Advocaat Toornwerd

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Toornwerd?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Toornwerd verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Toornwerd – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Toornwerd gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Toornwerd
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Toornwerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zandeweer, Rottum en Stitswerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Toornwerd

Zoek je een gekwalificeerde en passende advocaat in Toornwerd? Het kan onplezierig zijn om de passende advocaat in Toornwerd te vinden voor juridische affaires. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij uitdagend om de allerbeste advocaat in Toornwerd te vinden in het flinke aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die past bij je positie, jouw behoefte en jou als persoon. Dankzij deze tips is het denkbaar om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Toornwerd die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Toornwerd
 • Ontslag aanvechten in Toornwerd
 • Personen- en Familierecht advocaat Toornwerd
 • Arbeidsrecht advocaat Toornwerd
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Toornwerd
 • Strafrecht advocaat Toornwerd
 • Letselschade advocaat Toornwerd
 • Ondernemingsrecht advocaat Toornwerd
 • Civielrecht advocaat Toornwerd
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Toornwerd

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Toornwerd

Een advocatenkantoor in Toornwerd heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Toornwerd helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra fijn als het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Toornwerd heb je altijd nog een persoon die in de nabijheid zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult ontmoeten. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Toornwerd

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Toornwerd

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Toornwerd, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Wanneer je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Toornwerd. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fijn gesprek. Als je een conflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer fijn van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Toornwerd. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft ongetwijfeld iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het oplossen van een tweestrijd, waar advocaten in Toornwerd hoofdzakelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Toornwerd

Een jurist in Toornwerd mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Wanneer een jurist in Toornwerd niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga van tevoren even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Toornwerd uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou uiteraard zonde zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is fout te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn hele geschikte juristen en hele slechte advocaten. Echter, hoe prima een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet voltrekken. Hou daar dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Toornwerd?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Toornwerd.

Letselschade advocaat Toornwerd

Loop je bij een ongeval waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Toornwerd je helpen. Het kan zijn vanwege een botsing, een ander ongeval, een medische misser of een overige aanleiding. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Toornwerd je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus behoorlijk verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een medische ingreep. En het voornaamste pluspunt van een letselschade advocaat in Toornwerd is dat hij de gehele procesvoering voor je kan volbrengen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een goedkope en competente letselschade advocaat in Toornwerd vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Toornwerd.

Letselschade advocaat Toornwerd zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Toornwerd zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Toornwerd

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Toornwerd in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Toornwerd heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daardoor is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Toornwerd te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Toornwerd.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Toornwerd en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Toornwerd

Een echtscheiding is per sé een uitermate pijnlijke en vervelende kwestie, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Toornwerd zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Toornwerd te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Toornwerd is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Toornwerd veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Toornwerd in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Toornwerd in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Toornwerd

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Toornwerd

Rechtzaak gewonnen!

10 november 2023

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Thomas Groen

Het uit elkaar gaan tot goed einde gekregen

3 november 2023

Dankzij mijn advocaat geen zorgen gekregen tijdens de echtscheiding van mijn levenspartner.

- Sander Groen

Door raad en daad bijgestaan

23 oktober 2023

Geen woorden maar daden. Met mijn raadsman stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

Na aanvragen offertes gauw ontvangen*
Vlug de offertes gehad en een juiste jurist gevonden.

- Christiaan Koster

Heb door mijn raadsman een buitengewoon keurig bedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Had dit zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

14 oktober 2023

- Hanneke Groen

Super geregeld

5 oktober 2023

Had in korte tijd een mooie offerte op maat, geweldig!

- Charlotte Hermans

Gerechtigheid!

30 september 2023

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Patrick Dekker

Simpelweg prima

19 september 2023

Hoopte al dat mijn raadsman zo competent zou zijn.

- Jolanda Post

Rechtelijk gewoon goed

17 september 2023

De offertes snel na verzoek binnen en daardoor snel en prima juridisch advies gekregen.

- Anita Scholten

Gewoon goed

8 september 2023

Vlot en verhelderend geregeld. Dank je wel!

- Tim Peeters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Toornwerd

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/