Advocaat Rijswijk

Wil jij een ijzersterke advocaat in Rijswijk die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Rijswijk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Rijswijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Rijswijk gezocht?

Een advocaat in Rijswijk vinden

Advocaat Rijswijk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rijswijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Waardhuizen, Uitwijk en Woudrichem bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Rijswijk

Indien je een advocaat in Rijswijk zoekt, heeft dat gewoonlijk een aanleiding. Veelal gaan advocaten samen met nare voorvallen, waardoor het zoeken van een advocaat in Rijswijk als een aanvullende belemmering ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Rijswijk een klus die van belang is. Je wilt immers een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt wellicht dat het handig is om alles direct achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het laagste tarief. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Rijswijk is namelijk de andere niet en de vakgebieden en prijzen van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Tevens huur je een jurist dikwijls in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Alleen daardoor al is het vinden van de voornaamste advocaat in Rijswijk een serieuze taak.

Uitgerekend daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je onwijs in je zoektocht naar een verstandige advocaat in Rijswijk. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Rijswijk
 • Ontslag aanvechten in Rijswijk
 • Personen- en Familierecht advocaat Rijswijk
 • Arbeidsrecht advocaat Rijswijk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Rijswijk
 • Strafrecht advocaat Rijswijk
 • Letselschade advocaat Rijswijk
 • Ondernemingsrecht advocaat Rijswijk
 • Civielrecht advocaat Rijswijk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Rijswijk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Rijswijk

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Rijswijk inschakelen een geschikte optie is. Het juridische spectrum wijzigt gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een specialist die immer op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om bijvoorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een scheiding. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een conflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een contract. Bijna iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Rijswijk kan je hier uitstekend bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Rijswijk. Dit komt voornamelijk door het feit dat men hier graag juridisch begeleiding wil hebben over die specifieke zaak. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist tevens meestal een verstandig idee, zo kan een fiscaal jurist je helpen om zo veel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Rijswijk bruikbaar voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Rijswijk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Rijswijk

Om de goede personen in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Rijswijk. Advocaten in Rijswijk zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een feitelijk proces voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Rijswijk. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft zeker wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het oplossen van een tweestrijd, waar advocaten in Rijswijk grotendeels gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Rijswijk

Een jurist in Rijswijk mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Als een jurist in Rijswijk niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Rijswijk verricht kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar hoe fatsoenlijk een jurist ook is, een paar procedures mag hij rechtmatig gezien gewoonweg niet verrichten. Hou er dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Rijswijk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Rijswijk.

Letselschade advocaat Rijswijk

Misschien denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Rijswijk voor je te laten werken, echter dat kan tevens voor zorgen zorgen. Door sommige stappen te doorlopen is het toch wel een stuk makkelijker om een goede letselschade advocaat in Rijswijk te traceren. Het moet immers wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Rijswijk om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Rijswijk.

Letselschade advocaat Rijswijk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Rijswijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Rijswijk

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van verscheidene advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Rijswijk krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je namelijk eenvoudiger tot iemand die je werkelijk kan helpen met je uitdaging. Deskundigheid is namelijk wel enorm fijn voor bij juridische aangelegenheden.

Dan hoef je alleen nog maar een kennismaking in te plannen. Middels dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die meermaals met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van doorslaggevend belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Rijswijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Rijswijk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Rijswijk

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook indien je degelijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Rijswijk zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Rijswijk te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Rijswijk is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Rijswijk veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Rijswijk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Rijswijk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Rijswijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Rijswijk

Werkelijke specialist in rechtsgebied

21 april 2024

Een echte pro getroffen. Dit zorgde voor heel veel rust.

- Vanessa de Vos

Echtscheiding goed geregeld

15 april 2024

Complexe zaak maar super bijgestaan in de echtscheiding. Bedankt!

- Matthijs Groen

Scheiding tot fatsoenlijk eindpunt gekregen

8 april 2024

Helemaal ontzorgd door mijn advocaat gedurende scheiding.

- Ivo Kramer

Afhandeling was persoonlijk

4 april 2024

Juridische taal begrijpelijk vertaald in het traject. Daarom zeer tevreden met de begeleiding.

- Elisabeth van den Bosch

Juridische bijstand was prettig

24 maart 2024

Overweldigend om door een voortreffelijk gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Annemieke van der Heijden

Echtscheiding goed begeleid

18 maart 2024

Ingewikkelde schikking kritisch afgehandeld door advocaat. Dank jullie wel.

- Bas van Doorn

Rechtelijke advies

15 maart 2024

Onmiskenbaar vakkundige jurist getroffen. Dit scheelde enorm veel.

- Bastiaan Koning

Meest kundige jurist van Holland

6 maart 2024

Klikte onmiddellijk goed en heb tezamen met mijn advocaat een klinkende zege behaald.

- Claudia Janssen

Gehele zaak vakkundig begeleid

1 maart 2024

Snelle en pragmatische reacties gedurende het geding. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Charlotte van Wijk

Uitgelichte advocatenkantoren uit Rijswijk

Professionals Rijswijk

Einsteinlaan 28
2289 CC Den Haag
Nederland

0800-12128
https://professionalsrijswijk.nl/advocaat

Lexwood Legal Advocatenkantoor

Techniekweg 15
4207 HC Gorinchem
Nederland

0183 513 745
http://www.lexwoodlegal.nl/

Meeuwsen Van den Pol Advocaten

Einsteinstraat 11b
4207 HW Gorinchem
Nederland

0183 749 000
http://www.mvdpadvocaten.nl/