Advocaat Kornwerderzand

Ben jij opzoek naar een top advocaat in Kornwerderzand die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Kornwerderzand verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Kornwerderzand – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Kornwerderzand gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Kornwerderzand
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 75 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kornwerderzand, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Ferwoude, Gaast en Cornwerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Kornwerderzand

Wanneer je een advocaat in Kornwerderzand zoekt, heeft dat meestal een aanleiding. Meestal is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Kornwerderzand een vervelende. Desondanks is het zoeken van de juiste advocaat in Kornwerderzand een project die belangrijk is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En iemand die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het verstandig is om alles gauw achter de rug te hebben en hierdoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat immers aanzienlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Kornwerderzand en de andere, op het terrein van kosten en kennisgebieden. Ook is een advocaat dikwijls ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daarom al is het zoeken van de beste advocaat in Kornwerderzand een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Kornwerderzand je een advocaat vindt die bij jou en je stijl past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Kornwerderzand
 • Ontslag aanvechten in Kornwerderzand
 • Personen- en Familierecht advocaat Kornwerderzand
 • Arbeidsrecht advocaat Kornwerderzand
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Kornwerderzand
 • Strafrecht advocaat Kornwerderzand
 • Letselschade advocaat Kornwerderzand
 • Ondernemingsrecht advocaat Kornwerderzand
 • Civielrecht advocaat Kornwerderzand
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Kornwerderzand

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Kornwerderzand

Een advocatenkantoor in Kornwerderzand heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de nabijheid. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Kornwerderzand helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom indien het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Kornwerderzand is dat je natuurlijk een persoon in de buurt hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe wanneer je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is een persoon uit je streek wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Kornwerderzand

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Kornwerderzand

Om de goede persoon in te vliegen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Kornwerderzand. Advocaten in Kornwerderzand zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een daadwerkelijk rechtszitting voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Als je een onenigheid allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer goed van pas.

Wanneer je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde toestand of als je graag juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Kornwerderzand. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het ontwarren van een ruzie, waar advocaten in Kornwerderzand vooral gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Kornwerderzand

Een jurist in Kornwerderzand mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Kornwerderzand, kijk dan ten eerste nauwlettend of de zaak die je wilt beginnen ook via een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn hele juiste juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Maar hoe fatsoenlijk een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet verrichten. Hou er dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Kornwerderzand?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Kornwerderzand.

Letselschade advocaat Kornwerderzand

Loop je bij een ongeval waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Kornwerderzand je begeleiden. Dat kan zijn vanwege een botsing, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een andere oorzaak. Een letselschade advocaat in Kornwerderzand assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus veel verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de kosten qua herstel of een medische ingreep. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Kornwerderzand is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan puur op je herstel liggen. Een voordelige en geschikte letselschade advocaat in Kornwerderzand vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Kornwerderzand.

Letselschade advocaat Kornwerderzand zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Kornwerderzand zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Kornwerderzand

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Kornwerderzand in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Kornwerderzand terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Kornwerderzand te vinden.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de papieren lopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Kornwerderzand.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Kornwerderzand en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Kornwerderzand

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Natuurlijk is het van belang dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Kornwerderzand zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Kornwerderzand te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Kornwerderzand is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Kornwerderzand veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Kornwerderzand in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Kornwerderzand in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Kornwerderzand

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Kornwerderzand

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

3 mei 2022

Er is in onze aangelegenheid door de raadsman degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Simon Kuipers

Inhoudelijk en professioneel.

26 april 2022

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk sterk bijgestaan door de jurist.

- Sabine de Leeuw

Goedkoop is duurkoop

18 april 2022

Na bedonderd te zijn door mijn vroegere advocaat heb ik met advocaatkaart wel een eerlijke advocaat ontdekt. Had ik veel eerder moeten doen.

- Karin van den Heuvel

De advocaat was hoogst bereikbaar

14 april 2022

Top bereikbare raadsman gekregen, erg content.

- Wendy van Wijk

Dienstbeëindiging op staande voet afgewend

8 april 2022

Dankzij mijn raadsman de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Monique Hoekstra

Echtscheidingsconvenant verzorgd

31 maart 2022

Echtscheidingsconvenant was zo geregeld. Super!

- René Maas

Werkelijke expert binnen rechtsgebied

25 maart 2022

Een echte prof getroffen. Dat gaf veel zelfvertrouwen tijdens het traject..

- Linda de Vries

Professionele en bedreven

20 maart 2022

Geen verzoek of voorstel was te gek, raadsman was erg geoefend in echtscheidingen.

- Natascha Visser

Geding tot een goed einde

12 maart 2022

Professionele steun gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Dank!

- Claudia de Jonge

Uitgelichte advocatenkantoren uit Kornwerderzand

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/