Advocaat Slochteren

Ben jij opzoek naar een top advocaat in Slochteren die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Slochteren verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Slochteren – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Slochteren gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Slochteren
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Slochteren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Schildwolde, Hellum en Froombosch bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Slochteren

Zoek je een gekwalificeerde en goede advocaat in Slochteren? Het kan onplezierig zijn om de passende advocaat in Slochteren te zoeken voor juridische dingen. Wij snappen dat het forse aanbod enerzijds aangenaam is, maar in ieder geval voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij assisteren je om je te begeleiden met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Slochteren. Met deze tips is het denkbaar om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Slochteren die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Slochteren
 • Ontslag aanvechten in Slochteren
 • Personen- en Familierecht advocaat Slochteren
 • Arbeidsrecht advocaat Slochteren
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Slochteren
 • Strafrecht advocaat Slochteren
 • Letselschade advocaat Slochteren
 • Ondernemingsrecht advocaat Slochteren
 • Civielrecht advocaat Slochteren
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Slochteren

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Slochteren

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Slochteren een verstandig besluit is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al vlug een specialist vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een verstandige uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Denk hierbij aan een narigheden met het loon of bij een onvrijwillig ontslag. Vrijwel iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Slochteren kan je hier ideaal bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Slochteren. Je wilt immers een advies op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens altijd een aardig idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je helpen om zoveel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Slochteren bruikbaar voor alle mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Slochteren

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Slochteren

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Slochteren, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Slochteren. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die juist het gesprek aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Slochteren. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het oplossen van een ruzie, waar advocaten in Slochteren grotendeels gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Slochteren

Een jurist in Slochteren is niet altijd een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Slochteren uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou uiteraard zonde zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar ook de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je vervullen. Hou daar dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Slochteren?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Slochteren.

Letselschade advocaat Slochteren

Een letselschade advocaat in Slochteren kan je bijstaan om een treffende schadevordering te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Het kan zijn vanwege een botsing, een bedrijfsongeval, een medische fout of een andere aanleiding. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Slochteren je op weg. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is dus een behoorlijk uitgebreider begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Slochteren is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Slochteren vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Slochteren.

Letselschade advocaat Slochteren zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Slochteren zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Slochteren

Als je op je werkplek tegen sommige problemen aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Slochteren in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Slochteren heeft verstand van allerlei arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Slochteren te vinden.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de kosten lopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Slochteren.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Slochteren en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Slochteren

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Slochteren. Ondanks dat een scheiding een uitermate emotionele aangelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Slochteren hebben gedurende dit traject. Je zou natuurlijk altijd nog even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo informatie aan te vragen over de allemaal soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Slochteren? Een goede gegadigde opsporen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Slochteren echt enorm ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Slochteren in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Slochteren in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Slochteren

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Slochteren

Super verlopen

29 juni 2024

Had in korte tijd een goeie aanbieding op maat, geweldig!

- Linda de Bruin

Afhandeling was super

19 juni 2024

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Gerrit Dijkstra

Betrouwbare raadsman gevonden

14 juni 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Klaas Koning

Convenant opgemaakt

8 juni 2024

Echtscheidingsconvenant was snel afgehandeld. Schitterend!

- Ellen de Leeuw

Immer bereikbaar voor vragen

29 mei 2024

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg fijn.

- Nienke Maas

Top geregeld

23 mei 2024

Snel de geschikte persoon gevonden, aangenaam!

- Lisette de Koning

Onverwachts een flinke schadeloosstelling toegekend gekregen. Had het zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

17 mei 2024

- Martijn Janssen

Verstand van zaken

8 mei 2024

Zoals gewenst, zeer kundig.

- Erwin de Vries

Betrouwbare raadsman gevonden

3 mei 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Suzanne Hendriks

Uitgelichte advocatenkantoren uit Slochteren

D/raad advocaten

Hoofdstraat 87
9601 EB Hoogezand
Nederland

0598 427 111
http://www.draadadvocaten.nl/

Scheffers Advocaten

Gebroeders Wrightlaan 2c
9615 TN Kolham
Nederland

0598 592 303
http://www.scheffersadvocaten.nl/

Helmantel Advocatuur

Noorderstraat 388A
9611 AW Sappemeer
Nederland

0598 820 234
http://www.helmanteladvocatuur.nl/