Advocaat Wanssum

Wil jij een top advocaat uit Wanssum die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Wanssum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Wanssum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Wanssum gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Wanssum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wanssum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Tienraij, Swolgen en Blitterswijck bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wanssum

Ben je op zoek naar een passende en professionele advocaat in Wanssum? Het kan onaangenaam zijn om de passende advocaat in Wanssum te zoeken voor juridische affaires. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij moeilijk om de perfecte advocaat in Wanssum te vinden in het omvangrijke aanbod wat er beschikbaar is.

Wij assisteren je om je te assisteren met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je speurtocht naar een advocaat in Wanssum. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Wanssum die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wanssum
 • Ontslag aanvechten in Wanssum
 • Personen- en Familierecht advocaat Wanssum
 • Arbeidsrecht advocaat Wanssum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wanssum
 • Strafrecht advocaat Wanssum
 • Letselschade advocaat Wanssum
 • Ondernemingsrecht advocaat Wanssum
 • Civielrecht advocaat Wanssum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wanssum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wanssum

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Wanssum inschakelen een geschikte optie is. Het juridische spectrum wijzigt gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een professional die altijd op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een goede uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat veelal aardig van pas. Denk hierbij aan een problematiek met het salaris of bij een geforceerd ontslag. Bijna elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Wanssum kan je hiermee verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Wanssum. Je wilt namelijk een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist tevens natuurlijk een aardig concept, zo kan een fiscaal jurist je assisteren om zo veel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Wanssum is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Wanssum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Wanssum

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Wanssum, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Wanssum zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een daadwerkelijk rechtszitting voor de rechter. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of wanneer je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Wanssum. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het ontwarren van een tweestrijd, waar advocaten in Wanssum voornamelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wanssum

Een jurist in Wanssum mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Wanneer een jurist in Wanssum niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn studie heeft afgerond, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Wanssum, kijk dan allereerst zorgvuldig of de zaak die je wilt beginnen ook via een jurist volbracht kan worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn hele goede juristen en hele erbarmelijke advocaten. Maar ook de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je vervullen. Het is daarom van belang om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wanssum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wanssum.

Letselschade advocaat Wanssum

Een letselschade advocaat in Wanssum kan je bijstaan om een treffende schadeclaim te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen tevens een andere oorzaak hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Wanssum je op weg. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus behoorlijk verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een operatie. En het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Wanssum is dat hij de gehele procesvoering voor je kan vervullen, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan alleen nog maar te focussen op een snel herstel. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Wanssum vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wanssum.

Letselschade advocaat Wanssum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wanssum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Wanssum

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Wanssum in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Wanssum heeft kennis van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt continu. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Daarom is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Wanssum te vinden.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk uitlopen. Gemiddeld ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wanssum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wanssum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wanssum

Een echtscheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook wanneer je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het noodzakelijk dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Wanssum zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Wanssum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Wanssum is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Wanssum behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wanssum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wanssum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wanssum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wanssum

Proces netjes begeleid

30 mei 2024

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Dank!

- Karin Verhoeven

Echt een deskundige

23 mei 2024

Een zware periode afgesloten na het ontstaan van letsel, maar de vergoeding was flink, dankzij mijn jurist!

- Robertus Smit

Uitermate bekwaam

16 mei 2024

Een echte professional gevonden. Dit zorgde voor erg veel ontspanning.

- Bastiaan van de Velde

Het uit elkaar gaan tot goed einde gebracht

9 mei 2024

Echt ontzorgd door mijn advocaat gedurende scheiding.

- Esther Veenstra

Tijd voor actie

29 april 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn raadsman stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!
Merci

- Michael Post

Zeer content met onze raadgever

22 april 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg tevreden voor de afhandeling na onze botsing. Top

- Jessica Dijkstra

Hele zaak vakkundig begeleid

18 april 2024

Vlotte en directe afhandeling van de rechtszaak. Tevens vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Johan Groen

Kennis van wetgeving

10 april 2024

Zoals gewenst, uitermate vakkundig.

- Kelly Mulder

Onverwacht een royale vergoeding toegekend gekregen. Het verdriet is hierdoor veel minder.

31 maart 2024

- Ramona van Dijk

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wanssum

Van der Putt Advocaten

Patersstraat 17
5801 AT Venray
Nederland

0478 556 677
http://www.putt.nl/

Advocaten Venray Julicher & Meijer

Leunseweg 6a
5802 CH Venray
Nederland

0478 521 070
http://www.julicher-meijer.nl/

Het Familierechthuis Advocatuur

Bemmelstraat 2
5961 HN Horst
Nederland

077 398 3000
http://familierechthuis.nl/