Advocaat Feerwerd

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Feerwerd?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Feerwerd verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Feerwerd – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Feerwerd gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Feerwerd
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Feerwerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Mensingeweer, Schouwerzijl en Warfhuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Feerwerd

Zoek je een gekwalificeerde en passende advocaat in Feerwerd? Het vinden van de allerbeste advocaat in Feerwerd is nog niet zo ongecompliceerd. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij uitdagend om de beste advocaat in Feerwerd te vinden in het omvangrijke aanbod wat er te vinden is.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Feerwerd. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Feerwerd die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Feerwerd
 • Ontslag aanvechten in Feerwerd
 • Personen- en Familierecht advocaat Feerwerd
 • Arbeidsrecht advocaat Feerwerd
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Feerwerd
 • Strafrecht advocaat Feerwerd
 • Letselschade advocaat Feerwerd
 • Ondernemingsrecht advocaat Feerwerd
 • Civielrecht advocaat Feerwerd
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Feerwerd

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Feerwerd

Men vraagt zich herhaaldelijk af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Feerwerd een handig besluit is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al gauw een prof vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een geschikte uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een conflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Denk hierbij aan een narigheden met het arbeidsloon of bij een geforceerd ontslag. Vrijwel elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Feerwerd kan je hiermee verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Feerwerd. Je wilt namelijk een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor organisaties of mensen met flink wat vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om fors geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Feerwerd nuttig voor de meeste mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Feerwerd

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Feerwerd

Om de juiste persoon in te roepen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Feerwerd. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Feerwerd. Het gaat hier dus voornamelijk om zaken die niet zuiver met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een aanvaring allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer goed van pas.

Wanneer je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of als je liever juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Feerwerd. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het oplossen van een ruzie, waar advocaten in Feerwerd grotendeels gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Feerwerd

Een jurist in Feerwerd is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Feerwerd, kijk dan eerst goed of de procedure die je wilt opstarten ook via een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg zonde zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar ook de allerbeste jurist mag bepaalde procedures niet voor je uitvoeren. Het is daarom noodzakelijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Feerwerd?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Feerwerd.

Letselschade advocaat Feerwerd

Een letselschade advocaat in Feerwerd kan je helpen om een treffende schadevordering te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen ook een andere reden hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Feerwerd je verder. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Schade aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is derhalve een behoorlijk uitgebreider begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Feerwerd is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Feerwerd vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Feerwerd.

Letselschade advocaat Feerwerd zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Feerwerd zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Feerwerd

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Feerwerd in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Feerwerd heeft kennis van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste veranderingen. Daarom is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Feerwerd te vinden.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de papieren lopen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Feerwerd.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Feerwerd en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Feerwerd

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Feerwerd zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Feerwerd te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Feerwerd is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Feerwerd veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Feerwerd in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Feerwerd in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Feerwerd

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Feerwerd

Altijd bereikbaar voor aanvragen

15 november 2023

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor overleg, heel fijn.

- Christiaan Driessen

Gepaste juridische hulp

10 november 2023

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Christiaan Bosman

Door raad en daad geholpen

1 november 2023

Geen woorden maar daden. Door mijn jurist stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!
Bedankt

- Natascha van Doorn

We zijn persoonlijk begeleid

27 oktober 2023

Iedere fase werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Hierdoor zeer tevreden met de afhandeling.

- Ronald de Groot

Eindelijk

9 oktober 2023

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Cornelis van de Brink

Door raad en daad geholpen

2 oktober 2023

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Uitstekend!

Aanvraag offertes aan te bevelen

- Vanessa Jansen

Aanrader!

1 oktober 2023

Verhelderend advies gekregen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Jessica Smeets

Dreigend ontslag voorkomen

21 september 2023

Door mijn advocaat de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Caroline Kramer

Rechtszaak tot een prima einde

14 september 2023

Vakkundige support gekregen tijdens procedure via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Mariska Verbeek

Uitgelichte advocatenkantoren uit Feerwerd

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/