Advocaat Kuinre

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Kuinre?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Kuinre verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Kuinre – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Kuinre gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Kuinre
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 80 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kuinre, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kalenberg, Paasloo en Oldemarkt bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Kuinre

Zoek je een gekwalificeerde en juiste advocaat in Kuinre? Het kan lastig zijn om de passende advocaat in Kuinre te zoeken voor juridische dingen. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de allerbeste advocaat in Kuinre te vinden in het omvangrijke aanbod wat er beschikbaar is.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Kuinre. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Kuinre die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Kuinre
 • Ontslag aanvechten in Kuinre
 • Personen- en Familierecht advocaat Kuinre
 • Arbeidsrecht advocaat Kuinre
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Kuinre
 • Strafrecht advocaat Kuinre
 • Letselschade advocaat Kuinre
 • Ondernemingsrecht advocaat Kuinre
 • Civielrecht advocaat Kuinre
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Kuinre

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Kuinre

Een plaatselijk advocatenkantoor in Kuinre kan beslist oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Kuinre helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra prettig als het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Kuinre is dat je natuurlijk een persoon in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de situatie komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult tegenkomen. Dan is iemand uit je streek wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Kuinre

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Kuinre

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Kuinre, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Indien je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Kuinre. Het gaat hier dus primair om affaires die niet zuiver met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde toestand of indien je bij voorkeur juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Kuinre. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft toch iets meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Kuinre jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Kuinre

Een jurist in Kuinre is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgerond en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Kuinre, kijk dan eerst goed of de zaak die je wilt beginnen ook via een jurist gedaan kan worden. En echtscheiding onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar zelfs de beste jurist mag een aantal procedures niet voor je vervullen. Het is zodoende raadzaam om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Kuinre?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Kuinre.

Letselschade advocaat Kuinre

Een letselschade advocaat in Kuinre kan je begeleiden om een treffende vergoeding te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen verder een overige aanleiding hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Kuinre je op weg. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is dus een behoorlijk breder begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. En het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Kuinre is dat hij de hele procesvoering voor je kan uitvoeren, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te focussen op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Kuinre vindt je vrijblijvend, rendabel en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Kuinre.

Letselschade advocaat Kuinre zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Kuinre zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Kuinre

Indien je op je werkplek tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Kuinre in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Kuinre heeft verstand van talloze arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Alleen een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies daarom is het handig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Kuinre.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Gemiddeld ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Kuinre.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Kuinre en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Kuinre

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het van belang dat voor beiden echtgenoten een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Kuinre zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Kuinre te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Kuinre is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Kuinre aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Kuinre in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Kuinre in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Kuinre

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Kuinre

We zijn persoonlijk begeleid

22 augustus 2022

Juridische taal begrijpelijk vertaald in het geding. Hierdoor erg content met de afhandeling.

- Janneke van de Velde

Vlot een passende raadsman geregeld.

20 augustus 2022

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Franciscus Molenaar

Afhandeling was geweldig

11 augustus 2022

De afwikkeling tijdens de procedure was prima en zoals gewenst. Eersterangs begeleiding gehad.

- Arjan Kuijpers

Convenant afgehandeld

2 augustus 2022

Echtscheidingsconvenant was zo verzorgd. Super!

- Sharon van der Heijden

Prettige juridische assistentie

30 juli 2022

Geholpen door een mens die enorm met me meeleeft, zeer welkom.

- Cornelia Kramer

Begeleiding was persoonlijk

18 juli 2022

Juridische woordgebruik begrijpelijk vertaald in het proces. Erg tevreden met het proces.

- Erik de Haan

Zijn super bijgestaan in de zaak

16 juli 2022

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Eersterangs begeleiding gehad.

- Natascha Postma

Goedkoop is duurkoop

9 juli 2022

Na opgelicht te zijn door mijn vorige raadsman heb ik dankzij advocaatkaart wel een eerlijke jurist getroffen. Kost iets meer, maar levert ook flink meer op.

- Karin de Lange

Begeleiding was persoonlijk

3 juli 2022

Juridische taal duidelijk vertaald in het traject. Daarom erg tevreden met de afhandeling.

- Iris van der Laan

Uitgelichte advocatenkantoren uit Kuinre

Hulshof Advocatuur

Onder de Toren 26
8302 BV Emmeloord
Nederland

0527 610 710
https://www.hulshofadvocatuur.nl/

Ter Haar & Pater Advocaten

Kon. Julianastraat 15
8302 CC Emmeloord
Nederland

0527 612 956
http://www.thp-advocaten.nl/

Scholtens Advocaten

Onder de Toren 18 20
8302 BV Emmeloord
Nederland

0527 618 333
http://www.scholtensadvocaten.nl/