Advocaat Wijnjewoude

Wil jij een top advocaat uit Wijnjewoude die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Wijnjewoude verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Wijnjewoude – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Wijnjewoude gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Wijnjewoude
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wijnjewoude, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Siegerswoude, Frieschepalen en Ureterp bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wijnjewoude

Het mag duidelijk zijn dat je als je een advocaat in Wijnjewoude zoekt, je gemiddeld genomen niet in een beste gemoedstoestand bent. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Wijnjewoude een nare. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Wijnjewoude een karwei die belangrijk is. Je wilt immers iemand waar je op kunt bouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het slim is om alles snel achter de rug te hebben en daarom de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste tarief. Toch adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Wijnjewoude is namelijk de andere niet en de specialismen en kosten van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Daarnaast huur je een jurist veelal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Daardoor is het zoeken van een juiste advocaat in Wijnjewoude een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je flink in je zoektocht naar een handige advocaat in Wijnjewoude. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wijnjewoude
 • Ontslag aanvechten in Wijnjewoude
 • Personen- en Familierecht advocaat Wijnjewoude
 • Arbeidsrecht advocaat Wijnjewoude
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wijnjewoude
 • Strafrecht advocaat Wijnjewoude
 • Letselschade advocaat Wijnjewoude
 • Ondernemingsrecht advocaat Wijnjewoude
 • Civielrecht advocaat Wijnjewoude
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wijnjewoude

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wijnjewoude

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Wijnjewoude regelen een goede keuze is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een prof vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Zo zal hij trachten om onder andere een geschikte oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat veelal goed van pas. Denk hier aan een narigheden met het salaris of bij een gedwongen ontslag. Bijna iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Wijnjewoude kan je hier ideaal bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Wijnjewoude. Dit komt vooral door het feit dat men hier het liefste juridisch advies wil hebben over die specifieke zaak. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist tevens meestal een verstandig idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je helpen om zo veel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Wijnjewoude is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Wijnjewoude

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Wijnjewoude

Onafhankelijk van de oorzaak zijn er meer dan voldoende advocaten in Wijnjewoude te vinden. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw narigheden op te lossen, te verkleinen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Wijnjewoude staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze enorm deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desondanks is het slim om allemaal advocaten in Wijnjewoude te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat slecht is. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Wijnjewoude je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het huren van een advocaat is immers een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een prijsopgave aan te vragen, kun je enorm makkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers alleen met gekwalificeerde advocaten in Wijnjewoude, zodat je zeker weet dat je een kundig persoon treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wijnjewoude

Een jurist in Wijnjewoude is niet altijd een advocaat. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Wijnjewoude, kijk dan allereerst goed of de zaak die je wilt beginnen ook door middel van een jurist geregeld kan worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn zeer juiste juristen en hele slechte advocaten. Maar ook de allerbeste jurist mag bepaalde procedures niet voor je uitvoeren. Het is mogelijk van belang om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wijnjewoude?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wijnjewoude.

Letselschade advocaat Wijnjewoude

Loop je bij een ongeluk waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Wijnjewoude je helpen. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Wijnjewoude helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is derhalve een veel breder begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Wijnjewoude is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan alleen nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Een voordelige en geschikte letselschade advocaat in Wijnjewoude vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wijnjewoude.

Letselschade advocaat Wijnjewoude zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wijnjewoude zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Wijnjewoude

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Wijnjewoude in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Wijnjewoude terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies vandaar is het handig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Wijnjewoude.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink oplopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wijnjewoude.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wijnjewoude en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wijnjewoude

Het is een van de meest nare dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Wijnjewoude zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Wijnjewoude te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Wijnjewoude is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Wijnjewoude aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wijnjewoude in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wijnjewoude in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wijnjewoude

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wijnjewoude

Vlug de passende prof getroffen

16 januari 2024

Na de offertes direct de passende keuze kunnen maken. Gesprek volgde vlug.

- Sandra Willemsen

Vakkundig en ervaren

9 januari 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Ingrid Meijer

Aanrader!

1 januari 2024

Verhelderend advies gekregen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Laura Kuiper

Aanrader!

26 december 2023

Helder advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Pieter van de Ven

Vlot en juiste raadsman gevonden

20 december 2023

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Thomas Schouten

Aanrader!

17 december 2023

Verhelderend advies ontvangen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Remco van Loon

Direct een vakkundige prof

6 december 2023

Na de offertes direct de geschikte keuze kunnen maken. Contact volgde gauw.

- Irene Hermans

Echtscheidingsconvenant opgesteld

28 november 2023

Echtscheidingsconvenant was snel geregeld. Super!

- Susanne Schouten

Geen nummer, menselijke behandeling

20 november 2023

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Fijn.

- Femke van Wijk

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wijnjewoude

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/

Defenz Advocaten

Zonnedauw 12
9202 PA Drachten
Nederland

088 515 9099
http://www.defenz.nl/

Kauling Advocaten

Stationsstraat 13
8431 ET Oosterwolde
Nederland

0516 567 123
http://www.kaulingadvocaten.nl/