Advocaat Ulrum

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Ulrum?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Ulrum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Ulrum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Ulrum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Ulrum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ulrum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hornhuizen, Vierhuizen en Zoutkamp bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ulrum

Zoek je een gekwalificeerde en goede advocaat in Ulrum? Het kan onplezierig zijn om de geschikte advocaat in Ulrum te zoeken voor juridische aangelegenheden. Wij begrijpen dat het flinke aanbod enerzijds prettig is, maar echt voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij assisteren je om je te assisteren met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Ulrum. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Ulrum die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ulrum
 • Ontslag aanvechten in Ulrum
 • Personen- en Familierecht advocaat Ulrum
 • Arbeidsrecht advocaat Ulrum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ulrum
 • Strafrecht advocaat Ulrum
 • Letselschade advocaat Ulrum
 • Ondernemingsrecht advocaat Ulrum
 • Civielrecht advocaat Ulrum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ulrum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ulrum

Men vraagt zich vaak af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Ulrum een goed besluit is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al gauw een prof vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een juiste uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat veelal prima van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een overeenkomst. Vrijwel iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Ulrum kan je hier uitstekend bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Ulrum. Je wilt wel een advies op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens natuurlijk een goed concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je begeleiden om zoveel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Ulrum is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Ulrum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Ulrum

Om de juiste persoon in te vliegen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Ulrum. Als je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Ulrum. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Wanneer je een onenigheid eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer flink van pas.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Ulrum. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Ulrum jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ulrum

Een jurist in Ulrum mag zich niet altijd een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Ulrum, kijk dan eerst nauwlettend of de zaak die je wilt opstarten ook via een jurist geregeld kan worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar zelfs de allerbeste jurist mag een aantal procedures niet voor je verrichten. Het is zodoende belangrijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ulrum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ulrum.

Letselschade advocaat Ulrum

Een letselschade advocaat in Ulrum kan je bijstaan om een passende schadeclaim te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen verder een andere oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Ulrum helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is zodoende een behoorlijk breder begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Ulrum is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Een goedkope en competente letselschade advocaat in Ulrum vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ulrum.

Letselschade advocaat Ulrum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ulrum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Ulrum

Heb je een geschil met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar bijstand? Het is uiteraard een aardig plan om offertes op te vragen bij de verschillende advocatenkantoren in de regio. Dan weet je zeker dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Ulrum krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je zeker weten verzekerd van bekwaam advies op maat.

Aansluitend is een adviesgesprek vaak de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is overwegend van belang dat je een fijn gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van doorslaggevend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ulrum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ulrum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ulrum

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en nare aangelegenheid, ook als je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke regeling wordt getroffen en dat zaken als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Ulrum zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Ulrum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Ulrum is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Ulrum flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ulrum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ulrum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ulrum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ulrum

Goedkoop is duurkoop

31 mei 2024

Na bedonderd te zijn door mijn eerdere advocaat heb ik met advocaatkaart wel een betrouwbare advocaat getroffen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Gerrit Hermans

Echtscheiding goed begeleid

20 mei 2024

Ingewikkelde regeling goed afgehandeld door advocaat. Dank jullie wel.

- Daniëlle Jonker

Geding netjes begeleid

14 mei 2024

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Dank!

- Nicole Verbeek

Stevige schadeloosstelling gekregen

11 mei 2024

- Cornelia van de Berg

Echtscheiding goed begeleid

3 mei 2024

Complexe schikking goed afgehandeld door raadsman. Bedankt!

- Albert Postma

Doorlopend bereikbaar voor aanvragen

27 april 2024

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer fijn.

- Wouter Bos

Hele zaak vakkundig begeleid

20 april 2024

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het geding. Tevens vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Johannes de Wit

De advocaat was hoogst bereikbaar

12 april 2024

We konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg fijn.

- Miranda Timmermans

Begeleiding was geweldig

4 april 2024

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Eersterangs begeleiding gehad.

- Martine Hermans

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ulrum

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

yspeert advocaten Groningen

Eemsgolaan 17
9727 DW Groningen
Nederland

050 314 4280
http://www.yspeert.nl/