Advocaat Zuurdijk

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Zuurdijk?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Zuurdijk verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Zuurdijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Zuurdijk gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Zuurdijk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zuurdijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kloosterburen, Ulrum en Houwerzijl bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Zuurdijk

Ben jij op zoek naar een passende en professionele advocaat in Zuurdijk? Het kan onaangenaam zijn om de geschikte advocaat in Zuurdijk te zoeken voor juridische zaken. Wij snappen dat het behoorlijke aanbod enerzijds fijn is, maar verder voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij assisteren je om je te assisteren met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je speurtocht naar een advocaat in Zuurdijk. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Zuurdijk die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Zuurdijk
 • Ontslag aanvechten in Zuurdijk
 • Personen- en Familierecht advocaat Zuurdijk
 • Arbeidsrecht advocaat Zuurdijk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Zuurdijk
 • Strafrecht advocaat Zuurdijk
 • Letselschade advocaat Zuurdijk
 • Ondernemingsrecht advocaat Zuurdijk
 • Civielrecht advocaat Zuurdijk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Zuurdijk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Zuurdijk

Een advocatenkantoor in Zuurdijk heeft kennis van dingen en ligt lekker dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Zuurdijk inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van raadgeving kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig wanneer het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Zuurdijk heb je altijd een persoon die in de nabijheid zit. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt altijd per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Zuurdijk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Zuurdijk

Het is van belang dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Zuurdijk, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Zuurdijk. Het gaat hier dus voornamelijk om aangelegenheden die niet sec met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een ruzie eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer flink van pas.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Zuurdijk. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich vooral richten op het ontwarren van een aanvaring, waar advocaten in Zuurdijk overwegend gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Zuurdijk

Een jurist in Zuurdijk mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Zuurdijk uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend jammer zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn zeer geschikte juristen en hele slechte advocaten. Maar ook de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je verrichten. Hou hier dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Zuurdijk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Zuurdijk.

Letselschade advocaat Zuurdijk

Loop je bij een ongeval waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Zuurdijk je helpen. Dit kan zijn door een botsing, een ander ongeval, een medische fout of een andere aanleiding. Een letselschade advocaat in Zuurdijk assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk behoorlijk verder dan enkel het leed wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een operatie. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Zuurdijk is dat hij de hele procedure voor je kan vervullen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan alleen nog maar te richten op een spoedig herstel. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Zuurdijk vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Zuurdijk.

Letselschade advocaat Zuurdijk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Zuurdijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Zuurdijk

Indien je op je werkplek tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Zuurdijk in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Zuurdijk terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Juist daarom is het verstandig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Zuurdijk.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Zuurdijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Zuurdijk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Zuurdijk

Een echtscheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook indien je degelijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden partners een eerlijke vereffening wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Zuurdijk zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Zuurdijk te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Zuurdijk is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Zuurdijk veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Zuurdijk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Zuurdijk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Zuurdijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Zuurdijk

Vakkundig en ervaren

12 november 2023

Geen vraag of voorstel was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Paul Martens

Echte vakkundige binnen rechtsgebied

5 november 2023

Mijn raadsman had duidelijk aanzienlijke ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel geruststelling gedurende het traject..

- Arie van Dijk

Zoals bedacht

25 oktober 2023

Aanbod was keurig.

- Natasja Bakker

Iemand die snapt waar hij het over heeft

15 oktober 2023

Razendsnel de passende man gevonden. Buitengewoon!

- Eric Postma

Geen nummer, humane behandeling

2 oktober 2023

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Prettig.

- Kim Kuipers

Had dit veel sneller moeten doen

30 september 2023

Na bedonderd te zijn door mijn vorige jurist heb ik door advocaatkaart wel een eerlijke jurist getroffen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Evelien de Wit

Ontslag op staande voet afgewend

18 september 2023

Op de valreep ongegrond ontslag kunnen beletten.

- Ingrid van den Heuvel

Had dit veel sneller moeten doen

12 september 2023

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook flink meer op.

- Bart Boer

Deskundige advocaat

5 september 2023

Gauw de juiste man gevonden. Dankjewel!

- Ilse Huisman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Zuurdijk

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/