Advocaat Herten

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Herten?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Herten verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Herten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Herten gezocht?

Een advocaat uit Herten vinden

Advocaat Herten
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Herten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Beegden, Horn en Sint Odilienberg bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Herten

Zoek je een gekwalificeerde en juiste advocaat in Herten? Het kan moeilijk zijn om de passende advocaat in Herten te zoeken voor juridische dingen. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de allerbeste advocaat in Herten te zoeken in het behoorlijke aanbod wat er aanwezig is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw omstandigheid, jouw behoefte en jou als individu. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Herten die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Herten
 • Ontslag aanvechten in Herten
 • Personen- en Familierecht advocaat Herten
 • Arbeidsrecht advocaat Herten
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Herten
 • Strafrecht advocaat Herten
 • Letselschade advocaat Herten
 • Ondernemingsrecht advocaat Herten
 • Civielrecht advocaat Herten
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Herten

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Herten

Een plaatselijk advocatenkantoor in Herten kan beslist oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Herten inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van advies kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra welkom indien het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Herten heb je natuurlijk iemand die in de omgeving zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe als je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de toestand komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Herten

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Herten

Het is belangrijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Herten, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Als je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Herten. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Als je een onenigheid allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer fijn van pas.

Indien je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je graag juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Herten. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Herten jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Herten

Ga indien je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Herten. Op de eerste plaats is het mogelijk om sommige werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Herten. Er zijn namelijk flink wat juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Niettemin is een jurist in Herten niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit via een jurist in Herten mogelijk.

Controleer vooraf wel over het algemeen even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Herten verricht kan en mag worden. Je wilt overigens voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Herten?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Herten.

Letselschade advocaat Herten

Mogelijk denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Herten voor je te laten beginnen, echter dit kan tevens voor moeilijkheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die passende letselschade advocaat in Herten te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een vakkundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Herten om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op volgende soorten vergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Herten.

Letselschade advocaat Herten zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Herten zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Herten

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Herten in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Herten heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daarom is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Herten te vinden.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Herten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Herten en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Herten

Een scheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en vervelende aangelegenheid, ook wanneer je fijn uit elkaar gaat. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een eerlijke schikking wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Herten zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Herten te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Herten is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Herten allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Herten in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Herten in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Herten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Herten

Zijn geweldig bijgestaan in de procedure

19 februari 2024

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Jacob Dijkstra

Snel een passende advocaat geregeld.

17 februari 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Kevin van Vliet

Eind goed, al goed

5 februari 2024

Na weken afwachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Sebastiaan Blom

Rechtelijke advies

24 januari 2024

Voelbaar deskundige advocaat getroffen. Het hielp geweldig.

- Guido de Leeuw

Rechtzaak gewonnen!

21 januari 2024

Door mijn uitstekende jurist uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn toeleveringsbedrijf.

- Femke Willemsen

Eind goed, al goed

9 januari 2024

Na weken wachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Sjoerd Blom

Stevige schade-uitkering gekregen

2 januari 2024

- Björn van den Heuvel

Eindelijk

28 december 2023

Na lang wachten gelukkig nu in het gelijk gesteld.

- Daniëlle de Graaf

Gewoonweg prima

20 december 2023

Fantastische raadsman, zoals ik had gewenst.

- Erwin Hofman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Herten

Van Boven & Van der Bruggen Advocaten B.V.

Kapellerpoort 14-16
6041 HZ Roermond
Nederland

0475 333 030
http://www.vbvdb-advocaten.nl/

Gitte Stevens Advocatuur

Kapellerlaan 15
6041 JB Roermond
Nederland

0475 770 990
http://www.gs-advocatuur.nl/

MusicaJuridica

Vestesingel 78
6049 LC Herten
Nederland

0475 212 786
http://www.musicajuridica.nl/