Advocaat Makkum

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Makkum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Makkum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Makkum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Makkum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Makkum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 63 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Makkum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Gaast, Allingawier en Cornwerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Makkum

Ben jij op zoek naar een juiste en competente advocaat in Makkum? Het vinden van de perfecte advocaat in Makkum is nog niet zo eenvoudig. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij lastig om de beste advocaat in Makkum te zoeken in het omvangrijke aanbod wat er te vinden is.

Wij helpen je om je te assisteren met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Makkum. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Makkum die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Makkum
 • Ontslag aanvechten in Makkum
 • Personen- en Familierecht advocaat Makkum
 • Arbeidsrecht advocaat Makkum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Makkum
 • Strafrecht advocaat Makkum
 • Letselschade advocaat Makkum
 • Ondernemingsrecht advocaat Makkum
 • Civielrecht advocaat Makkum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Makkum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Makkum

Een advocatenkantoor in Makkum heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de buurt. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Makkum inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn als het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Makkum heb je natuurlijk een persoon die in de buurt zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Makkum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Makkum

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Makkum, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Makkum zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk geding voor de rechter. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Als je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde toestand of wanneer je liever juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Makkum. Beiden partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft zeker enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Makkum jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Makkum

Een jurist in Makkum is niet altijd een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Makkum uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar zelfs de allerbeste jurist mag sommige procedures niet voor je uitvoeren. Hou hier dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Makkum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Makkum.

Letselschade advocaat Makkum

Een letselschade advocaat in Makkum kan je begeleiden om een passende schadevordering te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Makkum assisteert je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letselschade is daarom een behoorlijk uitgebreider begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Makkum is dat hij de gehele procesvoering voor je kan doen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te richten op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Makkum vindt je vrijblijvend, goedkoop en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Makkum.

Letselschade advocaat Makkum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Makkum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Makkum

Heb je een dispuut met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar bijstand? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van verschillende advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Makkum krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je immers sneller tot iemand die je werkelijk kan helpen met je probleem. En zo ben je ook gegarandeerd van vakbekwaam advies op maat.

Aansluitend hoef je louter nog maar een gesprek in te plannen. Middels dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die vaak met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Makkum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Makkum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Makkum

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Makkum zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Makkum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Makkum is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Makkum flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Makkum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Makkum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Makkum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Makkum

Vakkundige jurist

11 mei 2022

Binnen no-time een deskundige advocaat. Geweldig!

- Sander van der Linden

Uiteindelijk gerechtigheid

3 mei 2022

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Suzanne van der Laan

Eind goed, al goed

26 april 2022

Na lang afwachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Bastiaan van der Laan

Correct afgehandeld

24 april 2022

Gauw de juiste persoon getroffen, prettig!

- Anna Scholten

Forse compensatie bij letsel

17 april 2022

- Ellen Janssen

Rechtelijke raadgeving

10 april 2022

Onmiskenbaar kundige advocaat gevonden. Dit scheelde heel veel.

- Wilhelmus Scholten

Juridische advies

29 maart 2022

Onmiskenbaar vakkundige raadsman gevonden. Dit hielp heel erg.

- Nicole Vink

Dienstbeëindiging op staande voet afgewend

21 maart 2022

Dankzij mijn advocaat het proces tegen mijn werkgever gewonnen.

- Miranda van der Linden

Allerbeste advocaat van Holland

17 maart 2022

Klikte meteen vertrouwd en heb samen met mijn advocaat een klinkende zege behaald.

- Petronella de Bruin

Uitgelichte advocatenkantoren uit Makkum

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/