Advocaat Gorredijk

Wil jij een professionele advocaat in Gorredijk die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Gorredijk verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Gorredijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Gorredijk gezocht?

Een advocaat uit Gorredijk vinden

Advocaat Gorredijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 81 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Gorredijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bontebok, Oudehorne en Terwispel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Gorredijk

Indien je een advocaat in Gorredijk zoekt, heeft dat doorgaans een aanleiding. Dikwijls gaan advocaten gepaard met vervelende incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Gorredijk als een extra belemmering ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de juiste advocaat in Gorredijk een karwei die belangrijk is. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het slim is om alles vlug achter de rug te hebben en hierdoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het laagste tarief. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat immers beduidend wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Gorredijk en de andere, op het terrein van tariefstellingen en kennisgebieden. Daarnaast huur je een jurist veelal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Alleen daardoor al is het zoeken van de beste advocaat in Gorredijk een serieuze taak.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces ontzorgen wij je fors in je speurtocht naar een verstandige advocaat in Gorredijk. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Gorredijk
 • Ontslag aanvechten in Gorredijk
 • Personen- en Familierecht advocaat Gorredijk
 • Arbeidsrecht advocaat Gorredijk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Gorredijk
 • Strafrecht advocaat Gorredijk
 • Letselschade advocaat Gorredijk
 • Ondernemingsrecht advocaat Gorredijk
 • Civielrecht advocaat Gorredijk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Gorredijk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Gorredijk

Een regionaal advocatenkantoor in Gorredijk kan zeker uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Gorredijk helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra prettig wanneer het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Gorredijk heb je doorgaans iemand die in de buurt zit. Je hoeft dan niet lang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt uiteraard per omstandigheid, maar de kans bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Gorredijk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Gorredijk

Het is belangrijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Gorredijk, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Indien je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Gorredijk. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Wanneer je een conflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer goed van pas.

Indien je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde toestand of als je graag juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Gorredijk. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft ongetwijfeld wat meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Gorredijk jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Gorredijk

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Gorredijk. Op de allereerste plaats is het bespreekbaar om bepaalde werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Gorredijk. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Gorredijk niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Gorredijk kan je hierbij helpen.

Bekijk van tevoren wel over het algemeen even of de rechtszaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Gorredijk uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Gorredijk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Gorredijk.

Letselschade advocaat Gorredijk

Loop je bij een ongeluk waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Gorredijk je assisteren. Het kan zijn door een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische fout of een andere oorzaak. Een letselschade advocaat in Gorredijk assisteert je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus behoorlijk verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een operatie. En het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Gorredijk is dat hij de hele rechtszaak voor je kan vervullen, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Gorredijk vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Gorredijk.

Letselschade advocaat Gorredijk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Gorredijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Gorredijk

Indien je op je werkplek tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Gorredijk in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Gorredijk heeft kennis van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Louter een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Gorredijk te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijk dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Gorredijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Gorredijk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Gorredijk

Een echtscheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en nare aangelegenheid, ook indien je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke vereffening wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Gorredijk zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Gorredijk te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Gorredijk is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Gorredijk aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Gorredijk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Gorredijk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Gorredijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Gorredijk

Heb door mijn jurist een buitengewoon fatsoenlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het verdriet is hierdoor een stuk lager.

7 mei 2022

- Hendrik van de Berg

Echtscheiding prima geregeld

28 april 2022

Complexe schikking top afgehandeld door advocaat. Dank jullie wel.

- Barry de Vos

Inderdaad zoals gehoopt

24 april 2022

Offerte was passend.

- Marc van de Velde

Inhoudelijk en bekwaam.

11 april 2022

De offertes rap na verzoek binnenshuis en daarom snel en prima juridisch advies gekregen.

- Jacoba Scholten

Aanrader!

9 april 2022

Verhelderend advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie prima geregeld.

- Marije Peeters

Top advies gekregen!

29 maart 2022

Een aanrader, een duidelijk verhaal en juist advies. Letselschade kwestie prima geregeld.

- Marije van Doorn

Immer bereikbaar voor aanvragen

26 maart 2022

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg aangenaam.

- Martijn Meijer

Echtscheidingsconvenant opgesteld

18 maart 2022

In enkele ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Super!

- Michel Willemsen

Snel een deskundige prof

10 maart 2022

Na verzoek van de offertes kwam ik snel in aanraking met een partij die nauwkeurig wist wat mijn zaak benodigd had.

- Joris Verbeek

Uitgelichte advocatenkantoren uit Gorredijk

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Alexialaan 6
8448 TE Heerenveen
Nederland

06 48452413
http://www.vhadvocaat.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Miedema te Heerenveen

Fok 76
8441 BR Heerenveen
Nederland

0513 610 001
http://www.advocatenkantoormiedema.nl/