Advocaat Groede

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Groede?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Groede verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Groede – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Groede gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Groede
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Groede, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Sluis, Cadzand en Schoondijke bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Groede

Het mag begrijpelijk zijn dat je als je een advocaat in Groede zoekt, je meestal niet in een beste gemoedstoestand bent. Dikwijls is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Groede een vervelende. Toch is het vinden van de passende advocaat in Groede een project die belangrijk is. Je wilt wel een individu waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die inlevingsvermogen toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het handig is om alles snel achter de rug te hebben en daarom de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om toch wat extra offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Groede is namelijk de andere niet en de specialismen en kosten van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Tevens is een jurist veelal ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Daardoor is het zoeken van een geschikte advocaat in Groede een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je enorm in je expeditie naar een praktische advocaat in Groede. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Groede
 • Ontslag aanvechten in Groede
 • Personen- en Familierecht advocaat Groede
 • Arbeidsrecht advocaat Groede
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Groede
 • Strafrecht advocaat Groede
 • Letselschade advocaat Groede
 • Ondernemingsrecht advocaat Groede
 • Civielrecht advocaat Groede
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Groede

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Groede

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Groede inschakelen een geschikte optie is. Het juridische spectrum wijzigt meestal zo vaak, dat het vraagt om een specialist die constant op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een juiste uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Denk hierbij aan een problemen met het arbeidsloon of bij een onvrijwillig ontslag. Zowat iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Groede kan je hiermee verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Groede. Je wilt namelijk een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens natuurlijk een goed concept, zo kan een fiscaal jurist je begeleiden om zo veel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Groede toepasbaar voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Groede

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Groede

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan toereikend advocaten in Groede te vinden. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw problematiek op te lossen, te verkleinen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uitermate vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Groede.

Ook is het goed om verscheidene advocaten in Groede te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins contrast tussen de tariefstellingen van advocaten. Daarbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Groede je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar bepalend, zeker wanneer de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je rechtstreeks een gepast aanbod. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Groede, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Groede

Een jurist in Groede is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgesloten en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Groede uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn zeer geschikte juristen en zeer slechte advocaten. Echter, hoe verstandig een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettelijk gezien gewoonweg niet voltrekken. Hou er dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Groede?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Groede.

Letselschade advocaat Groede

Loop je bij een ongeluk waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Groede je begeleiden. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen bovendien een overige reden hebben. Een letselschade advocaat in Groede helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is zodoende een behoorlijk breder begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Groede is dat hij de gehele procesvoering voor je kan uitvoeren, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan alleen nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in Groede vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Groede.

Letselschade advocaat Groede zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Groede zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Groede

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Groede in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Groede heeft verstand van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Groede te zoeken.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk uitlopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Groede.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Groede en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Groede

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook wanneer je fijn uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat voor beiden partners een eerlijke schikking wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Groede zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Groede te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Groede is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Groede aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Groede in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Groede in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Groede

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Groede

Snel een vakkundige professional

29 juni 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik vlot in contact met een partij die nauwkeurig wist wat mijn kwestie nodig had.

- Renate Veenstra

Aanrader!

17 juni 2024

Een aanrader, een begrijpelijk verhaal en correct advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Martine van de Ven

Verstand van zaken

14 juni 2024

Zoals gehoopt, zeer kundig.

- Joost Driessen

Gauw de goede pro ontdekt

3 juni 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik rap in aanraking met een partij die exact wist wat mijn kwestie nodig had.

- Marleen van de Berg

Meest vakkundige raadsman van het land

28 mei 2024

Ervaarde een juiste klik met mijn jurist en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Janneke Willemsen

Inderdaad zoals gehoopt

23 mei 2024

Aanbod was fatsoenlijk.

- Thomas van de Ven

Heel erg vakkundig

13 mei 2024

Een echte pro getroffen. Dit zorgde voor heel veel ontspanning.

- Angelique Evers

Individueel bijgestaan

9 mei 2024

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Jasper Groen

Kritisch begeleid van begin tot einde proces

1 mei 2024

Snelle en directe afhandeling van de procedure. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Simon Verhoeven

Uitgelichte advocatenkantoren uit Groede

Hollander Advocatenkantoor Mr L.E. van Hevele

Mr. P.C
Meester Hennequinstraat 18
4501 AT Oostburg

0117 452 878
http://www.mrhmdenhollander.nl/

Burlet & van de Wijnckel Advocaten

Brouwerijstraat 25
4501 CM Oostburg
Nederland

0117 455 249
http://www.burletvandewijnckel.nl/

VSW Advocaten

Scheldestraat 76
4381 RW Vlissingen
Nederland

0118 412 877
http://www.vswadvocaten.nl/