Advocaat Ternaard

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Ternaard?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Ternaard verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Ternaard – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Ternaard gezocht?

Een advocaat in Ternaard vinden

Advocaat Ternaard
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ternaard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bornwird, Brantgum en Foudgum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ternaard

Indien je een advocaat in Ternaard zoekt, heeft dat doorgaans een reden. Dikwijls is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Ternaard een nare. Toch wil je een handige advocaat in Ternaard zoeken. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Ternaard is immers de andere niet en de vakgebieden en tarieven van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Tevens is een advocaat meestal ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daardoor al is het vinden van de voornaamste advocaat in Ternaard een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Ternaard je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ternaard
 • Ontslag aanvechten in Ternaard
 • Personen- en Familierecht advocaat Ternaard
 • Arbeidsrecht advocaat Ternaard
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ternaard
 • Strafrecht advocaat Ternaard
 • Letselschade advocaat Ternaard
 • Ondernemingsrecht advocaat Ternaard
 • Civielrecht advocaat Ternaard
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ternaard

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ternaard

Een advocatenkantoor in Ternaard heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Ternaard inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van raad kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra welkom indien het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Ternaard is dat je altijd een mens in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Afhankelijk van de situatie komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult treffen. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Ternaard

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Ternaard

Om de passende personen in te vliegen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Ternaard. Advocaten in Ternaard zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk rechtsgeding voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een degelijk gesprek. Als je een conflict allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer fijn van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Ternaard. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft toch wat meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Ternaard jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ternaard

Ga indien je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Ternaard. Je kunt een jurist in Ternaard immers meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers flink wat juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Ternaard mogelijk.

Controleer vooraf wel altijd even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Ternaard verricht kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ternaard?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ternaard.

Letselschade advocaat Ternaard

Mogelijkerwijs denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Ternaard voor je te laten starten, maar dit kan wel eens voor zorgen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die juiste letselschade advocaat in Ternaard te vinden. Het moet toch wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Ternaard om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder meerdere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ternaard.

Letselschade advocaat Ternaard zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ternaard zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Ternaard

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Ternaard in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Ternaard terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Uitgerekend vandaar is het verstandig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Ternaard.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de papieren lopen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ternaard.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ternaard en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ternaard

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ternaard. Ondanks dat een scheiding een uitermate emotionele gebeurtenis is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Ternaard hebben tijdens dit traject. Je zou uiteraard over het algemeen even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verscheidene soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ternaard? Een goede kandidaat opsporen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Ternaard echt volstrekt simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ternaard in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ternaard in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ternaard

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ternaard

Uiteindelijk gerechtigheid

27 mei 2024

Na lang wachten gelukkig nu in het gelijk gesteld.

- Maarten Dekker

Inderdaad zoals gehoopt

24 mei 2024

Uitstekend aanbod gekregen.

- Johan Hendriks

Professionele en ervaren

13 mei 2024

Geen verzoek of idee was te gek, advocaat was erg geoefend in echtscheidingen.

- Daniël Jonker

Scheiding goed geregeld

5 mei 2024

Complexe schikking top afgehandeld door raadsman. Dank u wel!

- Joris Prins

Goedkoop is duurkoop

1 mei 2024

Na allereerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Jacqueline van Veen

Inhoudelijk en bekwaam.

25 april 2024

De offertes rap na aanvraag binnen en daarom snel en kritisch rechtelijk advies ontvangen.

- Astrid Peeters

Echtscheiding goed begeleid

15 april 2024

Ingewikkelde zaak maar prima bijgestaan in de scheiding. Dank u wel!

- Maurice Groen

Uit elkaar gaan ging prima

7 april 2024

Helemaal ontzorgd door mijn advocaat bij echtscheiding.

- Hendrik de Koning

Snel een passende adviseur geregeld.

31 maart 2024

Ondanks de spoed kwestie een jurist gevonden die uitmuntend bij onze zaak pastte. Super!

- Nathalie Martens

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ternaard

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/