Advocaat Termunten

Wil jij een betaalbare advocaat uit Termunten die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Termunten verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Termunten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Termunten gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Termunten
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Termunten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Borgsweer, Termunterzijl en Nieuw Scheemda bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Termunten

Het mag begrijpelijk zijn dat je indien je een advocaat in Termunten zoekt, je gemiddeld genomen niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Termunten een nare. Desondanks wil je een verstandige advocaat in Termunten zoeken. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het slim is om alles snel achter de rug te hebben en daarom de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat wel beduidend wat afwijking tussen de ene advocaat in Termunten en de andere, op het terrein van prijzen en kennisgebieden. Daarnaast huur je een jurist veelal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Vandaar is het kiezen van een goede advocaat in Termunten een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je behoorlijk in je speurtocht naar een geschikte advocaat in Termunten. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Termunten
 • Ontslag aanvechten in Termunten
 • Personen- en Familierecht advocaat Termunten
 • Arbeidsrecht advocaat Termunten
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Termunten
 • Strafrecht advocaat Termunten
 • Letselschade advocaat Termunten
 • Ondernemingsrecht advocaat Termunten
 • Civielrecht advocaat Termunten
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Termunten

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Termunten

Een advocatenkantoor in Termunten heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Termunten helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is over het algemeen verlangd, maar vooral wanneer het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Termunten is dat je altijd nog een individu in de nabijheid hebt. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Termunten

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Termunten

Los van de reden zijn er meer dan voldoende advocaten in Termunten te vinden. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw zorgen op te lossen, te verminderen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Termunten staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze erg vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Termunten te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er nogal verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat gebrekkig is. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Termunten je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar doorslaggevend, zeker als de reden tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Door via ons een prijsopgave aan te vragen, kun je enorm ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je namelijk alleen de aantrekkelijkste advocaten in Termunten, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Termunten

Een jurist in Termunten mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Termunten verricht kan en mag worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn hele juiste juristen en zeer slechte advocaten. Maar ook de beste jurist mag een paar procedures niet voor je voltrekken. Het is mogelijk noodzakelijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Termunten?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Termunten.

Letselschade advocaat Termunten

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Termunten wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Middels een paar stappen te doorlopen is het toch wel een stuk simpeler om een geschikte letselschade advocaat in Termunten te vinden. Je zoekt altijd wel naar een vakkundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Termunten om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder meerdere op onderstaande type vergoedingen:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Termunten.

Letselschade advocaat Termunten zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Termunten zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Termunten

Als je op je werk tegen sommige problemen aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Termunten in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Termunten terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt continu. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Termunten te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het soms dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Termunten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Termunten en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Termunten

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het fundamenteel dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Termunten zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Termunten te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Termunten is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Termunten behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Termunten in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Termunten in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Termunten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Termunten

Raadsman met verstand

8 november 2023

Geweldig handig juridisch raadgeving op maat gehad. Dat scheelde geweldig veel.

- Adrianus van den Broek

Snel een bijpassende raadsman geregeld.

30 oktober 2023

Ongeacht de haast kwestie een raadsman gevonden die uitmuntend bij onze kwestie pastte. Top!

- Gerrit Meijer

Competent en vakkundig.

25 oktober 2023

Geen vraag of voorstel was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Jacqueline Willemsen

Super verlopen

14 oktober 2023

Vlot de geschikte persoon getroffen, fijn!

- Adrianus van Beek

Uiteindelijk gerechtigheid

2 oktober 2023

Na weken afwachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Saskia van den Heuvel

Professionele en ervaren

30 september 2023

Geen vraag of idee was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Marcel van Vliet

Domweg prima

23 september 2023

Fantastische advocaat, zoals ik had vermoed.

- Patricia Evers

Vertrouwde partij

12 september 2023

Vertrouwde partij gevonden die me bijstaat. Top!

- Wendy van den Bosch

Betrouwbare advocaat gevonden

9 september 2023

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Albert van Veen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Termunten

Lloyd Advocaten

Van Stolbergweg 197
9641 HK Veendam
Nederland

0598 613 872
http://www.lloyd-advocaten.nl/

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/