Advocaat Jutrijp

Behoefte aan een betaalbare advocaat in Jutrijp die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Jutrijp verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Jutrijp – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Jutrijp gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Jutrijp
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 82 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Jutrijp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Folsgare, IJlst en ijsbrechtum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Jutrijp

Zoek je een gekwalificeerde en passende advocaat in Jutrijp? Het kan lastig zijn om de geschikte advocaat in Jutrijp te vinden voor juridische zaken. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij lastig om de allerbeste advocaat in Jutrijp te vinden in het omvangrijke aanbod wat er aanwezig is.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je speurtocht naar een advocaat in Jutrijp. Dankzij deze tips is het denkbaar om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Jutrijp die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Jutrijp
 • Ontslag aanvechten in Jutrijp
 • Personen- en Familierecht advocaat Jutrijp
 • Arbeidsrecht advocaat Jutrijp
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Jutrijp
 • Strafrecht advocaat Jutrijp
 • Letselschade advocaat Jutrijp
 • Ondernemingsrecht advocaat Jutrijp
 • Civielrecht advocaat Jutrijp
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Jutrijp

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Jutrijp

Men vraagt zich vaak af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Jutrijp een handig besluit is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al vlug een professional vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een scheiding. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat veelal goed van pas. Denk hierbij aan een problematiek met het salaris of bij een geforceerd ontslag. Zo goed als iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Jutrijp kan je hier ideaal bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Jutrijp. Dit komt vooral door het feit dat men hier graag juridisch raad wilt hebben over die specifieke zaak. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens altijd een verstandig concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je begeleiden om zoveel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Jutrijp is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Jutrijp

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Jutrijp

Om de goede personen in te vliegen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Jutrijp. Advocaten in Jutrijp zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een werkelijk rechtszaak voor de rechter. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een degelijk gesprek. Als je een arbeidsconflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer flink van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Jutrijp. Beide partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft echter iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het oplossen van een ruzie, waar advocaten in Jutrijp overwegend gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Jutrijp

Een jurist in Jutrijp mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Jutrijp verricht kan en mag worden. En echtscheiding onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar zelfs de slimste jurist mag bepaalde procedures niet voor je voltrekken. Het is daarom noodzakelijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Jutrijp?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Jutrijp.

Letselschade advocaat Jutrijp

Mogelijkerwijs denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Jutrijp voor je te laten beginnen, maar dat kan ook voor moeilijkheden zorgen. Door sommige stappen te doorlopen is het echter wel een stuk makkelijker om een goede letselschade advocaat in Jutrijp te vinden. Het moet namelijk wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Jutrijp om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Jutrijp.

Letselschade advocaat Jutrijp zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Jutrijp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Jutrijp

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van verscheidene advocatenkantoren aan te vragen. Uitsluitend zo kom je aan een geschikte arbeidsrecht advocaat in Jutrijp. In de offerteaanvraag zul je wel een helder plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Jutrijp die jij dan werkelijk zoekt. Zo kom je namelijk makkelijker tot iemand die je werkelijk kan helpen met je probleem. En zo ben je altijd gegarandeerd van vakkundig advies op maat.

Hierna is een consult over het algemeen de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van beslissend belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Jutrijp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Jutrijp en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Jutrijp

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en nare zaak, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Natuurlijk is het van belang dat voor beiden partners een fatsoenlijke vereffening wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Jutrijp zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Jutrijp te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Jutrijp is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Jutrijp aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Jutrijp in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Jutrijp in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Jutrijp

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Jutrijp

Verstand van zaken

24 augustus 2022

Naar verwachting, behoorlijk kennis van zaken.

- Patrick Mulder

We zijn persoonlijk bijgestaan

21 augustus 2022

Juridische woordgebruik glashelder vertaald in het traject. Hierdoor zeer tevreden met de afhandeling.

- Martinus Hermans

Eenvoudig voortreffelijk

11 augustus 2022

Hoopte al dat mijn jurist zo fijn zou zijn.

- Miranda van Vliet

Geen nummer, menselijke afhandeling

5 augustus 2022

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Fijn.

- Anouk van der Horst

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

25 juli 2022

Er is in onze kwestie door de raadsman gedegen en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Martin Bosman

Dreigend ontslag tegengegaan

22 juli 2022

Dankzij mijn raadsman de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Johan de Graaf

Zijn prima bijgestaan in de procedure

13 juli 2022

De afhandeling gedurende de procedure was prima en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Femke de Jong

Prima advies gekregen!

8 juli 2022

Een aanrader, een duidelijk verhaal en juist advies. Letselschade kwestie goed afgehandeld.

- Inge van de Wal

Ontslag op staande voet afgewend

30 juni 2022

Op het nippertje onterecht ontslag kunnen beletten.

- Evelien van Loon

Uitgelichte advocatenkantoren uit Jutrijp

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/