Advocaat Hengelo

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Hengelo?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Hengelo verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Hengelo – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Hengelo gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Hengelo
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hengelo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zenderen, Hertme en Borne bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hengelo

Zoek je een gekwalificeerde en geschikte advocaat in Hengelo? Het kan onplezierig zijn om de passende advocaat in Hengelo te zoeken voor juridische aangelegenheden. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds aangenaam is, maar echt voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij je situatie, jouw behoefte en jou als persoon. Met deze tips is het mogelijk om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Hengelo die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hengelo
 • Ontslag aanvechten in Hengelo
 • Personen- en Familierecht advocaat Hengelo
 • Arbeidsrecht advocaat Hengelo
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hengelo
 • Strafrecht advocaat Hengelo
 • Letselschade advocaat Hengelo
 • Ondernemingsrecht advocaat Hengelo
 • Civielrecht advocaat Hengelo
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hengelo

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hengelo

Het is nog doorgaans zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Hengelo regelen een verstandige optie is. Het juridische spectrum verandert gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een professional die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om onder andere een geschikte uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere ook om een conflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Denk hier aan een problemen met het arbeidsloon of bij een gedwongen ontslag. Praktisch elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Hengelo kan je hiermee verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Hengelo. Dit komt vooral door het feit dat men hier graag juridisch raad wil hebben over die specifieke aangelegenheid. Voor bedrijven of particulieren met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om flink geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Hengelo werkbaar voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Hengelo

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Hengelo

Los van de oorzaak zijn er meer dan genoeg advocaten in Hengelo te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uitermate vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Hengelo.

Desondanks is het slim om allemaal advocaten in Hengelo te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of discipline. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Hengelo je je het beste voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar bepalend, zeker wanneer de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je heel simpel het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk uitsluitend de beste advocaten in Hengelo, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hengelo

Een jurist in Hengelo is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Hengelo verricht kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn hele goede juristen en zeer slechte advocaten. Maar hoe fijn een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet uitvoeren. Het is daarom van belang om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hengelo?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hengelo.

Letselschade advocaat Hengelo

Een letselschade advocaat in Hengelo kan je begeleiden om een passende claim te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen bovendien een andere oorzaak hebben. Voor het laten dekken van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Hengelo je verder. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus veel verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Hengelo is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan louter nog maar te focussen op een voorspoedig herstel. Een goedkope en competente letselschade advocaat in Hengelo vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hengelo.

Letselschade advocaat Hengelo zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hengelo zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Hengelo

Wanneer je op je werkplek tegen sommige problemen aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Hengelo in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Hengelo heeft verstand van talloze arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Louter een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Uitgerekend daarom is het handig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Hengelo.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hengelo.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hengelo en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hengelo

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Hengelo. Ondanks dat een echtscheiding een enorm emotionele situatie is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Hengelo hebben tijdens dit traject. Je zou overigens altijd nog even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo gegevens aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Hengelo? Een goede gegadigde tegenkomen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het totaal onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Hengelo echt volkomen ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hengelo in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hengelo in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hengelo

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hengelo

Vlug een kundige professional

6 juni 2024

Na de offertes vlug de goede keuze kunnen maken. Contact volgde vlug.

- Catharina van de Veen

Top geregeld

28 mei 2024

Direct de geschikte persoon ontdekt, aangenaam!

- Iris Vos

We zijn persoonlijk begeleid

24 mei 2024

Juridische woordgebruik helder vertaald in het proces. Erg tevreden met het proces.

- Paulus Blom

Echtscheiding goed geregeld

14 mei 2024

Ingewikkelde overeenkomst goed afgehandeld door advocaat. Dank u wel!

- Thomas Molenaar

Afhandeling was persoonlijk

9 mei 2024

Elke fase werd goed onderbouwd in de rechtbank. Erg content met het proces.

- Angela Hermans

Afhandeling was persoonlijk

1 mei 2024

Juridische woordgebruik begrijpelijk vertaald in het traject. Zeer content met het traject.

- Caroline van de Brink

Het juridisch onderzoeken van de zaak was noodzakelijk.

24 april 2024

Er is in onze zaak door de raadsman gedegen en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Annemarie de Bruin

Begeleiding was fantastisch

17 april 2024

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Evelien Evers

Inhoudelijk en vakkundig.

12 april 2024

De offertes waren snel in huis en nadien inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de raadsman.

- Astrid Kuiper

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hengelo

Professionals Hengelo

Molenstraat 20
7551 DC Hengelo
Nederland

0800-12128
https://professionalshengelo.nl/advocaat

Eliya Advocatuur

Oude Postweg 24
7557 DE Hengelo
Nederland

074 820 0323
http://www.eliya.nl/

Robers Advocaten

Enschedesestraat 123
7551 EL Hengelo
Nederland

074 290 9199
http://www.robersadvocaten.nl/