Advocaat Heijen

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Heijen?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Heijen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Heijen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Heijen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Heijen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heijen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Ottersum, Milsbeek en Mook bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Heijen

Ben jij op zoek naar een goede en competente advocaat in Heijen? Het kan onaangenaam zijn om de passende advocaat in Heijen te vinden voor juridische zaken. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds fijn is, maar misschien voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij je positie, jouw benodigdheden en jou als individu. Wegens deze tips is het een optie om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Heijen die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Heijen
 • Ontslag aanvechten in Heijen
 • Personen- en Familierecht advocaat Heijen
 • Arbeidsrecht advocaat Heijen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Heijen
 • Strafrecht advocaat Heijen
 • Letselschade advocaat Heijen
 • Ondernemingsrecht advocaat Heijen
 • Civielrecht advocaat Heijen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Heijen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Heijen

Het is nog doorgaans zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Heijen regelen een verstandige optie is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een professional vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een scheiding. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat veelal aardig van pas. Denk hier aan een problematiek met het loon of bij een geforceerd ontslag. Praktisch elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Heijen kan je hiermee verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Heijen. Je wilt namelijk een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor organisaties of particulieren met veel vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om stevig geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Heijen is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Heijen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Heijen

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Heijen, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Heijen zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een feitelijk geding voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om aangelegenheden die niet sec met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die juist de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Heijen. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Heijen jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Heijen

Een jurist in Heijen is niet altijd een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Heijen, kijk dan eerst goed of de procedure die je wilt opstarten ook via een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn zeer juiste juristen en zeer incompetente advocaten. Maar hoe prima een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij rechtmatig gezien eenvoudigweg niet uitvoeren. Het is daarom van belang om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Heijen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Heijen.

Letselschade advocaat Heijen

Een letselschade advocaat in Heijen kan je helpen om een fatsoenlijke vergoeding te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Heijen helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel zodoende veel verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een operatie. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Heijen is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Een voordelige en professionele letselschade advocaat in Heijen vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Heijen.

Letselschade advocaat Heijen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Heijen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Heijen

Indien je op je werk tegen sommige problemen aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Heijen in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Heijen terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daarom is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Heijen te vinden.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk uitlopen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Heijen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Heijen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Heijen

Een scheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook indien je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Heijen zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Heijen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Heijen is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Heijen veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Heijen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Heijen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Heijen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Heijen

Een persoon die snapt waar hij het over heeft

10 november 2023

Binnen no-time een vakkundige jurist. Dankjewel!

- Lisette de Boer

Goedkoop is duurkoop

2 november 2023

Na allereerst zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Roy de Bruin

Eindelijk

24 oktober 2023

Na lang afwachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Vanessa Peeters

We zijn persoonlijk begeleid

10 oktober 2023

Juridische woordgebruik helder vertaald in het geding. Zeer tevreden met het traject.

- Dave van der Linden

Inhoudelijk en bekwaam.

8 oktober 2023

De offertes waren snel in huis en later inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de advocaat.

- Mirjam Huisman

Goede juridische assistentie

25 september 2023

Geholpen door een mens die heel erg met me meeleeft, heel aangenaam.

- Charlotte Huisman

Kennis van wetgeving

21 september 2023

Naar verwachting, flink verstand van zaken.

- Paul van Dam

Het rechtelijk uitpluizen van de zaak was noodzakelijk.

17 september 2023

Er is in onze zaak door de raadsman degelijk en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Inge Kuipers

Vertrouwde partij

10 september 2023

Vertrouwde partij ontdekt die me adviseert. Geweldig!

- Johan Hendriks

Uitgelichte advocatenkantoren uit Heijen

Advocatenkantoor Guus Heutink

Houtstraat 5
6591 CA Gennep
Nederland

0485 550 880
http://www.heutink-gennep.nl/

Van Kempen Advocaten

Bereklauw 1
5831 PE Boxmeer
Nederland

0485 581 170
http://www.vankempenadvocaten.nl/

GH Advocaten Boxmeer B.V.

Spoorstraat 6
5831 CL Boxmeer
Nederland

0485 561 646
https://www.ghadvocaten.nl/