Advocaat Eppenhuizen

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Eppenhuizen?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Eppenhuizen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Eppenhuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Eppenhuizen gezocht?

Een advocaat uit Eppenhuizen vinden

Advocaat Eppenhuizen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eppenhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zandeweer, Huizinge en Oldenzijl bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Eppenhuizen

Zoek je een professionele en verstandige advocaat in Eppenhuizen? Het kan moeilijk zijn om de passende advocaat in Eppenhuizen te zoeken voor juridische zaken. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de beste advocaat in Eppenhuizen te vinden in het stevige aanbod wat er te vinden is.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Eppenhuizen. Dankzij deze tips is het denkbaar om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Eppenhuizen die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Eppenhuizen
 • Ontslag aanvechten in Eppenhuizen
 • Personen- en Familierecht advocaat Eppenhuizen
 • Arbeidsrecht advocaat Eppenhuizen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Eppenhuizen
 • Strafrecht advocaat Eppenhuizen
 • Letselschade advocaat Eppenhuizen
 • Ondernemingsrecht advocaat Eppenhuizen
 • Civielrecht advocaat Eppenhuizen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Eppenhuizen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Eppenhuizen

Een regionaal advocatenkantoor in Eppenhuizen kan absoluut oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Eppenhuizen helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is meestal verlangd, maar vooral indien het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Eppenhuizen heb je altijd nog iemand die in de nabijheid zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult tegenkomen. Dan is iemand uit je buurt wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Eppenhuizen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Eppenhuizen

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Eppenhuizen die je ook kunnen helpen, ongeacht je vraagstuk. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw zorgen op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Eppenhuizen staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze erg competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Echter is het handig om diverse advocaten in Eppenhuizen te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins onderscheid tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Eppenhuizen je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar van belang, zeker als de drijfveer tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je enorm ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de allerbeste advocaten in Eppenhuizen, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Eppenhuizen

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Eppenhuizen. Je kunt een jurist in Eppenhuizen immers regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel flink wat juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Eppenhuizen kan je hierbij helpen.

Verifiëer vooraf wel altijd even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Eppenhuizen verricht kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Eppenhuizen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Eppenhuizen.

Letselschade advocaat Eppenhuizen

Een letselschade advocaat in Eppenhuizen kan je helpen om een fatsoenlijke claim te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een andere oorzaak hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Eppenhuizen je op weg. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is zodoende een veel breder begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Eppenhuizen is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Eppenhuizen vindt je vrijblijvend, gunstig en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Eppenhuizen.

Letselschade advocaat Eppenhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Eppenhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Eppenhuizen

Wanneer je op je werkplek tegen sommige problematiek aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Eppenhuizen in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Eppenhuizen heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Derhalve is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Eppenhuizen te vinden.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Eppenhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Eppenhuizen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Eppenhuizen

Het is een van de meest nare dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van spullen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Eppenhuizen zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Eppenhuizen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Eppenhuizen is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Eppenhuizen flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Eppenhuizen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Eppenhuizen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Eppenhuizen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Eppenhuizen

Aanrader!

30 maart 2024

Helder advies ontvangen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Rob van de Velde

Juridische assistentie was prettig

17 maart 2024

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Maarten de Ruiter

Super gegaan

15 maart 2024

Vlug de juiste persoon getroffen, fijn!

- Anne Mulder

Prima begeleid van begin tot beëindiging proces

3 maart 2024

Vlotte en directe afhandeling van de rechtszaak. Ook vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Jan Willemsen

Voelt betrouwbaar

25 februari 2024

Partij ontdekt die betrouwbaar aanvoelt. Super!

- Sander de Bruijn

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

24 februari 2024

De rechtszaak is ondersteund door vergaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Ramona Jonker

Gauw een vakkundige prof

12 februari 2024

Na de offertes vlug de passende keuze kunnen maken. Gesprek volgde vlug.

- Remco van de Pol

Kritisch begeleid van begin tot einde proces

8 februari 2024

Snelle en directe behandeling van de rechtszaak. Ook snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Björn Mulder

Goedkoop is duurkoop

23 januari 2024

Na opgelicht te zijn door mijn eerdere jurist heb ik via advocaatkaart wel een betrouwbare jurist ontdekt. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Vincent de Vries

Uitgelichte advocatenkantoren uit Eppenhuizen

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/