Advocaat Bellingwolde

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Bellingwolde?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Bellingwolde verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Bellingwolde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Bellingwolde gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Bellingwolde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bellingwolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Vriescheloo, Oudeschans en Nieuw Beerta bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Bellingwolde

Ben je op zoek naar een juiste en competente advocaat in Bellingwolde? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Bellingwolde is nog niet zo simpel. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de beste advocaat in Bellingwolde te vinden in het omvangrijke aanbod wat er aanwezig is.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Bellingwolde. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Bellingwolde die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Bellingwolde
 • Ontslag aanvechten in Bellingwolde
 • Personen- en Familierecht advocaat Bellingwolde
 • Arbeidsrecht advocaat Bellingwolde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Bellingwolde
 • Strafrecht advocaat Bellingwolde
 • Letselschade advocaat Bellingwolde
 • Ondernemingsrecht advocaat Bellingwolde
 • Civielrecht advocaat Bellingwolde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Bellingwolde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Bellingwolde

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Bellingwolde een verstandig besluit is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een professional vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om bijvoorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te verwerven bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er onder andere ook om een arbeidsconflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een arbeidsovereenkomst. Bijna elk persoon krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Bellingwolde kan je hier geweldig bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Bellingwolde. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men hier bij voorkeur juridisch raadgeving wil hebben over die specifieke kwestie. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook doorgaans een goed idee, zo kan een fiscaal jurist je assisteren om zoveel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Bellingwolde toepasbaar voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Bellingwolde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Bellingwolde

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan voldoende advocaten in Bellingwolde te vinden. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uitermate deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Bellingwolde.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Bellingwolde te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Bovendien moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Bellingwolde je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het inhuren van een advocaat is immers een enorm persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je meteen een behoorlijk aanbod. Wij werken namelijk alleen met gekwalificeerde advocaten in Bellingwolde, zodat je zeker weet dat je een kundig iemand treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Bellingwolde

Een jurist in Bellingwolde mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Wanneer een jurist in Bellingwolde niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga van tevoren even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Bellingwolde uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar hoe fatsoenlijk een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet voltrekken. Hou er dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Bellingwolde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Bellingwolde.

Letselschade advocaat Bellingwolde

Een letselschade advocaat in Bellingwolde kan je begeleiden om een treffende claim te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen bovendien een overige reden hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Bellingwolde je verder. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is derhalve een veel uitgebreider begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Bellingwolde is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Jouw focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Bellingwolde vindt je vrijblijvend, voordelig en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Bellingwolde.

Letselschade advocaat Bellingwolde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Bellingwolde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Bellingwolde

Wanneer je op je werkplek tegen sommige problematiek aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Bellingwolde in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Bellingwolde heeft verstand van verschillende arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Daardoor is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Bellingwolde te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Bellingwolde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Bellingwolde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Bellingwolde

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Bellingwolde. Ondanks dat een scheiding een bijzonder emotionele aangelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Bellingwolde hebben tijdens dit traject. Je zou simpelweg over het algemeen even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de diverse soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Bellingwolde? Een geschikte gegadigde treffen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Bellingwolde echt volkomen gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Bellingwolde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Bellingwolde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Bellingwolde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Bellingwolde

Prima geregeld.

24 juni 2024

Helder en snel. Dank!

- Martin Smits

Vertrouwde partij

20 juni 2024

Partij gevonden die vertrouwd aanvoelt. Fijn!

- Sanne Schipper

Super gegaan

10 juni 2024

Had in korte periode een passende aanbieding op maat, fantastisch!

- Jacoba Willemsen

Competent en vakkundig.

6 juni 2024

Geen vraag of idee was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Willem van den Broek

Kennis van zaken

27 mei 2024

Naar verwachting, behoorlijk kennis van zaken.

- Raymond van der Laan

Juridische hulp was aangenaam

19 mei 2024

Geholpen door een mens die geweldig met me meeleeft, erg aangenaam.

- Daniëlle Sanders

Inderdaad zoals verwacht

13 mei 2024

Prima aanbod gekregen.

- Marianne van Loon

Begeleiding was persoonlijk

7 mei 2024

Juridische taal glashelder vertaald in het geding. Hierdoor erg content met de begeleiding.

- Evelien Willemsen

Juridische begeleiding was fijn

2 mei 2024

Geholpen door een mens die enorm met me meeleeft, heel fijn.

- Chantal Vermeulen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Bellingwolde

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/

Coben advocaten

Burgemeester Schönfeldplein 13
9671 CA Winschoten
Nederland

0597 433 999
http://www.coben.nl/contact/