Advocaat Sterksel

Wil jij een professionele advocaat uit Sterksel die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Sterksel verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Sterksel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Sterksel gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Sterksel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sterksel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Soerendonk, Gastel en Maarheeze bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Sterksel

Het mag begrijpelijk zijn dat je als je een advocaat in Sterksel zoekt, je doorgaans niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Dikwijls gaan advocaten gepaard met nare voorvallen, waardoor het zoeken van een advocaat in Sterksel als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de juiste advocaat in Sterksel een project die belangrijk is. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt eventueel dat het handig is om alles vlug achter de rug te hebben en daardoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Toch adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Sterksel is immers de andere niet en de kennisgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Bovendien huur je een jurist dikwijls in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Vandaar is het zoeken van een geschikte advocaat in Sterksel een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Sterksel je een jurist vindt die bij jou en je leven past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Sterksel
 • Ontslag aanvechten in Sterksel
 • Personen- en Familierecht advocaat Sterksel
 • Arbeidsrecht advocaat Sterksel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Sterksel
 • Strafrecht advocaat Sterksel
 • Letselschade advocaat Sterksel
 • Ondernemingsrecht advocaat Sterksel
 • Civielrecht advocaat Sterksel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Sterksel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Sterksel

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Sterksel regelen een juiste optie is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al vlug een professional vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een juiste uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een goed eind te leiden. Denk hier aan een problemen met het loon of bij een gedwongen ontslag. Vrijwel iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Sterksel kan je dan verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Sterksel. Dit komt grotendeels door het feit dat iemand hier graag juridisch raadgeving wilt hebben over die specifieke zaak. Voor organisaties of particulieren met behoorlijk vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om flink geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Sterksel bruikbaar voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Sterksel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Sterksel

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Sterksel die je ook kunnen assisteren, ongeacht je vraagstuk. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw narigheden op te lossen, te verkleinen of zo goed mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die uiterst deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Sterksel.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Sterksel te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Overigens moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Sterksel je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is namelijk ongelofelijk van belang, zeker als de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je meteen een passend aanbod. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Sterksel, zodat je zeker weet dat je een vaardig individu treft, die jou doorgaans kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Sterksel

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Sterksel. Je kunt een jurist in Sterksel wel vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waarbij een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Sterksel een optie.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Sterksel de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Sterksel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Sterksel.

Letselschade advocaat Sterksel

Loop je bij een ongeval waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Sterksel je helpen. Dit kan zijn vanwege een botsing, een bedrijfsongeval, een medische fout of een andere oorzaak. Voor het laten dekken van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Sterksel je verder. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Schade aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is dus een veel uitgebreider begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Sterksel is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te richten op een spoedig herstel. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Sterksel vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Sterksel.

Letselschade advocaat Sterksel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Sterksel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Sterksel

Indien je op je werkplek tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Sterksel in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Sterksel terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Daarom is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Sterksel te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Sterksel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Sterksel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Sterksel

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Sterksel. Ondanks dat een echtscheiding een buitengewoon emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Sterksel hebben bij dit traject. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Sterksel? Een geschikte kandidaat treffen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Sterksel echt volkomen ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Sterksel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Sterksel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Sterksel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Sterksel

Proces tot een goed einde

2 mei 2024

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Dank!

- Eva Maas

Verstand van wetgeving

21 april 2024

Zoals gehoopt, enorm kundig.

- Robin van Leeuwen

Rechtelijke raadgeving

19 april 2024

Voelbaar deskundige raadsman gevonden. Dat scheelde geweldig veel.

- Brenda Hoekstra

Ontslag op staande voet afgewend

9 april 2024

Op de valreep oneerlijk ontslag kunnen beletten.

- Michiel van der Laan

Echtscheidingsconvenant opgemaakt

6 april 2024

Echtscheidingsconvenant was zo geregeld. Grandioos!

- Elisabeth Jacobs

Individueel bijgestaan

27 maart 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Prettig.

- Annemarie Bos

Betrouwbare advocaat gevonden

21 maart 2024

Erg degelijk en passend advies gekregen van de advocaat.

- Joost Hoekstra

Vlug een vakkundige prof

14 maart 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik gauw in aanraking met een partij die precies wist wat mijn zaak benodigd had.

- Franciscus Gerritsen

Goedkoop is duurkoop

3 maart 2024

Na bedonderd te zijn door mijn voormalig advocaat heb ik met advocaatkaart wel een eerlijke advocaat ontdekt. Had ik veel eerder moeten doen.

- Anouk Koster

Uitgelichte advocatenkantoren uit Sterksel

Mertens Advocaten

Wilhelminasingel 269
6001 GS Weert
Nederland

0495 544 880
http://www.mertensadvocaten.nl/

Hoeberechts Advocaten

Emmasingel 38
6001 BD Weert
Nederland

0495 532 583
http://www.hoeberechts.nl/

Sumrin Advocaten

Speelheuvelplein 10
5711 AR Someren
Nederland

0493 894 752
http://www.sumrin.nl/