Advocaat Frederiksoord

Wil jij een ijzersterke advocaat uit Frederiksoord die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Frederiksoord verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Frederiksoord – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Frederiksoord gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Frederiksoord
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 82 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Frederiksoord, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wateren, Zorgvlied en Doldersum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Frederiksoord

Ben jij op zoek naar een passende en professionele advocaat in Frederiksoord? Het zoeken van de perfecte advocaat in Frederiksoord is nog niet zo makkelijk. Wij snappen dat het flinke aanbod enerzijds fijn is, maar misschien voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Frederiksoord. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Frederiksoord die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Frederiksoord
 • Ontslag aanvechten in Frederiksoord
 • Personen- en Familierecht advocaat Frederiksoord
 • Arbeidsrecht advocaat Frederiksoord
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Frederiksoord
 • Strafrecht advocaat Frederiksoord
 • Letselschade advocaat Frederiksoord
 • Ondernemingsrecht advocaat Frederiksoord
 • Civielrecht advocaat Frederiksoord
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Frederiksoord

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Frederiksoord

Een advocatenkantoor in Frederiksoord heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de omgeving. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Frederiksoord inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is altijd verlangd, maar met name wanneer het gaat over lastige juridische problemen waar je normaal waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Frederiksoord is dat je doorgaans een mens in de buurt hebt. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult treffen. Dan is iemand uit je buurt wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Frederiksoord

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Frederiksoord

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Frederiksoord die je ook kunnen assisteren, los van je moeilijkheid. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw moeilijkheden op te lossen, te verminderen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Frederiksoord staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze uiterst vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Ook is het verstandig om diverse advocaten in Frederiksoord te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Overigens moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Frederiksoord je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het inhuren van een advocaat is namelijk een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je enorm makkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Frederiksoord, zodat je zeker weet dat je een vaardig individu treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Frederiksoord

Een jurist in Frederiksoord mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Frederiksoord, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook middels een jurist gedaan kan worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus vooraf even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar zelfs de slimste jurist mag een paar procedures niet voor je uitvoeren. Hou daar dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Frederiksoord?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Frederiksoord.

Letselschade advocaat Frederiksoord

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Frederiksoord wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Middels enkele stappen te doorlopen is het echter wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Frederiksoord te traceren. Het moet immers wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Frederiksoord om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Frederiksoord.

Letselschade advocaat Frederiksoord zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Frederiksoord zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Frederiksoord

Als je op je werkplek tegen sommige narigheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Frederiksoord in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Frederiksoord terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Louter een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Frederiksoord te vinden.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk stijgen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Frederiksoord.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Frederiksoord en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Frederiksoord

Een scheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en vervelende affaire, ook indien je fijn uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een degelijke vereffening wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Frederiksoord zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Frederiksoord te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Frederiksoord is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Frederiksoord allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Frederiksoord in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Frederiksoord in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Frederiksoord

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Frederiksoord

Afhandeling was persoonlijk

1 september 2022

Juridische taal begrijpelijk vertaald in het geding. Zeer tevreden met het proces.

- Sabrina van Dongen

Flinke schadeloosstelling gekregen

24 augustus 2022

- Martinus van de Velden

Forse schadeloosstelling gekregen

21 augustus 2022

- Irene Janssen

Prima raadgeving gekregen!

10 augustus 2022

Een aanrader, een begrijpelijk verhaal en juist advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Dave Timmermans

Ontslag op staande voet voorkomen

1 augustus 2022

Op het nippertje onterecht ontslag kunnen voorkomen.

- Sebastiaan van Vliet

De raadsman was erg bereikbaar

26 juli 2022

Prima bereikbare advocaat gekregen, zeer tevreden.

- Wilhelmina Kuipers

Meest kundige raadsman van het land

18 juli 2022

Klikte direct aardig en heb tezamen met mijn jurist een klinkende overwinning behaald.

- Marleen van der Heijden

Scheiding ging fijn

12 juli 2022

Door mijn advocaat geen zorgen gekregen tijdens de scheiding van mijn levenspartner.

- Marjolein van de Velde

Gauw een vakkundige professional

4 juli 2022

Na de offertes razendsnel de goede keuze kunnen maken. Gesprek volgde vlug.

- Marinus Schouten

Uitgelichte advocatenkantoren uit Frederiksoord

Omny De Vries Advocaten (vrijdag alleen op afspraak)

Van Harenstraat 46
8471 JE Wolvega
Nederland

0561 613 933
http://www.omnydevries.nl/

Kauling Advocaten

Stationsstraat 13
8431 ET Oosterwolde
Nederland

0516 567 123
http://www.kaulingadvocaten.nl/

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediation

Stationsplein 8
8331 GM Steenwijk
Nederland

0521 792 006
http://www.dpve.nl/