaak gaan advocaten gepaard met nare gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in De Tike als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de geschikte advocaat in De Tike een project die van belang is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in De Tike is immers de andere niet en de kennisgebieden en prijzen van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Tevens is een jurist regelmatig ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Enkel daarom al is het zoeken van de allerbeste advocaat in De Tike een belangrijke taak.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je flink in je zoektocht naar een praktische advocaat in De Tike. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden De Tike
 • Ontslag aanvechten in De Tike
 • Personen- en Familierecht advocaat De Tike
 • Arbeidsrecht advocaat De Tike
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat De Tike
 • Strafrecht advocaat De Tike
 • Letselschade advocaat De Tike
 • Ondernemingsrecht advocaat De Tike
 • Civielrecht advocaat De Tike
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat De Tike

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor De Tike

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in De Tike een goed besluit is. Het juridische spectrum verandert meestal zo vaak, dat het vraagt om een professional die doorgaans op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om onder andere een gunstige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een scheiding. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat veelal aardig van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een contract. Vrijwel iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in De Tike kan je dan verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in De Tike. Je wilt namelijk een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist ook meestal een aardig concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je bijstaan om zoveel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in De Tike werkbaar voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische hulp.

Alle advocatenkantoren uit De Tike

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in De Tike

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in De Tike die je verder kunnen helpen, ongeacht je moeilijkheid. Los van de deskundigheid die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die uitermate deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in De Tike.

Ook is het goed om verscheidene advocaten in De Tike te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er nogal onderscheid tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat gebrekkig is. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in De Tike je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar doorslaggevend, zeker indien de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je rechtstreeks een passend aanbod. Via ons krijg je immers alleen de aantrekkelijkste advocaten in De Tike, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist De Tike

Een jurist in De Tike is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in De Tike uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou uiteraard zonde zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn zeer goede juristen en hele slechte advocaten. Maar zelfs de beste jurist mag sommige procedures niet voor je vervullen. Hou hier dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in De Tike?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in De Tike.

Letselschade advocaat De Tike

Een letselschade advocaat in De Tike kan je begeleiden om een fatsoenlijke vergoeding te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dit kan zijn vanwege een aanrijding, een ander ongeval, een medische misstap of een andere reden. Een letselschade advocaat in De Tike helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is derhalve een behoorlijk breder begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in De Tike is dat hij de gehele procedure voor je kan verrichten, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te focussen op een spoedig herstel. Een goedkope en competente letselschade advocaat in De Tike vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio De Tike.

Letselschade advocaat De Tike zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat De Tike zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit De Tike

Heb je een dispuut met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van verschillende advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in De Tike krijgt aangewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een duidelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat De Tike die jij dan werkelijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Deskundigheid is namelijk wel erg aangenaam voor bij juridische zaken.

Daarna is een consultgesprek normaliter de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die dikwijls met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van cruciaal belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit De Tike.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit De Tike en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat De Tike

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in De Tike. Ondanks dat een scheiding een zeer emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in De Tike hebben gedurende dit traject. Je zou natuurlijk doorgaans even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in De Tike? Een goede gegadigde treffen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het absoluut onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in De Tike echt enorm makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit De Tike in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit De Tike in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

De Tike

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in De Tike

Snel een passende advocaat geregeld.

31 mei 2024

Ongeacht de haast kwestie een raadsman gevonden die perfect bij onze kwestie pastte. Top!

- Jacoba Driessen

Betrouwbare partij

21 mei 2024

Partij gevonden die overtuigend aanvoelt. Fantastisch!

- Ramona Jansen

Vertrouwde partner

16 mei 2024

Partij ontdekt die vertrouwd aanvoelt. Goed!

- Jacobus Jonker

Top raadgeving gekregen!

9 mei 2024

Helder advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Kim van der Horst

Geding netjes begeleid

2 mei 2024

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons proces. Dank!

- Anita de Bruijn

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

22 april 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Erwin Smit

Echtscheiding goed begeleid

18 april 2024

Ingewikkelde zaak maar geweldig bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel.

- Maria van Loon

Fijne juridische assistentie

8 april 2024

Geholpen door een prof die heel erg met me meeleeft, enorm fijn.

- Anouk Koster

Aanrader!

6 april 2024

Verhelderend advies gekregen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak prima geregeld.

- Arjan van de Pol

Uitgelichte advocatenkantoren uit De Tike

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Alexialaan 6
8448 TE Heerenveen
Nederland

06 48452413
http://www.vhadvocaat.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/