Advocaat Epen

Wil jij een ijzersterke advocaat in Epen die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Epen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Epen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Epen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Epen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Epen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Vijlen, Wittem en Mechelen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Epen

Ben je op zoek naar een goede en professionele advocaat in Epen? Het kan onaangenaam zijn om de geschikte advocaat in Epen te vinden voor juridische zaken. Wij snappen dat het flinke aanbod enerzijds aangenaam is, maar misschien voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij je positie, jouw behoefte en jou als persoon. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Epen die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Epen
 • Ontslag aanvechten in Epen
 • Personen- en Familierecht advocaat Epen
 • Arbeidsrecht advocaat Epen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Epen
 • Strafrecht advocaat Epen
 • Letselschade advocaat Epen
 • Ondernemingsrecht advocaat Epen
 • Civielrecht advocaat Epen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Epen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Epen

Een advocatenkantoor in Epen heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Epen inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van advies kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra prettig als het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Epen is dat je altijd een persoon in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt logischerwijs per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo handig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Epen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Epen

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Epen, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Epen. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde toestand of indien je bij voorkeur juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Epen. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Epen jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Epen

Er zijn scenario`s waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Epen. Je kunt een jurist in Epen wel dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desondanks is een jurist in Epen niet beëdigd en mag daardoor de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Epen kan je daarbij helpen.

Bekijk vooraf wel over het algemeen even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Epen uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Epen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Epen.

Letselschade advocaat Epen

Loop je bij een ongeval waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Epen je assisteren. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen tevens een overige aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Epen assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is daarom een veel breder begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Epen is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan louter nog maar te focussen op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Epen vindt je vrijblijvend, voordelig en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Epen.

Letselschade advocaat Epen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Epen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Epen

Heb je een dispuut met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar begeleiding? Het is uiteraard een slim plan om offertes aan te vragen bij de diverse bureaus in de buurt. Uitsluitend zo kom je aan een geschikte arbeidsrecht advocaat in Epen. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Epen die jij dan feitelijk zoekt. Zo kom je immers sneller tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je probleem. En zo ben je altijd verzekerd van geschikt advies op maat.

Naderhand is een adviesgesprek meestal de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is voornamelijk van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Epen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Epen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Epen

Een scheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Natuurlijk is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van spullen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Epen zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Epen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Epen is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Epen aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Epen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Epen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Epen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Epen

Convenant verzorgd

28 april 2024

In minder dan een paar ontmoetingen werd de convenant exact opgesteld zoals ik het voor ogen had. Top!

- Marijke Veenstra

Precies zoals verwacht

26 april 2024

Perfect aanbod gekregen.

- Nicolaas de Graaf

Persoonlijk bijgestaan

17 april 2024

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Robertus Willems

Voelt betrouwbaar

8 april 2024

Vertrouwde partij ontdekt die me bijstaat. Aangenaam!

- Janneke Janssen

Prima geregeld.

2 april 2024

Rap en verhelderend geregeld. Dank!

- Nancy Verbeek

Professionele en ervaren

26 maart 2024

Geen verzoek of voorstel was te gek, raadsman was erg geoefend in echtscheidingen.

- Marc de Vos

Forse schadeloosstelling bij letsel

23 maart 2024

- Mirjam van de Ven

Eenvoudig goed

14 maart 2024

Rap en duidelijk afgehandeld. Bedankt!

- Anouk van de Pol

Super gegaan

8 maart 2024

Had in korte periode een goede aanbieding op maat, super!

- Roy van de Pol

Uitgelichte advocatenkantoren uit Epen

Advocatenkantoor en Belastingadviseur Nass

Molenweg 15
6271 JN Gulpen
Nederland

043 450 2470
http://www.nassadvocaten.nl/

Van Montfort Advocatenkantoor

Peitzenberg 19
6369 GX Simpelveld
Nederland

045 574 1000
http://www.montfortadvocaten.nl/

Stassen Kreutzkamp Advocaten

Broekhem 9
6301 HD Valkenburg
Nederland

043 601 0216
http://www.stassenkreutzkamp.nl/