Advocaat Huizinge

Behoefte aan een professionele advocaat uit Huizinge die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Huizinge verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Huizinge – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Huizinge gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Huizinge
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Huizinge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zandeweer, Eppenhuizen en Toornwerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Huizinge

Als je een advocaat in Huizinge zoekt, heeft dat doorgaans een reden. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Huizinge een nare. Toch wil je een passende advocaat in Huizinge vinden. Je wilt namelijk een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En iemand die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt wellicht dat het slim is om alles snel achter de rug te hebben en daardoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste uurtarief. Toch adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat wel aanzienlijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Huizinge en de andere, op het terrein van kosten en expertise. Daarnaast is een advocaat dikwijls ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daardoor al is het vinden van de allerbeste advocaat in Huizinge een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces ontzorgen wij je enorm in je expeditie naar een passende advocaat in Huizinge. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Huizinge
 • Ontslag aanvechten in Huizinge
 • Personen- en Familierecht advocaat Huizinge
 • Arbeidsrecht advocaat Huizinge
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Huizinge
 • Strafrecht advocaat Huizinge
 • Letselschade advocaat Huizinge
 • Ondernemingsrecht advocaat Huizinge
 • Civielrecht advocaat Huizinge
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Huizinge

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Huizinge

Een regionaal advocatenkantoor in Huizinge kan absoluut uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Huizinge inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn indien het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Huizinge heb je altijd een persoon die in de omgeving zit. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt altijd per omstandigheid, maar de kans bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Huizinge

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Huizinge

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Huizinge die je ook kunnen assisteren, ongeacht je vraagstuk. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw problematiek op te lossen, te verkleinen of zo goed mogelijk te begeleiden. Advocaten in Huizinge staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze uiterst deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Huizinge te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of discipline. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat slecht is. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Huizinge je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het inhuren van een advocaat is wel een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een offerte aan te vragen, kun je zeer eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Huizinge, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Huizinge

Ga indien je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Huizinge. Je kunt een jurist in Huizinge wel vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit bij een jurist in Huizinge een optie.

Verifiëer van tevoren wel iedere keer even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Huizinge verricht kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Huizinge?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Huizinge.

Letselschade advocaat Huizinge

Loop je bij een ongeval waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Huizinge je bijstaan. Het kan zijn wegens een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misser of een andere oorzaak. Voor het laten dekken van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Huizinge je verder. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letsel is daarom een veel breder begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Huizinge is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te focussen op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Huizinge vindt je vrijblijvend, rendabel en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Huizinge.

Letselschade advocaat Huizinge zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Huizinge zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Huizinge

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Huizinge in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Huizinge terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert continu. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daardoor is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Huizinge te zoeken.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk uitlopen. Gemiddeld ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Huizinge.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Huizinge en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Huizinge

Een scheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en nare kwestie, ook als je degelijk uit elkaar gaat. Logischerwijs is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Huizinge zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Huizinge te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Huizinge is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Huizinge aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Huizinge in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Huizinge in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Huizinge

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Huizinge

Prima advocaat gevonden

11 november 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Prima

- Arie Visser

Werkelijke specialist in rechtsgebied

2 november 2023

Een echte prof getroffen. Dat gaf veel zelfvertrouwen gedurende het traject..

- Astrid de Boer

Gewoonweg correct

24 oktober 2023

Hoopte al dat mijn advocaat zo fijn zou zijn.

- Astrid van de Pol

Snel en juiste advocaat gevonden

14 oktober 2023

Ongeacht de haast kwestie een jurist gevonden die geheel bij onze kwestie pastte. Super!

- Maurice de Bruijn

Betrouwbare advocaat gevonden

7 oktober 2023

Erg deugdelijk en gepast advies gekregen via de raadsman.

- Nicole van de Brink

Gewoon perfect

25 september 2023

Hoopte al dat mijn jurist zo competent zou zijn.

- Hendrika de Boer

Werkelijke expert binnen rechtsgebied

19 september 2023

Mijn raadsman had duidelijk flink wat ervaring in zijn vakgebied. Dit zorgde voor zeer veel rust.

- Stefan Wolters

Hele zaak vakkundig begeleid

12 september 2023

Snelle en pragmatische reacties tijdens het geding. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Petronella van de Brink

We zijn persoonlijk begeleid

7 september 2023

Juridische taal helder vertaald in het traject. Erg content met het traject.

- Caroline Postma

Uitgelichte advocatenkantoren uit Huizinge

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/