Advocaat Hoogezand

Behoefte aan een professionele advocaat in Hoogezand die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Hoogezand verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Hoogezand – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Hoogezand gezocht?

Een advocaat in Hoogezand vinden

Advocaat Hoogezand
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hoogezand, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Borgercompagnie, Froombosch en Slochteren bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hoogezand

Ben jij op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in Hoogezand? Het kan onaangenaam zijn om de juiste advocaat in Hoogezand te zoeken voor juridische aangelegenheden. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de beste advocaat in Hoogezand te vinden in het stevige aanbod wat er aanwezig is.

Wij assisteren je om je te helpen met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Hoogezand. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Hoogezand die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hoogezand
 • Ontslag aanvechten in Hoogezand
 • Personen- en Familierecht advocaat Hoogezand
 • Arbeidsrecht advocaat Hoogezand
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hoogezand
 • Strafrecht advocaat Hoogezand
 • Letselschade advocaat Hoogezand
 • Ondernemingsrecht advocaat Hoogezand
 • Civielrecht advocaat Hoogezand
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hoogezand

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hoogezand

Een advocatenkantoor in Hoogezand heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Hoogezand inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van begeleiding kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is meestal verlangd, maar met name als het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Hoogezand heb je doorgaans een persoon die in de nabijheid zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe wanneer je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult tegenkomen. Dan is iemand uit je regio wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Hoogezand

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Hoogezand

Los van de aanleiding zijn er meer dan genoeg advocaten in Hoogezand te vinden. Ongeacht de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die enorm vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Hoogezand.

Toch is het slim om verscheidene advocaten in Hoogezand te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins verschil tussen de prijzen van advocaten. Bovendien moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Hoogezand je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het aannemen van een advocaat is wel een zeer persoonlijke bezigheid.

Als je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je onmiddellijk een correct aanbod. Langs ons krijg je namelijk alleen de allerbeste advocaten in Hoogezand, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hoogezand

Een jurist in Hoogezand mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Wanneer een jurist in Hoogezand niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn studie heeft afgesloten, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Hoogezand, kijk dan eerst goed of de zaak die je wilt beginnen ook door middel van een jurist gedaan kan worden. En echtscheiding als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn zeer juiste juristen en zeer incompetente advocaten. Echter, hoe verstandig een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettig gezien gewoon niet doen. Het is mogelijk noodzakelijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hoogezand?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hoogezand.

Letselschade advocaat Hoogezand

Een letselschade advocaat in Hoogezand kan je bijstaan om een fatsoenlijke claim te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Dit kan zijn wegens een botsing, een ander ongeval, een medische misstap of een andere oorzaak. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Hoogezand je op weg. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is zodoende een behoorlijk uitgebreider begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Hoogezand is dat hij de hele procedure voor je kan uitvoeren, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Hoogezand vindt je vrijblijvend, rendabel en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hoogezand.

Letselschade advocaat Hoogezand zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hoogezand zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Hoogezand

Wanneer je op je werk tegen bepaalde problemen aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Hoogezand in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Hoogezand terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies daarom is het handig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Hoogezand.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de papieren lopen. Meestal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hoogezand.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hoogezand en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hoogezand

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Hoogezand. Scheiden is natuurlijk over het algemeen vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Hoogezand wel van pas komen bij dit proces. Je zou uiteraard altijd even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Hoogezand? Een geschikte gegadigde tegenkomen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het volledig onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Hoogezand echt volkomen simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hoogezand in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hoogezand in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hoogezand

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hoogezand

Afhandeling was persoonlijk

27 februari 2024

Iedere stap werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Hierdoor erg tevreden met de afhandeling.

- Karin van de Brink

Fijne juridische bijstand

19 februari 2024

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Marleen Hofman

Kennis van de wet

16 februari 2024

Zoals vermoed, heel erg vakkundig.

- Chantal Vink

Inderdaad zoals gehoopt

6 februari 2024

Offerte was netjes.

- Miranda Scholten

Competent en vakkundig.

22 januari 2024

Geen verzoek of idee was te gek, advocaat was erg geoefend in echtscheidingen.

- Marinus van de Berg

Eindelijk

21 januari 2024

Na weken afwachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Jan Schipper

Had dit veel eerder moeten doen

9 januari 2024

Na opgelicht te zijn door mijn voormalig raadsman heb ik met advocaatkaart wel een eerlijke raadsman gevonden. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Gerardus van den Bosch

Voorbeeldig verzorgd

5 januari 2024

Had in korte periode een mooie aanbieding op maat, top!

- Mark Bos

Vliegensvlug een vakkundige professional

29 december 2023

Na de offertes direct de passende keuze kunnen maken. Contact volgde snel.

- Adriaan van Dam

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hoogezand

D/raad advocaten

Hoofdstraat 87
9601 EB Hoogezand
Nederland

0598 427 111
http://www.draadadvocaten.nl/

Scheffers Advocaten

Gebroeders Wrightlaan 2c
9615 TN Kolham
Nederland

0598 592 303
http://www.scheffersadvocaten.nl/

Helmantel Advocatuur

Noorderstraat 388A
9611 AW Sappemeer
Nederland

0598 820 234
http://www.helmanteladvocatuur.nl/