Advocaat Ottersum

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Ottersum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Ottersum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Ottersum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Ottersum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Ottersum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ottersum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Heijen, Milsbeek en Plasmolen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ottersum

Ben je op zoek naar een geschikte en competente advocaat in Ottersum? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Ottersum is nog niet zo ongecompliceerd. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds prettig is, maar verder voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij je situatie, jouw behoefte en jou als individu. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Ottersum die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ottersum
 • Ontslag aanvechten in Ottersum
 • Personen- en Familierecht advocaat Ottersum
 • Arbeidsrecht advocaat Ottersum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ottersum
 • Strafrecht advocaat Ottersum
 • Letselschade advocaat Ottersum
 • Ondernemingsrecht advocaat Ottersum
 • Civielrecht advocaat Ottersum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ottersum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ottersum

Een advocatenkantoor in Ottersum heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Ottersum helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn wanneer het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Ottersum heb je altijd een mens die in de nabijheid zit. Dat is praktisch, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe wanneer je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het namelijk voor dat je je advocaat een aantal keren zult treffen. Dan is iemand uit je streek wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Ottersum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Ottersum

Het is van belang dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Ottersum, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Indien je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Ottersum. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fatsoenlijk gesprek. Indien je een aanvaring allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer flink van pas.

Indien je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde toestand of als je liever juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Ottersum. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft toch enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een conflict, waar advocaten in Ottersum overwegend gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ottersum

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Ottersum. Op de allereerste plaats is het bespreekbaar om bepaalde werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Ottersum. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Toch is een jurist in Ottersum niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Ottersum een optie.

Verifiëer van tevoren wel altijd even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Ottersum uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ottersum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ottersum.

Letselschade advocaat Ottersum

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Ottersum wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die geschikte letselschade advocaat in Ottersum te vinden. Je zoekt altijd wel naar een kundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Wanneer je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Ottersum die specialistisch zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder andere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ottersum.

Letselschade advocaat Ottersum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ottersum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Ottersum

Heb je een geschil met je werk of werknemer en ben je op zoek naar bijstand? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van meerdere advocatenkantoren op te vragen. Louter zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Ottersum. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je echt kan helpen met je uitdaging. Deskundigheid is immers wel erg aangenaam voor bij juridische zaken.

Aansluitend hoef je louter nog maar een gesprek in te plannen. Dankzij dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelvuldig met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van cruciaal belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ottersum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ottersum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ottersum

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en vervelende aangelegenheid, ook indien je goed uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat voor beiden partners een eerlijke vereffening wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Ottersum zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Ottersum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Ottersum is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Ottersum veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ottersum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ottersum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ottersum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ottersum

Fijne juridische assistentie

1 juni 2024

Overweldigend om door een voortreffelijk gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Hendrik Meijer

Voelt overtuigend

19 mei 2024

Partij ontdekt die goed aanvoelt. Top!

- Christian de Vos

Echt een deskundige

17 mei 2024

Een zware periode afgerond na het ontstaan van letsel, maar de schadevergoeding was fors, door mijn advocaat!

- Annemieke Peters

Proces netjes begeleid

11 mei 2024

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Bedankt!!

- Sandra Huisman

Aanrader!

2 mei 2024

Een aanrader, een begrijpelijk gesprek en juist advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Linda Timmermans

Werkelijke specialist binnen rechtsgebied

22 april 2024

Een werkelijke professional getroffen. Dat gaf veel duidelijkheid gedurende het traject..

- Robin de Wit

Inhoudelijk en professioneel.

20 april 2024

De offertes vlot na aanvraag binnen en daardoor snel en prima rechtelijk advies ontvangen.

- Marianne Janssen

Gewoon goed

10 april 2024

Helder en snel. Dank je wel!

- Martin Smeets

Top advocaat gevonden

3 april 2024

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de begeleiding na onze aanrijding. Super.

- Claudia van de Pol

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ottersum

Van de Kam Advocaten

Spoorstraat 75
5831 AC Boxmeer
Nederland

0485 574 244
http://www.vandekam.nl/

Advocatenkantoor Guus Heutink

Houtstraat 5
6591 CA Gennep
Nederland

0485 550 880
http://www.heutink-gennep.nl/

Van Kempen Advocaten

Bereklauw 1
5831 PE Boxmeer
Nederland

0485 581 170
http://www.vankempenadvocaten.nl/