Advocaat Houwerzijl

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Houwerzijl?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Houwerzijl verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Houwerzijl – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Houwerzijl gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Houwerzijl
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Houwerzijl, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zoutkamp, Ulrum en Niekerk De Marne bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Houwerzijl

Indien je een advocaat in Houwerzijl zoekt, heeft dat doorgaans een aanleiding. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Houwerzijl een nare. Desondanks wil je een geschikte advocaat in Houwerzijl zoeken. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat meer offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Houwerzijl is immers de andere niet en de vakgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Bovendien is een jurist vaak ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Daarom is het kiezen van een goede advocaat in Houwerzijl een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je behoorlijk in je zoektocht naar een praktische advocaat in Houwerzijl. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Houwerzijl
 • Ontslag aanvechten in Houwerzijl
 • Personen- en Familierecht advocaat Houwerzijl
 • Arbeidsrecht advocaat Houwerzijl
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Houwerzijl
 • Strafrecht advocaat Houwerzijl
 • Letselschade advocaat Houwerzijl
 • Ondernemingsrecht advocaat Houwerzijl
 • Civielrecht advocaat Houwerzijl
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Houwerzijl

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Houwerzijl

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Houwerzijl regelen een goede optie is. Het juridische spectrum verandert gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een professional die altijd op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een arbeidsconflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Denk hierbij aan een problematiek met het loon of bij een geforceerd ontslag. Bijna iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Houwerzijl kan je hier uitstekend bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Houwerzijl. Je wilt namelijk een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook doorgaans een verstandig plan, zo kan een fiscaal jurist je begeleiden om zo veel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Houwerzijl toepasbaar voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Houwerzijl

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Houwerzijl

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Houwerzijl, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Houwerzijl. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die juist de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Indien je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde situatie of als je bij voorkeur juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Houwerzijl. Beide partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft toch iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het oplossen van een ruzie, waar advocaten in Houwerzijl vooral gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Houwerzijl

Een jurist in Houwerzijl is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Houwerzijl niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Houwerzijl verricht kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk jammer zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus vooraf even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar ook de slimste jurist mag sommige procedures niet voor je uitvoeren. Het is daarom van belang om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Houwerzijl?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Houwerzijl.

Letselschade advocaat Houwerzijl

Een letselschade advocaat in Houwerzijl kan je bijstaan om een passende claim te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Het kan zijn door een aanrijding, een ander ongeval, een medische fout of een andere reden. Een letselschade advocaat in Houwerzijl assisteert je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is daarom een veel breder begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Houwerzijl is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan vervullen, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan louter nog maar te focussen op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Houwerzijl vindt je vrijblijvend, goedkoop en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Houwerzijl.

Letselschade advocaat Houwerzijl zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Houwerzijl zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Houwerzijl

Indien je op je werk tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Houwerzijl in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Houwerzijl heeft kennis van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert continu. Louter een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies daarom is het handig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Houwerzijl.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk stijgen. Meestal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Houwerzijl.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Houwerzijl en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Houwerzijl

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Houwerzijl. Ondanks dat een scheiding een zeer emotionele gebeurtenis is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Houwerzijl hebben bij dit traject. Je zou natuurlijk over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Houwerzijl? Een geschikte gegadigde vinden is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het helemaal onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Houwerzijl echt heel makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Houwerzijl in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Houwerzijl in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Houwerzijl

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Houwerzijl

Eind goed, al goed

6 november 2023

Na lang wachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Dave van de Ven

Dreigend ontslag voorkomen

2 november 2023

Dankzij mijn advocaat het proces tegen mijn werkgever gewonnen.

- Arie de Boer

Altijd bereikbaar voor vragen

27 oktober 2023

Top bereikbare advocaat gekregen, erg content.

- Marjolein Hendriks

Verstand van de wet

9 oktober 2023

Naar verwachting, flink verstand van zaken.

- Tamara Kramer

Snel een passende advocaat geregeld.

3 oktober 2023

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Jan de Leeuw

Eersterangs advocaat gevonden

28 september 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Super.

- Catharina Hoekstra

Door raad en daad bijgestaan

23 september 2023

Geen woorden maar daden. Met mijn jurist stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!
Bedankt

- Jacobus van de Velden

Allerbeste raadsman van het land

13 september 2023

Ervaarde een fijne klik met mijn jurist en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Angela Martens

Onverwacht een flinke schade-uitkering toegekend gekregen. Het verdriet is daarom een stuk lager.

4 september 2023

- Anna van Dijk

Uitgelichte advocatenkantoren uit Houwerzijl

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/