Advocaat Hoornsterzwaag

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat uit Hoornsterzwaag die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Hoornsterzwaag verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Hoornsterzwaag – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Hoornsterzwaag gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Hoornsterzwaag
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 73 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hoornsterzwaag, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Siegerswoude, Beetsterzwaag en Olterterp bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hoornsterzwaag

Wanneer je een advocaat in Hoornsterzwaag zoekt, heeft dat over het algemeen een reden. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Hoornsterzwaag een nare. Toch is het vinden van de juiste advocaat in Hoornsterzwaag een karwei die belangrijk is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En iemand die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Hoornsterzwaag is immers de andere niet en de kennisgebieden en kosten van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Daarnaast huur je een advocaat meestal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Dus is het zoeken van een geschikte advocaat in Hoornsterzwaag een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je enorm in je zoektocht naar een verstandige advocaat in Hoornsterzwaag. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hoornsterzwaag
 • Ontslag aanvechten in Hoornsterzwaag
 • Personen- en Familierecht advocaat Hoornsterzwaag
 • Arbeidsrecht advocaat Hoornsterzwaag
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hoornsterzwaag
 • Strafrecht advocaat Hoornsterzwaag
 • Letselschade advocaat Hoornsterzwaag
 • Ondernemingsrecht advocaat Hoornsterzwaag
 • Civielrecht advocaat Hoornsterzwaag
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hoornsterzwaag

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hoornsterzwaag

Een regionaal advocatenkantoor in Hoornsterzwaag kan beslist uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Hoornsterzwaag helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is extra fijn als het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Hoornsterzwaag is dat je natuurlijk een mens in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Hoornsterzwaag

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Hoornsterzwaag

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Hoornsterzwaag, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Hoornsterzwaag zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een werkelijk proces voor de rechter. Het gaat hier dus primair om zaken die niet sec met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist het gesprek aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Hoornsterzwaag. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft echter wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het beëindigen van een tweestrijd, waar advocaten in Hoornsterzwaag hoofdzakelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hoornsterzwaag

Een jurist in Hoornsterzwaag is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Wanneer een jurist in Hoornsterzwaag niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Hoornsterzwaag uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar ook de allerbeste jurist mag een paar procedures niet voor je uitvoeren. Hou daar dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hoornsterzwaag?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hoornsterzwaag.

Letselschade advocaat Hoornsterzwaag

Mogelijk denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Hoornsterzwaag voor je te laten werken, maar dit kan wel eens voor zorgen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die geschikte letselschade advocaat in Hoornsterzwaag te vinden. Het moet immers wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Hoornsterzwaag om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder meerdere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Schade aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hoornsterzwaag.

Letselschade advocaat Hoornsterzwaag zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hoornsterzwaag zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Hoornsterzwaag

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Hoornsterzwaag in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Hoornsterzwaag terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt continu. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Hoornsterzwaag te vinden.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hoornsterzwaag.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hoornsterzwaag en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hoornsterzwaag

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Hoornsterzwaag. Ondanks dat een scheiding een enorm emotionele aangelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Hoornsterzwaag hebben bij dit traject. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de allerlei soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Hoornsterzwaag? Een juiste gegadigde vinden is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het finaal onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Hoornsterzwaag echt heel gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hoornsterzwaag in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hoornsterzwaag in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hoornsterzwaag

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hoornsterzwaag

Echt een specialist

6 mei 2022

Door mijn advocaat een ijzersterke zaak opgebouwd en een flinke schadevergoeding gekregen voor opgelopen verwonding.

- Albert Hermans

Het juridisch onderzoeken van de aangelegenheid was essentieel.

27 april 2022

Er is in onze aangelegenheid door de advocaat degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Mirjam Kuipers

Erg content met onze raadsman

24 april 2022

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de begeleiding na onze aanrijding. Prima

- Sandra Dekker

Top begeleid van begin tot einde proces

11 april 2022

Snelle en directe afhandeling van de procedure. Ook vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Ellen Mol

Betrouwbare advocaat gevonden

5 april 2022

Zeer degelijk en passend advies gekregen via de raadsman.

- Frank Groen

Aanrader!

28 maart 2022

Een aanrader, een begrijpelijk gesprek en juist advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Petronella Jacobs

Goedkoop is duurkoop

25 maart 2022

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Jeffrey Gerritsen

Dreigend ontslag voorkomen

15 maart 2022

Op het nippertje onrechtvaardig ontslag kunnen beletten.

- Albert de Lange

Had dit veel sneller moeten doen

12 maart 2022

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Marianne Willems

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hoornsterzwaag

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/

Defenz Advocaten

Zonnedauw 12
9202 PA Drachten
Nederland

088 515 9099
http://www.defenz.nl/

Omny De Vries Advocaten (vrijdag alleen op afspraak)

Van Harenstraat 46
8471 JE Wolvega
Nederland

0561 613 933
http://www.omnydevries.nl/