Advocaat Folsgare

Wil jij een top advocaat in Folsgare die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Folsgare verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Folsgare – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Folsgare gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Folsgare
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 76 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Folsgare, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nijland, Tjalhuizum en Reahus bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Folsgare

Het mag duidelijk zijn dat je als je een advocaat in Folsgare zoekt, je grofweg niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Meestal gaan advocaten gepaard met vervelende voorvallen, waardoor het vinden van een advocaat in Folsgare als een aanvullende belemmering ervaren kan worden. Toch wil je een verstandige advocaat in Folsgare vinden. Je wilt immers een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En een mens die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het slim is om alles vlug achter de rug te hebben en daardoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste uurtarief. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat wel aanzienlijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Folsgare en de andere, op het gebied van tariefstellingen en kennisgebieden. Daarnaast is een advocaat veelal ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Enkel daardoor al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Folsgare een serieuze taak.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Folsgare je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Folsgare
 • Ontslag aanvechten in Folsgare
 • Personen- en Familierecht advocaat Folsgare
 • Arbeidsrecht advocaat Folsgare
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Folsgare
 • Strafrecht advocaat Folsgare
 • Letselschade advocaat Folsgare
 • Ondernemingsrecht advocaat Folsgare
 • Civielrecht advocaat Folsgare
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Folsgare

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Folsgare

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Folsgare inschakelen een juiste optie is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al vlug een prof vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij proberen om onder andere een juiste uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een arbeidsconflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Denk hier aan een narigheden met het salaris of bij een onvrijwillig ontslag. Vrijwel iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Folsgare kan je hiermee verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Folsgare. Dit komt grotendeels door het feit dat iemand hier graag juridisch raadgeving wilt hebben over deze specifieke zaak. Voor bedrijven of personen met flink wat vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om veel geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Folsgare is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Folsgare

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Folsgare

Om de geschikte persoon in te roepen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Folsgare. Advocaten in Folsgare zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk rechtszaak voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fijn gesprek. Indien je een conflict eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer fijn van pas.

Als je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde situatie of als je liever juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Folsgare. Beide partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft desondanks enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het oplossen van een conflict, waar advocaten in Folsgare hoofdzakelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Folsgare

Er zijn situaties waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Folsgare. Op de allereerste plaats is het mogelijk om bepaalde werkzaamheden te laten doen door een jurist in Folsgare. Er zijn wel flink wat juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Een jurist in Folsgare kan je hiermee helpen.

Controleer van tevoren wel altijd even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Folsgare verricht kan en mag worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Folsgare?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Folsgare.

Letselschade advocaat Folsgare

Een letselschade advocaat in Folsgare kan je assisteren om een redelijke claim te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Het kan zijn door een botsing, een ander ongeval, een medische fout of een overige aanleiding. Een letselschade advocaat in Folsgare assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade daarom behoorlijk verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een medische ingreep. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Folsgare is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan alleen nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Folsgare vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Folsgare.

Letselschade advocaat Folsgare zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Folsgare zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Folsgare

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Folsgare in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Folsgare terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Uitgerekend vandaar is het handig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Folsgare.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk stijgen. Meestal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Folsgare.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Folsgare en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Folsgare

Een echtscheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en vervelende affaire, ook als je degelijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden partners een degelijke schikking wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Folsgare zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Folsgare te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Folsgare is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Folsgare aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Folsgare in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Folsgare in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Folsgare

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Folsgare

Echt een vakkundige

4 mei 2022

Een vervelende periode afgesloten na het ontstaan van letselschade, maar de compensatie was vorstelijk, door mijn advocaat!

- Annemieke Mulder

Kritisch begeleid van begin tot beëindiging proces

25 april 2022

Snelle en pragmatische reacties gedurende het proces. Ook vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Wouter Molenaar

Eind goed, al goed

21 april 2022

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Chantal de Jong

Erg gelukkig met onze raadsman

14 april 2022

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Prima

- Ramona Evers

Iemand die weet waar hij het over heeft

4 april 2022

In minder dan no-time een kundige advocaat. Geweldig!

- Chantal Bosch

Goede juridische ondersteuning

3 april 2022

Overweldigend om door een aangenaam gevoelsmens bijgestaan te worden.

- David Kramer

Zijn prima bijgestaan in de procedure

26 maart 2022

De begeleiding gedurende de procedure was super en zoals gewenst. Eersterangs begeleiding gehad.

- Margaretha Gerritsen

Deskundig en vakkundig.

15 maart 2022

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Saskia Smit

Competent en vakkundig.

8 maart 2022

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Arjan van de Wal

Uitgelichte advocatenkantoren uit Folsgare

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/