Advocaat Einighausen

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Einighausen?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Einighausen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Einighausen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Einighausen gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Einighausen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Einighausen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Puth, Geleen en Sweikhuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Einighausen

Zoek je een gekwalificeerde en geschikte advocaat in Einighausen? Het kan onplezierig zijn om de passende advocaat in Einighausen te vinden voor juridische zaken. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de perfecte advocaat in Einighausen te vinden in het grote aanbod wat er te vinden is.

Wij assisteren je om je te helpen met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Einighausen. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Einighausen die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Einighausen
 • Ontslag aanvechten in Einighausen
 • Personen- en Familierecht advocaat Einighausen
 • Arbeidsrecht advocaat Einighausen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Einighausen
 • Strafrecht advocaat Einighausen
 • Letselschade advocaat Einighausen
 • Ondernemingsrecht advocaat Einighausen
 • Civielrecht advocaat Einighausen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Einighausen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Einighausen

Een regionaal advocatenkantoor in Einighausen kan beslist uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Einighausen inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is extra prettig als het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Einighausen is dat je natuurlijk iemand in de nabijheid hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is een persoon uit je streek wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Einighausen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Einighausen

Het is belangrijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Einighausen, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Einighausen. Het gaat hier dus vooral om dingen die niet puur met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Einighausen. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Einighausen jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Einighausen

Een jurist in Einighausen is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Einighausen verricht kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou uiteraard vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve vooraf even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Echter, hoe aardig een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet verrichten. Hou er dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Einighausen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Einighausen.

Letselschade advocaat Einighausen

Loop je bij een ongeval waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Einighausen je assisteren. Dat kan zijn door een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een overige reden. Een letselschade advocaat in Einighausen assisteert je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is derhalve een behoorlijk uitgebreider begrip dan louter de fysieke last die je hebt. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Einighausen is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te concentreren op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Einighausen vindt je vrijblijvend, goedkoop en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Einighausen.

Letselschade advocaat Einighausen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Einighausen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Einighausen

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Einighausen in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Einighausen terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Uitgerekend daarom is het slim om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Einighausen.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de papieren lopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Einighausen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Einighausen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Einighausen

Het is een van de meest nare dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Logischerwijs is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Einighausen zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Einighausen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Einighausen is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Einighausen veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Einighausen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Einighausen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Einighausen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Einighausen

Snel en juiste advocaat gevonden

30 juni 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Hanneke van Wijk

Een professional die weet waar die het over heeft

27 juni 2024

Binnen no-time een kundige raadsman. Bedankt!

- Elizabeth Smit

Meest vakkundige jurist van Holland

20 juni 2024

Ervaarde een juiste klik met mijn advocaat en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Jacoba van Dijk

De advocaat was erg bereikbaar

13 juni 2024

Top bereikbare raadsman gekregen, zeer content.

- Karin van den Heuvel

Deskundige raadsman

7 juni 2024

Vlug de juiste man gevonden. Uitstekend!

- Arie Jacobs

Goed afgehandeld.

29 mei 2024

Duidelijk en snel. Bedankt!

- Erik van de Veen

Top verlopen

21 mei 2024

Had in korte periode een goeie offerte op maat, super!

- Simone van de Veen

Persoonlijk bijgestaan

14 mei 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Super.

- Patricia van Dam

Inhoudelijk en bekwaam.

8 mei 2024

De offertes snel na aanvraag binnenshuis en daardoor snel en goed juridisch advies ontvangen.

- Christiaan van der Meer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Einighausen

Advocatenpraktijk Nymeijer

Agnes Printhagenstraat 32
6161 EK Geleen
Nederland

046 474 0296
http://www.advocaatnymeijer.nl/

Nostimos Letselschade deskundigen Geleen

Prins de Lignestraat 30
6161 CZ Geleen
Nederland

046 451 2401
http://www.nostimos-letselschadedeskundigen.nl/

Advocatenkantoor Kempen

Augustinusstraat 47
6161 AJ Geleen
Nederland

046 475 9090
http://www.advocatenkantoor-kempen.nl/