Advocaat Finsterwolde

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat in Finsterwolde die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Finsterwolde verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Finsterwolde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Finsterwolde gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Finsterwolde
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Finsterwolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Borgsweer, Termunten en Woldendorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Finsterwolde

Zoek je een gekwalificeerde en passende advocaat in Finsterwolde? Het vinden van de beste advocaat in Finsterwolde is nog niet zo simpel. Wij begrijpen dat het flinke aanbod enerzijds plezierig is, maar verder voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij assisteren je om je te assisteren met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je expeditie naar een advocaat in Finsterwolde. Vanwege deze tips is het denkbaar om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Finsterwolde die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Finsterwolde
 • Ontslag aanvechten in Finsterwolde
 • Personen- en Familierecht advocaat Finsterwolde
 • Arbeidsrecht advocaat Finsterwolde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Finsterwolde
 • Strafrecht advocaat Finsterwolde
 • Letselschade advocaat Finsterwolde
 • Ondernemingsrecht advocaat Finsterwolde
 • Civielrecht advocaat Finsterwolde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Finsterwolde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Finsterwolde

Een plaatselijk advocatenkantoor in Finsterwolde kan beslist oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Finsterwolde helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra prettig wanneer het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Finsterwolde heb je natuurlijk een persoon die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet lang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt natuurlijk per omstandigheid, maar de kans bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is het uiteraard wel zo handig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Finsterwolde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Finsterwolde

Het is van belang dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Finsterwolde, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Finsterwolde zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om dingen die niet puur met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Finsterwolde. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een tweestrijd, waar advocaten in Finsterwolde grotendeels gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Finsterwolde

Er zijn scenario`s waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Finsterwolde. Op de eerste plaats is het denkbaar om bepaalde werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Finsterwolde. Er zijn immers enkele juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Finsterwolde kan je hiermee helpen.

Bekijk vooraf wel altijd even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Finsterwolde verricht kan en mag worden. Je wilt overigens voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Finsterwolde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Finsterwolde.

Letselschade advocaat Finsterwolde

Loop je bij een ongeval waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Finsterwolde je helpen. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een overige reden hebben. Voor het laten betalen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Finsterwolde je verder. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is zodoende een veel breder begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Finsterwolde is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Finsterwolde vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Finsterwolde.

Letselschade advocaat Finsterwolde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Finsterwolde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Finsterwolde

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van diverse advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Finsterwolde krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je immers sneller tot iemand die je echt kan helpen met je probleem. Deskundigheid is namelijk wel buitengewoon fijn voor bij juridische affaires.

Vervolgens is een consultgesprek gewoonlijk de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die meermaals met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van fundamenteel belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Finsterwolde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Finsterwolde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Finsterwolde

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Finsterwolde. Ondanks dat een scheiding een uitermate emotionele aangelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Finsterwolde hebben bij dit traject. Je zou simpelweg meestal even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo inlichting aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Finsterwolde? Een juiste kandidaat vinden is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Finsterwolde echt zeer gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Finsterwolde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Finsterwolde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Finsterwolde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Finsterwolde

Snel de geschikte professional gevonden

8 juni 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik vlot in contact met een partij die exact wist wat mijn zaak benodigd had.

- Steven Jansen

Voelt goed

30 mei 2024

Partij gevonden die goed aanvoelt. Geweldig!

- Sabrina de Jong

Scheiding prima geregeld

19 mei 2024

Ingewikkelde zaak maar super bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel!

- Dennis van de Veen

We zijn persoonlijk bijgestaan

13 mei 2024

Elke stap werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Hierdoor erg content met de afhandeling.

- Diana van der Meulen

Royale schade-uitkering gekregen

11 mei 2024

- Gerardus Wolters

Eind goed, al goed

30 april 2024

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Martine Wolters

Uit elkaar gaan ging vertrouwd

25 april 2024

Helemaal ontzorgd door mijn raadsman gedurende scheiding.

- Sabine Wolters

Inhoudelijk en vakkundig.

18 april 2024

De offertes snel na verzoek binnenshuis en daarom snel en goed rechtelijk advies gekregen.

- Marcel de Lange

Altijd bereikbaar voor vragen

9 april 2024

We konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor overleg, heel fijn.

- Rutger de Ruiter

Uitgelichte advocatenkantoren uit Finsterwolde

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/

Coben advocaten

Burgemeester Schönfeldplein 13
9671 CA Winschoten
Nederland

0597 433 999
http://www.coben.nl/contact/

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/