Advocaat Geijsteren

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat in Geijsteren die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Geijsteren verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Geijsteren – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Geijsteren gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Geijsteren
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Geijsteren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Meerlo, Wanssum en Well bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Geijsteren

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Geijsteren? Het zoeken van de beste advocaat in Geijsteren is nog niet zo simpel. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij uitdagend om de allerbeste advocaat in Geijsteren te vinden in het flinke aanbod wat er beschikbaar is.

Wij assisteren je om je te helpen met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Geijsteren. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Geijsteren die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Geijsteren
 • Ontslag aanvechten in Geijsteren
 • Personen- en Familierecht advocaat Geijsteren
 • Arbeidsrecht advocaat Geijsteren
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Geijsteren
 • Strafrecht advocaat Geijsteren
 • Letselschade advocaat Geijsteren
 • Ondernemingsrecht advocaat Geijsteren
 • Civielrecht advocaat Geijsteren
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Geijsteren

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Geijsteren

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Geijsteren regelen een verstandige keuze is. Het juridische spectrum wijzigt gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een professional die doorgaans op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een juiste oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat meestal aardig van pas. Denk hier aan een narigheden met het loon of bij een onvrijwillig ontslag. Nagenoeg iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Geijsteren kan je hiermee verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Geijsteren. Je wilt namelijk een begeleiding op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook doorgaans een aardig concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je assisteren om zo veel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Geijsteren is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Geijsteren

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Geijsteren

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Geijsteren die je verder kunnen assisteren, los van je vraagstuk. Los van de deskundigheid die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uiterst vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Geijsteren.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Geijsteren te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of discipline. Hierbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk vooral bij welke advocaten in Geijsteren je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar doorslaggevend, zeker wanneer de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Door via ons een offerte aan te vragen, kun je zeer ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je immers alleen de aantrekkelijkste advocaten in Geijsteren, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Geijsteren

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Geijsteren. Op de allereerste plaats is het bespreekbaar om sommige taken te laten doen door een jurist in Geijsteren. Er zijn namelijk flink wat juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Desondanks is een jurist in Geijsteren niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Geijsteren mogelijk.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Geijsteren de procesvoering feitelijk uit mag voeren. Je wilt simpelweg voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Geijsteren?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Geijsteren.

Letselschade advocaat Geijsteren

Misschien denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Geijsteren voor je te laten starten, echter dat kan ook voor moeilijkheden zorgen. Door enkele stappen te doorlopen is het echter wel een stuk makkelijker om een juiste letselschade advocaat in Geijsteren te vinden. Het moet namelijk wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Geijsteren die gespecialiseerd zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Geijsteren.

Letselschade advocaat Geijsteren zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Geijsteren zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Geijsteren

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Geijsteren in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Geijsteren terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert continu. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Juist daardoor is het handig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Geijsteren.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Geijsteren.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Geijsteren en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Geijsteren

Een scheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en vervelende zaak, ook als je fijn uit elkaar gaat. Uiteraard is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Geijsteren zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Geijsteren te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Geijsteren is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Geijsteren aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Geijsteren in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Geijsteren in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Geijsteren

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Geijsteren

Begeleiding was fantastisch

7 juni 2024

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Nicole Jonker

Vlot een bijpassende jurist geregeld.

1 juni 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Thomas de Vries

Jurist met kennis

21 mei 2024

Ontzettend prettig juridisch begeleiding op maat gekregen. Dat scheelde geweldig veel.

- Ivo Koning

Begeleiding was persoonlijk

17 mei 2024

Juridische taal begrijpelijk vertaald in het geding. Hierdoor erg content met de begeleiding.

- Bram Kuipers

Fijne juridische hulp

6 mei 2024

Overweldigend om door een voortreffelijk gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Joost Koning

Eindelijk

30 april 2024

Na weken wachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Sylvia Koning

Dienstbeëindiging op staande voet afgewend

22 april 2024

Door mijn advocaat de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- David Boer

Juridische ondersteuning was fijn

20 april 2024

Overweldigend om door een plezierig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Matthijs Hofman

Inderdaad zoals verwacht

9 april 2024

Aanbod was eerlijk.

- Leonie van Veen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Geijsteren

Van der Putt Advocaten

Patersstraat 17
5801 AT Venray
Nederland

0478 556 677
http://www.putt.nl/

Advocaten Venray Julicher & Meijer

Leunseweg 6a
5802 CH Venray
Nederland

0478 521 070
http://www.julicher-meijer.nl/

Het Familierechthuis Advocatuur

Bemmelstraat 2
5961 HN Horst
Nederland

077 398 3000
http://familierechthuis.nl/