Advocaat Ell

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat uit Ell die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Ell verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Ell – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Ell gezocht?

Een advocaat in Ell vinden

Advocaat Ell
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ell, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Stevensweert, Baexem en Grathem bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ell

Ben je op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in Ell? Het zoeken van de perfecte advocaat in Ell is nog niet zo makkelijk. Wij snappen dat het grote aanbod enerzijds prettig is, maar in ieder geval voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij assisteren je om je te begeleiden met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je speurtocht naar een advocaat in Ell. Met deze tips is het een optie om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Ell die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ell
 • Ontslag aanvechten in Ell
 • Personen- en Familierecht advocaat Ell
 • Arbeidsrecht advocaat Ell
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ell
 • Strafrecht advocaat Ell
 • Letselschade advocaat Ell
 • Ondernemingsrecht advocaat Ell
 • Civielrecht advocaat Ell
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ell

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ell

Een plaatselijk advocatenkantoor in Ell kan zeker oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Ell inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is extra prettig indien het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Ell heb je natuurlijk een mens die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet uren in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Afhankelijk van de omstandigheden komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult tegenkomen. Dan is het logischerwijs wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Ell

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Ell

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Ell die je ook kunnen assisteren, ongeacht je kwestie. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw narigheden op te lossen, te verkleinen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die enorm vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Ell.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Ell te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins onderscheid tussen de prijzen van advocaten. Daarbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Ell je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het inhuren van een advocaat is immers een zeer persoonlijke bezigheid.

Als je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je meteen een correct aanbod. Via ons krijg je immers uitsluitend de beste advocaten in Ell, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ell

Een jurist in Ell is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Ell, kijk dan eerst nauwlettend of de procedure die je wilt beginnen ook via een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar ook de allerbeste jurist mag sommige procedures niet voor je voltrekken. Hou daar dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ell?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ell.

Letselschade advocaat Ell

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Ell wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Door sommige stappen te doorlopen is het echter wel een stuk eenvoudiger om een geschikte letselschade advocaat in Ell te vinden. Je zoekt overigens wel naar een kundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Ell die specialistisch zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ell.

Letselschade advocaat Ell zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ell zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Ell

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Ell in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Ell heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Precies daardoor is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Ell.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ell.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ell en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ell

Het is een van de meest nare dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het van belang dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke overeenkomst wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Ell zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Ell te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Ell is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Ell behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ell in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ell in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ell

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ell

Enorm professioneel

21 februari 2024

Mijn jurist had onmiskenbaar flink wat ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel duidelijkheid tijdens het traject..

- Roy Dekker

Deskundig en vakkundig.

16 februari 2024

Geen verzoek of voorstel was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Susanne Visser

Zijn geweldig bijgestaan in de procedure

4 februari 2024

De begeleiding gedurende de zaak was prima en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Rutger van de Velde

Afhandeling was prima

26 januari 2024

De afhandeling gedurende de procedure was super en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Jacobus de Leeuw

Gewoon uitstekend

19 januari 2024

Fantastische raadsman, zoals ik had gehoopt.

- Pascal van Dam

Zeer gelukkig met onze raadsman

13 januari 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Prima

- Ruben Janssen

Gehele zaak vakkundig begeleid

5 januari 2024

Snelle en pragmatische reacties gedurende het geding. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Sabine de Vries

Gerechtigheid!

29 december 2023

Dankzij mijn voortreffelijke raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn toeleveringsbedrijf.

- Ilse de Vries

Prima advies gekregen!

18 december 2023

Duidelijk advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Kevin Bos

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ell

De Peel Letselschade Advocaten

Stationsplein 8
6001 CH Weert
Nederland

0495 755 958
http://www.dp-advocaten.nl/

Mertens Advocaten

Wilhelminasingel 269
6001 GS Weert
Nederland

0495 544 880
http://www.mertensadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Linda Santini

Breeërsteenweg 109
3640 Kinrooi
België

+32 485 62 75 72
http://www.advocaatsantini.be/